HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016 - OVAN

S'obzirom da ce 1.sept biti pomracenje Sunca, ne bi bilo lose da vec od sad posvetite malo vise vremena sebi, kako bi tu pocetnu fazu pa do pomracenja Meseca sto lakse podneli. Deluje da vas umor stize pa se on moze preneti na poslovni sektor. Vladar vaseg znaka je u slobodoljubivom Strelcu, sigurno je da vam ponajvise prija da budete kreator vlastitog zivota, ali u poslovnoj sferi moze se dogoditi da naidjete na poteskoce, narocito sa ''pretpostavljenima'' koji ce imati primedbe na vasu ''samovolju''. Merkur, planeta komunikacije, ovaj put moze vas opominjati da je vreme da poboljsate saradnju sa kolektivom, i strogo obratite paznju na sve papire od vrednosti, dokumenta sa kojima raspolazete, ili ako ste u sektoru trgovine, da ponovite postupak potraznje dugovanja. Nije vam prva polovina meseca dobra za zajmove i pozajmice, jer je velika verovatnoca da bi bili kasnije u problemu vracanja, ili da vam ne bude novac vracen. Od druge polovine meseca vec se situacija menja. Jupiter,

planeta srece i izobilja ce vam doneti sansu za krupnim poslovnim promenama. Takodje je savet, da svi koji su u potraznji za poslom, da tokom druge polovine meseca se narocito aktiviraju. Moguce su neke ''vanredne'' srecne okolnosti.
Ljubavno, konacno se vladar vaseg znaka udaljava od Saturna, koji vam je u proteklom periodu doneo osecaj usamljenosti ili odbacenosti. Do druge polovine septembra bi trebalo da se vec emotivno oporavljate, te drugi deo septembra bi trebao da donese poboljsanja i neka nova poznanstva. Mars, vladar vaseg znaka ce tokom tog vremena biti u trigonu sa Uranom, pa je velika verovatnoca da ce vam osecaj slobode veoma prijati. Tako da, septembar sam po sebi ce vam donositi nove price i druzenja, a moguc je i kraci put ili zanimljiv kontakt preko interneta. Tokom druge polovine septembra, zauzeti nek posebno obrate paznju na svog partnera. Ipak prekomerno udaljavanje i potreba za slobodom mogu dovesti do komplikacija.
Zdravstveno, moze vas pratiti umor i blaga depresija. Preporuka je pojacana fizicka aktivnost, i sto vise tecnosti.

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala