HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016 - JARAC

Saturn, planeta koja je vladar vaseg znaka, na pocetku meseca moze vam predociti probleme vezane za putovanja. Ukoliko vam posao bude zavisio od toga, mozete se naci u velikom problemu. Zbog retrogradnosti Merkura, sve moze kasniti, pa i vama odlagati planove. Narocito ako se radi o dokumentima, budite posebno obazrivi. Takodje, imajte strpljenja ako ste u cekanju za ''vizu''.
Gde god krenuli, tokom prve polovine meseca nailazicete na probleme. Ukoliko ste u mogucnosti, odlozite na kratko put; ukoliko niste, pa onda budite spremni na neki zastoj.
Jarcima, kojima nije od znacaja polje inostranstva, ali jeste polje viseg brazovanja i studija, mozda konacno cete se naci pred zavrsnim ispitom. Ali, i tu ce biti potrebno da neke lekcije obnovite ili ponovite.
Jarcima koji su u politici se mogu pojaviti neprijatelji na vidiku. Bice potrebno da budete mudriji i da diplomatski nastupate, ma koliko to tesko izgledalo.


Na polju finansija, moguce je neko poboljsanje od 7.septembra. Tada je vreme za neke promene na tom polju, ali ne i za ulaganja.  Za ulaganja pokusajte malo da se strpite, bar do sledeceg meseca. Ovaj mesec vam je kako finansijski, tako i poslovno promenljiv. Bice obecanja za neke bolje poslove, ali tesko da ce oni biti realizovani tokom septembra.
Ljubavno, Venera je vladarka vaseg polja zadovoljstva. Ona ce vam doneti mogucnost za harmonizaciju odnosa, ali deluje kao da ce vecina Jaraca imati razne emotivne ''ispade''. Tesko ce biti da se emotivni odnos ''iskontrolise'', jos narocito sto ce biti mogucnosti i za neku tajnu vezu koja moze itekako vam promeniti ljubavnu situaciju. Budite obazrivi koje poteze vucete, ali ipak, dajte i sebi oduska da se i zabavite. Komunikacija vam je na pijedestalu tokom ovog meseca. Retrogradnost Merkura moze vam doneti pojacanu nervozu i nestrpljivost. Kao da stalno nesto ocekujete od partnera, pa ste u stanju da redovno provocirate kako bi dosli do nekih odgovora. Ipak, to se moze lose zavrsiti ukoliko ne pronadjete neki balans, ili bar ''umirite'' ton.
Cuvajte se ljubomore, i ljubomornih ispada. Takodje obratite paznju i na polje saobracaja.
Zdravlje u celini dobro.
AstroMela


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala