HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016 - VAGA

Drage Vage, pred vama je period u kom cete zeleti da blistate, bas onako kako samo vi znate! Kupovina odece, i usmerenje na licne stvari vam moze priciniti pravo zadovoljstvo! Zelecete da budete u toku svih noviteta, samo pazite da se ne prepustite kritici zbog retrogradnog hoda Merkura! Istina je da necete trpeti prigovore, ali moze se dogoditi da vi sami upadnete u tu ''mrezu'', pa vi da pocnete da kritikujete redom - sto ne lici na vas, ali se moze dogoditi.
Ipak, u svom raspolozenju da caskanjem i pricanju o svemu sto vas muci kod drugih, pazite da i sebe ne odate u necemu sto skrivate! Za vas je tokom septembra vazno polje komunikacije, ali i kako cete se postaviti prema drugima - narocito ako ste u potrazi za novim poslom!
Budite spremni na promene plana, pa ukoliko se spremate za nove intervjue - druga polovina septembra moze dobiti na znacaju.

U ljubavi cete imati potrebu da vam se na sve nacine ukazuje ljubav, postovanje i divljenje. Moguce je da cete biti skloni retrospektivi, te glasno govoriti sta vam sve smeta u vezi ili braku. Tezicete poboljsanju odnosa, nekoj promeni na bolje; pa od 10.septembra je vec moguce da cete neke rezultate videti. Jupiter tada ulazi u vas znak! Dobro je to vreme da rascistite sve sto imate, kako bi mirno mogli da se bavite sobom! Moguce je da cete trazite od sebe vise nego obicno, ali i bicete zadovoljniji postignutim.
Pomracenje Sunca ce se dogoditi u vasem polju ''unutrasnjeg glasa'' - te obratite paznju sta se to u vama desava a sto se mozda bojite da sebi priznate. Mozda je vreme i toga da se oslobodite!
Druga polovina meseca vam je znacajno bolja na ljubavnom planu, ali o finansijama obratite posebno paznju! Mozda ce biti potrebno da potrazite novi posao, ili malo pristedite.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala