HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016. - BIK

Pomracenje Sunca za vas na pocetku meseca samo znaci da usporite malo. Napravite malo jasniji plan, ali bez vracanja u proslost. Ovaj put imajte jasno ciljeve, i budite jasni prema ljudima. Narocito u odnosu prema novcu. Sigurno je da imate razne ideje, ali vam se mogu ponoviti neke situacije iz proslosti, koje su nepovoljne po vas. Pokusajte da ostanete pribrani, iako mozda ce vas na pocetku ukociti, nastavite po svom planu. Druga polovina septembra ce ipak biti znacajno povoljnija, i tad bi trebalo mnogo lakse sve da ide.
Ako ste u potrazi za poslom, bice potrebno da malo budete strateg. Malo vise diplomatije unesite u svoje poslovanje ili potragu za poslom. Potrudite se da svoju jedinstvenost i poslovno umece prikazete na pravi nacin. U komunikaciji budite jako obazrivi. Mozda je mudro poslusati savete starih prijatelja, ali i osvrnuti se na greske ucinjene u proslosti. Vladar vaseg znaka boravice u diplomatskoj Veneri, tako da, obratite paznju i na

celokupan svoj imidz. Dolazi vreme u kom cete imati priliku da ''zablistate'', te nemojte propustiti momenat.
Ljubavno, moguce je da ce partner u nekom momentu se zaliti na preteranu vasu odsutnost ili posvecenost samo sebi. Tokom septembra bi trebalo da iskristalisete svoj ljubavni odnos, te ako ne ide, da razmotrite kako cete dalje. Od 26.sept. moguce je da ce vam se emocije pojacavati. Sve deluje da cete imati ljubavni izazov. Budite otvoreni za novu sansu!
Zdravstveno, u celini dobro. Imacete snage i energije za ma kakav izazov. Na pocetku meseca samo malo vise obratite paznju na ishranu, moguce je da ce vam se apetit pojacati, pa se potrudite da se kvalitetno hranite.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala