HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016 - LAV

S'obzirom da pomracenje Sunca 1.sept, Lavovima se prvo savetuje da obrate paznju na svoju vitalnost i energiju sa kojom raspolazu, te nek se malo pozabave svojim zdravstvenim stanjem.
Moze biti ovo dinamican period za vas, pun preokreta, pa ce vam potrebno biti obilje energije kako bi sve postigli.
Ovo moze biti period kada cete pozeleti da konacno resite svoju finansijsku situaciju. Za ulaganja nije mudro, zbog pomracenja Sunca i Meseca tokom septembra, ali za neku pripremu i plan kako doci do ostvarenja svojih ciljeva, nikad nije kasno.
Ovo je vreme velikih promena za mnoge Lavove. Neke stvari su prosto dosle do kraja, te je potrebno da napravite novi pocetak. Posto je vama u prirodi da budete organizator, naoruzajte se strpljenjem, te svoj zivot korak po korak, menjajte. Moguci su vec rezulteti sredinom meseca.

Partnerski odnosi mogu dobiti na znacaju. Bice vam pojacana emotivnost, te i bicete preosetljivi kada su vase licne stvari u pitanju. Moguca su zahladjenja u jednom momentu u ljubavnim odnosima. Neko nezadovoljstvo ce isplivati na povrsinu, pa je potrebno da budete spremni na to kako bi blagovremeno reagovali.
Ovaj period za vas je kao period kada se skidaju ''ruzicaste naocare'' i kada spoznavate gde se tacno nalazite. Moguce je da ce vam i mnogo toga dosaditi, pa da cete traziti izazov. Bice vam potrebna poznata lica, pouzdani prijatelji i saveznici te ponude na neku ruku pomirenja je mudro prihvatiti. Ipak, ostanite ''svoj na svome'' kako bi mogli jasno na kraju da sagledate ka cemu sve ''ide''. Neke stvari je potrebno osetiti i srcem, ne samo racunicom.
Jupiter, planeta srece i obilja je vladar vaseg polja zabave i ljubavnih odnosa, te se potrudite da na sve pogledate sa neke pozitivnije strane. Ipak, bez obzira na dugo prisustvo Saturna u Strelcu, koji vas je udaljio od mnogih, sad vam je doslo vreme da mnoge stvari postavite na svoje mesto. Na partnera ne zaboravite, iako ce se vasa potreba da budete u centru paznje tokom vremena pojacavati.
Slobodni Lavovi imace osecaj kao da se nista ne desava prema planovima. Ljubavna situacija ce delovati jos zamrsenije i nejasnije. Mozda je vreme da se odmorite malo, i prihvatite sve kao zabavu. Potrebno je da se opustite malo.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala