HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016 - STRELAC

Jupiter, planeta koja je vladar vaseg znaka, od 10.septembra najavljuje promene na bolje - sto se tice poboljsanja poslovne sfere. Do tad budite na oprezu! Udvostrucite svoje napore da dodjete do cilja kome tezite. Ukoliko ste u potrazi za poslom, sam pocetak septembra vam moze biti toliko energican da vam u momentima moze poljuljati samopouzdanje - te je jako vazno da mislite pozitivno, i da se ne predajete! Zapamtite, koliko god gubili, u jednom momentu mora krenuti i na bolje!
Planeta rata i ratnika ce vam doneti borbu za bolje finansije.  Sigurno je da cete ''ratovati''i za bolji licni status, i generalno promenu kojoj tezite.
Cist put je pred vama, potrebno je samo sebe da ne kocite negativnim razmisljanjem!
Pomracenje Sunca ce se naci u vasem polju karijere. To govori da cete trebati zestoko da se pomucite za bolju poslovnu buducnost; ali budite sigurni da ce svaki napor koji budete uloziti, pri kraju meseca

vec doneti rezultate.
Na ljubavnom planu, mnogi Strelci ce se naci u nedoumici. Da li da obnove neki stari kontakt, ili da se prepuste nekim novim desavanjima. Sigurno je da cete se truditi da svoj sadasnji status obojite stabilnoscu, ali sa druge strane, novi izazovi i ponude mogu vam stvarati pometnju. Moguc je poziv od nekog prijatelja sa nekim novim poznanstvom. Moguce je i da ce prijateljstvo za odredjenom osobom biti spremno za ''korak dalje'', ali uz odredjene kompromise. Moze se dogoditi da bas budete na veliko ljubavnom ispitu - i sta od zivota zaista zelite! Status u drustvu ce vam biti od znacaja, te mudro birajte sa kim dalje zelite zivot nastaviti!
Zauzeti Strelci mogu naici na nerazumevanje kod partnera. Ipak, potrudite da se ne dokazujete previse koliko ste u pravu. Jer mozda i niste. Imajte fokus na licne zelje, ali ne zaboravite da se i druga strane ''nesto pita''. Klonite se preterivanja, i mudrije nastupajte ako zelite da sacuvate sadasnju ljubavnu pricu.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala