RIBE, horoskop za oktobar 2016.

Ribe ce tokom oktobra teziti da svoj posao ucine zabavnijim. Spojiti lepo i korisno bi bio pravi poduhvat, i Bingo! Svaka rutina ce vas zamarati, a nove ideje ce vas osvezivati i gurati napred!Nije mudro menjati delatnost tokom oktobra, ali dodati nesto novo na postojece ucinilo bi vam dvostruko zadovoljstvo! Usmerite svoju kreativnost na stvari koje ste do sad zanemarivali. Moguce je da ce vam uspeti da probudite neke stvari koje su zatajile, a sa tim pridobiti i neke nove kontakte. Tokom oktobra, mnoge Ribe ce se truditi da se zabavljaju sto vise. Za vama je iscrpljujuci period. Sad se oporavljate i vracate na ''staru slavu u novom odelu''.
Ukoliko vam se pojave strahovi da mozda necete uspeti, samo svoje misli usmerite na sve dobro sto vam se u zivotu dogadja, i videcete ubrzo dobre promene.
Ljubavno, privlacicete paznju gde god da krenete. Mozda vladara vaseg znaka remeti Saturn, ali to su samo momenti kada vam ponestaje samopouzdanja, te radite na njemu. Nema razloga da vas stari pehovi spoticu, kada mozete osvojiti svog srca snove! Verujete u cuda i desavace vam se!
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala