BIK, horoskop za oktobar 2016.

Bikovima, mesec oktobar ce doneti prave plodove za sva zalaganja. Mozda cak i vise nego sto ocekuju; ali u svakom slucaju sve ide po planu. Ovaj mesec za vas bi trebao biti mesec izobilja i mira kada je rec o finansijama. U jednom momentu cete mozda usporiti, ili pozeleti da pobegnete od svih benefita, ili dupliranja posla ukoliko ste preduzetnik, ali setite se najjace bikove motivacije - Novas se mnozi, krece i stize! Pa ce vam sve lakse pasti.
Na Ljubavnom planu ce mozda trebati malo vise zalaganja, malo vise paznje, romantike a manje izazivanja ''konkurentnosti'' i napetih situacija. Bice vam potrebna posebna vestina da se ''izvucete'' ako ste u prethodnom mesecu nesto zabrljali ili precutali. Takodje je pozeljno malo vise ljubavi a malo manje price o poslu. Bice jasno svima da vama mnogo dobro ide, nece biti potrebno stalno naglasavanje. ;)
Slobodni Bikovi, tesko da ce ostati bas slobodni tokom narednog perioda! Moguce je da ce vam same ljubavne ponude pristizati, bez da se imalo pomucite.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala