HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016 - VODOLIJA

Mnogo Vodolije ce tokom septembra se boriti za poboljsanje svoje poslovne situacije, ali nemojte u trci za finansijama zaboraviti i na dugovanja, kredite, pozajmice. Nije dobro tokom septembra da odlazete svoja dugovanja, jer vam mogu stici u bas ''nezgodnom'' periodu.
Pomracenje Sunca ce narocito naglasiti polje tudjeg novca, te tu moze napraviti bas disbalans u vasem novcaniku; a da bude jos teze, situacija ce se dosta sporo poboljsavati.
Bice potrebno da malo zastanete i razmislite kuda idete, i ka cemu zaista tezite. Velike promene su pred vama, te je vazno da vec od sad se naoruzate strpljenjem i pozitivnom energijom.
Planirajte pazljivo, i usmerite se na dugorocnost. Sad nije vreme za radikalne poteze, vec za pokusaj da odrzite stabilnost.

Na ljubavnom planu mozete ocekivati ''cudne'' izjave od partnera. Mnogo toga nece liciti na njega, pa pokusajte da saznate o cemu se radi. Moguci su noviteti na ljubavnom planu, te ukoliko zelite da ostanete u sadasnjoj vezi ili braku, slusajte pazljivo sta vam partner govori.
Slobodne Vodolije ce vise kritikovati drustvo, nego sto ce uzivati u svojoj slobodi. Moguce je da ce se pojaviti neka osoba koja ce malo skrenuti ''kurs misli'' te postaci na angazovanje. Delovace kao da ste na pocetku nezainteresovani, ali tokom vremena stvari ce se menjati. Ostanite diplomata. Nisu vam na korist ishitreni potezi, niti odbacivanje novih ponuda. Potrudite se da se zabavite malo.
Zdravlje u celini dobro.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala