HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2016.

OVAN : Mnogim Ovnovima ce mesec novembar biti pravo olaksanje u odnosu na prolazeci oktobar. Konacno mogu da ocekuju obrt situacije. Pored finansijskog poboljsanja,moguceg okretanja ka privatnom biznisu novembar je mesec i ljubavnih desavanja. Pozelecete vise slobode ali i vise ljubavi, pa cete najbolje resenje, za pocetak, pronaci u slobodnoj ljubavi. Novembar je za vas mesec povoljih preokreta. Fokusirajte se na vazne stvar da bi izvukli maksimum od dobrim planetarnih pozicija. Na ono sto morate staviti tacku-stavite, ali ne dozvolite da vas jedan svrsetak sprecava u daljem napredovanju ka cilju.

BIK : Mesec novembar Bikovima donosi ''ruzicaste naocare'' te spremite se za Ljubavni izazov! Zauzeti Bikovi ce konacno osetiti da u neki odnos u koji su ulagali, sad pocinje da daje rezultate. Iako sa druge strane vam se ''smesi'' moguca ponuda za neki stabilniji posao, Ljubavna situacija ce stalno da vam preusmerava paznju. Moguce su poslovne ponude za rad u inostranstvu, ili cete prosto imati vise saradnje sa ljudima iz inostranstva. Ovo je mesec u kom cete shvatiti koliko je vazno poverenje i stabilan ljubavni odnos. Iako cete se uglavnom ''slobodno'' ponasati, pokusajte da ne izgubite tlo pod nogama!

BLIZANCI: Mesec novembar Blizancima donosi promene u vidu moguceg poslovnog putovanja i poboljsanja na polju komunikacija. Konacno osecate da se nesto menja i da promene donose boljitak! Tokom ovog meseca cete pokazati svoje najbolje kvalitete, a i imacete potrebu da se posebno isticete. Privlacicete paznju kuda god da krenete, zbog obilja entuzijazma, pa ni ljubavna strana nece biti uskracena za poboljsanje. Ovo je mesec u kom cete moci spojiti posao i zadovoljstvo! Uzivajte, sjajan je ovaj novembar za vas!

RAK : Moguce je da ce vecina Rakova se tokom prve polovine meseca  osecati malo depresivno, al vec od druge polovine krece da se desava dugo prizeljkivano. Ovaj mesec vam je vazan za polje partnerskih odnosa, ali isto tako i izlazak u javnost. Moguce je da cete malo imati problem da tacno izrazite sta zelite, moguce je i da cete imati problem da vas drugi ljudi pravilno shvate - ali obilje energije koja ce da vas prati nece dozvoljavati da se zaustavljate zbog nesuglasica. Ovo je mesec u kom cete osetiti obilje kreativne energije, pa je pravilno iskoristite. Za novu ljubav cete jos malo pricekati, ali to ne znaci da se ne trebate dobro zabavljati!

LAV : Vecina Lavova sto su zapoceli tokom oktobra meseca, samo ce nastaviti. Ne postoji rec ''odustajanje'' za Lavove! Mozda cete malo vise biti skloni retrospektivi, ali to vas nece udaljavati od posla kojim se bavite, ili od onog za sta se zalazete. Ako vec duze prizeljkujete put, pravo je vreme da ga ostvarite. Neki davni prijatelji bas su vas se uzeleli.Tokom novembra ce vas mozda i iznenaditi mnogi za koje ste mislili da su otisli iz vaseg zivota, da su jos uvek tu. Takodje, novembar je mesec vaseg finansijskog poboljsanja. Moguci su i dobici kroz lutriju, a dobar je period i za pozajmice i kredite - naravno, za sve unapred provereno.

DEVICA : Vecina Devica ce se tokom novembra truditi da poboljsaju odnose sa rodbinom i komsijama, nego sto ce se poslovno angazovati. Ovo je mesec u kom cete sebe bezgranicno da dajete i uzivate u svakoj saradnji. Moguci su pozivi sa raznih strana na saradnje, a moguce je i da cete svoj posao pozeleti vise da istaknete ili marketinski podrzite. Ipak, ovo je mesec u kom ce i drugi se truditi da vam ukazu kako bi mogli da poboljsate svoj status u drustvu. Budite otvoreni za razne ideje, moguce je da ce jedna doneti poveci novac. Kreativni ste, pa je mesec novembar odlican za uvodjenje noviteta. Ljubavno plenite paznju svojom pozitivom i prijateljskom naklonoscu. Cuvajte se ljubomore i nepotrebnih ispada'.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala