RAK, horoskop za oktobar 2016.

Rak je kardinalan horoskopski znak, sto znaci da je vrlo snalazljiv i da se moze izvuci iz ma kakve situacije. Medjutim, u mesecu oktobru ''stvari'' ce se vrteti oko Principa, narocito na polju finansija. Moguce je da cete dobijati nerealne ponude, pa preispitajte vredi li promeniti svoj pravac u poslovanju. Sustinski, okobar Rakovima bi trebao biti miran period, ali i sansa da se nesto na polju posla promeni. Na kraju meseca, savet je da dobro sumirate dobiti i troskove, ali pre toga da sprovedete istrazivanje kuda vam novci odlaze? Ukoliko je na zadovoljstvo, u redu; a ukoliko ni ne znate gde trosite pa preispitajte sebe i svoje postupke.
U Ljubavi, Rakovi kao da su sebe stavili na ''cekanje''. Deluje da vam je potrebno malo emotivnog odmora, sto cete ga u oktobru i dobiti. Ovo je mesec u kom se bas mozete preporoditi i srediti.
Obratite paznju na snove, i na vrlo zavidnu osobu iz vase okoline. Moguce je da ce jedan tajni neprijatelj, tokom oktobra javno istupiti. Ali nemate se cega plasiti. Pustite da svako pokaze svoje pravo lice.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala