MARS U JARCU

Mars u Jarcu je u znaku svoje egzaltacije, pa su mu sve osobine narocito izrazene. Ako je Mars-ratnik; onda Mars u Jarcu je strpljivi ratnik.
Osobe sa ovom pozicijom Marsa su pouzdane, sabrane, i uvek vladaju sobom. Imaju snaznu, istrajnu volju, jaku ambiciju i uglavnom su okrenute materijalnom, odnosno, napretku u materijalnim dobrima.
Umeju biti jako hladnokrvni i beskompromisni u odlukama. U ljubavnim odnosima prekidaju vezu bez upozorenja, nagovestaja isl.
Zivotno, fanaticnom upornoscu, strpljivoscu i jakom voljom dolaze do ma kakvog cilja. Sposobni su da sacekaju svoju sansu i da deluju najvecom silinom kada im se ukaze prilika. Nikad ne odustaju, tako da emotivnu stranu stavljaju po strani. Kao da ih nista ne dotice dok jurisaju ka svome cilju. Sinonim bi bio za ovu poziciju - planinar koji osvajaj najtezi vrh! Jer u njemu nema straha, niti bilo cega sentimentalnog sto bi ga ukocilo, ili sprecilo. U aflikacijama osobe sa ovom pozicijom mogu biti itekako agresivne. Veoma opasni protivnici, te ih nije dobro izazivati. U dobrim aspektima, snaga i strpljivost ove pozicije moze zaista opisati jednu stabilnu, lojalnu i pouzdanu osobu. Jedan vredan karakter koji je spreman na veliko zalaganje radi sigurnosti i dobre materijalne situacije svoje porodice.
AstroMela
Zakazivanje konsultacije - Viber 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala