VENERA U STRELCU

Imati Veneru u Strelcu, znaci imati zivotni moto - Sloboda je neprikosnovena!
Sloboda u svakom obliku.
Imati Veneru u Strelcu znaci uzivati u zivotu u potpunosti!
Osobe sa ovom pozicijom Venere su uvek prijateljski nastrojene, sjajni zabavljaci, vesele naravi i vole da flertuju.Ne vole strogocu, ne vole rutinu, ne vole zivot u seni Saturna, u nijednom obliku! Za njih je zivot sam po sebi sansa za izobilje, radovanje, vecnu mladost!
Nemirnog su duha te ne mogu dugo trajati kraj nekog ko im uskracuje sansu za ekspanziju! Ove osobe nose u sebi poriv ka ucenju, novim saznanjima, novim horizontima, filosofiji i umetnosti. Kada im je to uskraceno, oni traze nacin da se probiju do onoga sto zele. Makar to znacilo - napustiti sve! Ako je nekom lako promeniti svoj zivotni koncept, onda je to upravo osobama sa ovom pozicijom Venere.
Uvek prijateljski nastrojene, teze da svako lice kraj njih bude nasmejano i pozitivno.
Nema zivota u sivilu zidova, zato se mora putovati, istrazivati. Zivot je vecna potraga! Ako postoje granice i ogranicenja, gde je onda sloboda? Ko je taj ko sme rusiti necije ideale i postavljati mu kocnice kada se zeli ici do kraja! Kada se zeli dotaci i srce samog Kosmosa!
Ko jos nije posao u potragu za Svetim Gralom, taj ne zna sta je istinska potraga. Kada Duh vodi dok srce sneva. I osoba sa ovom pozicijom Venere se nece zaustavljati pred ma kakvim granicama i zidovima. Kome nedostaje maste, tome su zidovi od kamena. Svi ostali vide prolaz i lakocu prolazenja do onoga sto se istinski zeli. A gde je Istina, ako nije u pozicijama Jupitera. Koracati Jupiterovim koracima, znaci koracati krupno. Velikim koracima. Mozda sve ovo zvuci pompezno. Mozda cak i kao preterivanje. Mozda ce biti pod sudom osobe sa ovom pozicijom Venere za preterivanje?! Ali zar je njima od znacaja neciji sud, sem ako nije od samog srca Kosmosa?
Uvek obavesteni o svemu, znace u sebi sta im treba ciniti. Njihovi prijatelji su svuda po svetu. Informacije koje su im potrebne, uvek su tu u blizini. Njima nije potrebno nikakvo emotivno vezivanje da bi bili otvoreni i srdacni. Prijatelj su svakom, i na svakom mestu.
Imati Veneru u Strelcu znaci voleti pomagati svakom, jer se time bogacuju iskustva Duha.
Imati Veneru u Strelcu znaci  ne gledati dugorocno, niti imati planove i planere. Nije potrebno imati ni sat, ni kalendar. Svaki osecaj ''porobljavanja'' ce osobe sa ovom pozicijom navesti na beg. Beg u sutra, slobodu i bezvremenost!
Srce nije u strpljenju, vec u osmehu.

AstroMela
060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala