VODOLIJA, horoskop za oktobar 2016.

Vodolije ce samo na kratko biti fokusirane na okolna desavanja, da bi se potom odmah prebacile na svoju karijeru i razmatranju svih noviteta koji su se dogodili u prethodnom periodu. Posto ce vam se ambicije povecavati, mozda nije lose da fokus stavite na one jako uspesne. Pratiti rad onih koji su ostvarili svoje ambicije, doneo bi vam pregrst svezih ideja. Sa svezim idejama vec mozete poboljsavati svoj razvoj na planu karijere. Ipak, u kojoj god oblasti da radite, uvidecete vaznost svoje upornosti i koliko je ona isplativa.
Porodicno deluje da ste po malo haoticni, kao da ste posvetivsi se svojim ambicijama, propustili odredjena zbivanja koja vas mogu za kratko i sokirati. Ipak, koliko god je moguce, ostanite pribrani, te korak po korak, postavite sve na svoje mesto.
Ljubavno, mozda ste u iscekivanju, a mozda vas je ono i pocelo da zamara?! Gde je u svemu tome zabava? Sve kao pod ''napetom strunom'' i sve kao da ceka da vi budete pokretac! Budite jasni oko svojih zelja, te ih i iskazite verbalno. Mozda je suprotna strana stekla sasvim drugaciji utisak o vama. Budite jasniji i videcete kako stvari mogu da se menjaju.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala