HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016.- RAK

Sam pocetak septembra moze se lose odraziti na vase finansijsko polje u kome ce se dogoditi pomracenje Sunca. Moguce je da ce vam novac prosto kliziti iz ruku, da ni necete znati kuda sve ide. Mozda nije lose da tokom septembra pisete na sta sve trosite, bar koliko toliko da imate neku evidenciju, te da bar ne odete u minus ili dugovanja. Izgleda kao da ce se vama ceo septembar ''vrteti'' oko finansija, jos narocito sto polovinom meseca dogodice se i pomracenje vladara vaseg znaka, odnosno, Meseca. Moguce je da ce vas sve pogadjati vise nego inace, a i da cete se nekim svojim potezima cuditi. Ukoliko zudite za nekim partnerskim odnosima, mozda nije lose da pricekate, bar pocetak oktobra kada ce za nijansu se situacija popraviti. Pri kraju meseca, planeta Srece i obilja ce se naci u vasem polju doma i privatnog biznisa, ali vam nece momentalno napraviti obrt u zivotu. Potrebno je da pricekate jos malo.

Mozda ne bi bilo lose da tokom septembra pokusate da usaglasite svoje zelje sa mogucnostima. Prosto da osvestite svoju realnost i sta je potrebno da ucinite kako bi poboljsali svoju situaciju. Radite na brodubljivanju kontakata.
Ljubavno, vecina Rakova ce imati problema u komunikaciji sa partnerom, i generalno u partnerskim odnosima. Nervirace vas svaka bahatost i nametanje. Imacete zelju da neke stvari izvedete na cistinu. Moguce je da ce vas pratiti potreba da saznate neke vama misteriozne stvari iz proslosti. Takodje je moguce da ce vas neka osoba iz proslosti kontaktirati, te pokusati da sa vama malo uozbilji odnos. S ozbirom da je sam pocetak septembra Rakovima dosta tezak, pokusajte da sve sto vam dolazi iz proslosti ostavite na ''cekanju''.
Kraj septembra ce vam doneti vec neke bolje kontakte i odnose sa ljudima. Kako poslovno, tako i ljubavno. Pokusajte sto vise vremena da provedete sa pozitivnim ljudima.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala