MLAD MESEC

 1. Oktobra 2016. Mlad Mesec dogodice se u znaku Vage!( 2:11)
Sustinski, znak Vaga, kao znak sedmog polja prirodnog horoskopa govori o partnerskim odnosima prvenstveno. Tako da ce tokom ovog Mladog Meseca fokus biti na ''resavanju'', uslovno receno - problematike tog polja.
S'obzirom da se Venera, vladar znaka Vaga, nalazi u Skorpiji, Mlad Mesec bi mogao ukazivati da je doslo vreme za rasciscavanje racuna, - osvetljivanje svih ljubomornih scena i ispada ( ukoliko ih je bilo), prevare; oslobadjanje od posesivnosti, zelje za kontrolom, ali isto tako i rascicavanje finansijske situacije.

Vaga je znak diplomatije i kompromisa, medjutim sa Venerom u Skorpiji koja je sklona izazivanju sukoba da bi dosla do istine, mozemo vec samo na osnovu toga zakljuciti da nam predstoji buran period na ljubavnom planu. Odnosno, akcenat ce pre biti na sexualnom planu, posto je Venera u Plutonovom ( Marsovom) znaku, gde je ona u detrimentu.

Sa druge strane, posto nam je ipak Vaga istaknuta, kada prodju prvi napadi ili ljubomorne scene, moze doci pravi period za Nov pocetak pa i u staroj vezi. Naravno, ukoliko su oba pertnera spremna da spuste svoja koplja i razmotre zasto im se sve to dogadja sto se dogadja. Otkud toliko nepoverenje i preterivanje? O cemu se tu zapravo radi, pa ne moze veza da tece nekim ''normalnim'' tokom?
Mlad Mesec je uvek sjajan za ma kakav pocetak, a sa Venerom u Skorpiji, ljubavna situacija moze se podici kao Fenix iz pepela i preporoditi!

Ukoliko ste jos uvek slobodan srelac u ljubavi, pa ovo je pravo vreme da pokazete svoje umece u ljubavnom zavodjenju! Naravno, unapred zaboravite na ljubomoru i pokusaje za kontrolisanjem suprotne strane, jer to nece doneti dobar rezultat. Takodje, savet je da ne prenagljujete sa ljubavnim iskazima, porukama, telefonskim zivkanjem isl. da ne bi izazvali kontra efekat, tj.preplasili suprotnu stranu, te umesto da zavedete, vi izazovete sukob i odbijanje.

Sa trece strane, kako je Venera i planeta finansija, u Skorpiji, govori o tudjem novcu i dobiti od novcanih transakcija, prodaje nekretnina, ulaganjem novca u projekte drugih ljudi uz dobar procenat, preprodaju robe u simbolici Venere u Skorpiji isl.

AstroMela
Zakazivanje konsultacija - Viber 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala