Jamie Cambell Bower - Natalna karta

Kada ste zaljubljenik u astrologiju, onda vam se ona neminovno uvuce u sve pore zivota.
Sa svoje Natalne karte predjete na karte rodjaka, pa komsija, prijatelja, ljudi koje poznajete i ne poznajete....pa vremenom shvatite da sve sto posmatrate odgovara nekom simbolu ili simbolici, odnosno, da sve moze i drugacije da se vidi i sagleda. Tako kad pogledate Veneru, na pocetku ce vam ona pricati samo pricu o ljubavi, potom o lepoti, potom o lepoj haljini, te na kraju o lepoj haljini koju zelite da posedujete. Drugi put ce vam se fokus promeniti, pa cete tu istu Veneru videti na nekoj drugoj osobi, ali ne samo kroz haljinu, vec i kroz drzanje, hodanje, mimiku, svu spoljnu manifestaciju.
Kada za tu Veneru kazemo da je ''jaka'', u svom sedistu, mi onda znamo da je ta osoba koja je poseduje - svesna svoje lepote, svoje gracije, uziva u sebi, ponosi se svojom spoljasnjoscu - ona joj je jako vazna. Ukoliko bi tu istu osobu videli u susretu i kontaktu sa nekom drugom osobom, mozda u toku ljubljenja i grljenja, razmene neznosti i pogleda, e onda znaci da je na tu scenu stupio Mesec.

Izabrala sam Natalnu kartu engleskog glumca, manekena i pevaca jer mi je nedvosmislno, fenomenalno prikazala Veneru u svom sedistu, tj. u Vagi kroz pokrete, poglede, govor, mimiku - u filmu ''The Mortal intruments - City of bones'' - Samo obratite paznju na ponasanje glumca. On predivno svuda reflektuje svoju Veneru u sedistu! Pa odavno nisam videla tako sjajan primer!
Sa druge strane, u toku scene ljubljena na povrsinu je izasao preculni Mesec u Biku!
 zh.fanpop.com - sajt sa koga sam preuzela klip.

Pa potom scena kada je svirao na klaviru, te mu Clara prilazi rekavsi '' Sviras kao da si izgubio svoju jedinu ljubav'' - nemojte mi verovati na bas tacnosti u citiranju. Htela sam istaci manifestaciju Opozicije Plutona i Meseca u Biku. - fenomenalno je oslikana! Film je iz kategorije ''Fantasy'' ali ima dobru pricu; narocito zbog prikaza ''Moci Runa'' koje mene tek posebno fasciniraju.
Pa onda kroz govor, kao neka drskost Merkura u Skorpiji, prozeta strastvenoscu. - prosto vibraciono se oseti. Ukoliko malo poznajete simbolizam, bice vam jasno o cemu govorim. 
Nisam upoznata sa radom il zivotom ovog mladog glumca. U ovom filmu koji sam navela me je privukao njegov profil, bas zbog manifestacije Venere,  Ukoliko izguglujete njegove fotkice, primeticete u pogledu sam stepen. A posto je Venera u aspektu sa Saturnom u Jarcu onda vam tek moze biti jasan i stil odevanja u samom filmu, a posmatrajuci i fotkice sa googla, primetila sam da ima podudarnosti ukusa.
Karta je radjena na osnovu ''istinitog podneva'', posto nigde na netu nisam pronasla tacno vreme rodjenja; a kao sto rekoh, nisam upoznata sa njegovim radom da bih je rektifikovala. Namera mi je ovde samo da vam docaram lepotu planete kada je u svom sedistu i kako se ona manifestuje u zivotu, kroz interakciju sa drugim ljudima itd. i kako mozemo nekome pogoditi u kom mu je koja planeta znaku te i sta mozemo ocekivati.

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala