HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016 - DEVICA

Mozda od svih 12 znakova, Devicama bude septembar najkompleksniji! Pomracenje Sunca se desava u vasem znaku, pored retro hoda vaseg vladara znaka! To nije bas najsjajnije, kako porodicno, tako ni poslovno.
Mozda ste navikli da je septembar vas mesec, ali ovaj put, ce situacija biti vrlo delikatna.
Bice potrebno dosta napora da drzite glavu ''iznad vode'', i da tokom septembra samo plutate. Narocito obratite paznju sta vam se to dogadja u ljubavnim odnosima. Moguce je da ste se sami distancirali a da niste ni primetili. Koliko god je moguce pokusajte tokom narednog perioda da radite na poboljsanju odnosa, kako se ne bi nasli u ozbiljnoj ljubavnoj krizi. Sigurno je da zbog dugog boraka Saturna u vasem polju doma, osecate da nesto nedostaje, ali pazite da ne dodjete do pogresnih zakljucata zbog retro hoda vaseg vladara znaka. On moze tu napraviti ozbiljnu pometnju!

Druga strana ''medalje'' je da vam nedostaju neznost i emocija. Bice tesko da ostanete u vezi u kojoj jeste, ukoliko ozbiljnije ne preispitate svoja osecanja.
U poslovnoj sferi je prvo vazno da ne pravite greske! Sta ne mozete da zapamtite - pisite! Moguce je da ce zbog nekog unutrasnjeg nezadovoljstva paznja da vam bude odsutna. Do god Merkur ne krene napred, cuvajte se nepotrebnih reci i dela. Suzdrzite se u poslovnim odnosima kad god je to moguce. Birajte mudro oslonjeni na svoje iskustvo. Kraj meseca donece poboljsanja i radikalne promene, al do tad budite obazrivi u ma kakvoj komunikaciji. Bilo poslovnim saradnicima, bilo kolegama. Bice potrebno da zaista drzite svoju paznju ''budnom''.
Od 29.septembra, vasa ''rec'' ce ponovo dobiti na znacaju i vi cete se vratiti na sam start. Oktobar je vec druga prica za Device. Ali tokom septembra, vazno je ne tonuti, kako emotivno, tako ni mentalno. Pozitivne afirkacije mogu doneti dobre rezultate, kao i druzenje sa pozitivnim ljudima.
U ljubavnim odnosima, pre nego sto bila sta kazete ''tri put merite..''' da ne bude posle kajanja...
Slobodnim Devicama, moguce su razne izazovne ponude. Ali ako ste krenuli napred, nemojte se onda osvrtati unazad. Proslost neka ostane gde joj je mesto. Mada, neke oci iz proslosti, iz nekog susreta mogu dobiti na znacaju u nekoj blizoj buducnosti..
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala