VENERA U SKORPIJI

Venera u Skorpiji se nalazi u Plutonovom (Marsovom) znaku.  Tu ona ne moze ispoljiti svoje kvalitete u smislu harmonije i diplomatije. Vec je sklona svakoj svojoj emociji da doda odredjenu tenziju, napetost, ratnu igru.
Venera u Skorpiji je kao sinonim za pozudu, posesivnost i zelju za dominacijom.
Jedino u Natalnoj karti kada postoji umesanost i drugih vodenih znaka, pa da bude ovaj zavodnicki aspekt nesto ''meksiji'', nezniji, suptilniji.
Kada nam je Venera u Skorpiji, sposobni smo da duboko i intenzivno volimo. Apsolutno da se predamo, ali isto tako imamo zelju da i suprotna strana isto ucini.
Venera u Skorpiji ume biti potpuno fokusirana na partnera, u tolikoj meri, da zaboravi na svoje postupke; analizirajuci postupke svog partnera do krajnjih granica.

Moze delovati laskavo toliko prepustanje u ljubavnim odnosima, a moze delovati i zastrasujuce ako ukljucimo ljubav prema kontroli Venere u Skorpiji.
Opsednutost lojalnoscu i apsolutnoscu Venere u Skorpiji, moze itekako narusiti mozda stvorene vec idilicne odnose.
Venera u Skorpiji je u stanju do detalja  se informise o svakoj vasoj pojedinosti iz zivota, kretanju, drustvenim relacijama a da pri tom ne da nista iz svog zivota. Ona ima fokus na vas i apsolutno mu je predana. Zato osobama sa Venerom u Skorpiji odgovaraju osobe koje su po prirodi lojalne i ''sigurne''. Osobe koje ne igraju igre, niti remete bilo sta u odnosu. U suprotnom moze doci do konfikta sirih razmera, ljubomore, ispada besnih scena isl. Jer njena osnovna potreba je da drzi sve pod kontrolom.

Sa druge strane, Venera u Skorpiji daje poseban magnetizam i privlacnost osobama na suprotan pol. Svojim unutrasnjim intenzivnim osecanjima imaju sposobnost da manipulisu ma kakvom situacijom, i da zavedu ma koju osobu. Sjajni su u ulozi detektiva, savrseni kada je potrebno nesto istraziti.
Kao prijatelji veoma su lojalni, i sposobni da razumeju svaku situaciju. Veoma su predusretljivi, i uglavnom se drze ''proverenih'' ljudi. Ukoliko su izazvani mogu biti strasni neprijatelji.
Osobe sa Venerom u Skorpiji cesto privlace tajne nauke, okultno, ezoterija generalno ali i svi ostali zivotni segmetni koji teze da ostanu tajni.
Nema toga sto Venera u Skorpiji, kada je zainteresovana, nece istraziti. Uvek je u potpunosti informisana, ali retko kada daje informacije. Vise voli da ih zadrzi za sebe. Jedino ako je prijatelj u pitanju, onda se moze predati u potpunosti i na sve moguce nacine, ako je potrebno, pomoci.
Posto tesko prastaju, ukoliko vam je stalo do osobe sa Venerom u Skorpiji, nemojte igrati igre. Nepotrebne su. Ukoliko ste iskreni i dobronamerni, pa ne mozete pronaci privrzeniju osobu za ma kakav odnos.

AstroMela
Zakazivanje konsultacije je na br: Viber 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala