BIK - HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Dragi Bikovi, pripremite se za jedan poprilicno poslovno aktivan period! Iako ste se mozda nadali da konacno neke stvari privodite kraju, jednostavno ce se stalno nesto novo pojavljivati. Samo po sebi ce sve to na kraju biti isplativo, a vi zadovoljni sobom. Potrudite se da tokom decembra prosirite svoj krug poslovnih partnera, saradnika ili nesto novo uvedite u svoj posao. Ukoliko ste u potrazi za poslom, moguce je da cete imati pomoc prijatelja, ili pomoc preko neke agencije ili organizacije. Velike su mogucnosti za dobijanje novog posla tokom decembra, ili ce vas neka novina posebno obradovati.
Mozda ste se do sad mogli uzdati samo u sebe, ali uskoro se mozete prijatno iznenaditi koliko zapravo ima ljudi koji zele da saradjuju sa vama! Potrebno je samo malo da smirite svoje ''strasti'', fokusirate sa na prioritetne stvari, a sve nevazno jednostavno u toku narednog perioda ''zaobidjete''.

Takodje, vazno je da sve ono sto vam se je pokazalo kao ''dobro'' i dalje cuvate kao najvece blago!

Ljubavno, Venera, vladarka vaseg znaka od 7. decembra, kao da ce vas ''bacati'' u ljubavna iskusenja! Za sada vam je sve mirno. Po nekom redu i redosledu. I deluje da vas nista ne moze izbaciti sa ''koloseka''. Medjutim, moguce je da ce se pojaviti neka osoba iz daleka, neobicna i slobodoljubiva koja ce vam pokazati sasvim drugaciju stranu ljubavi! Budite spremni na nepredvidljivost u sopstvenim osecanjima! Na buru, ceznju i zelju za romanticnim desavanjima! Kao da ce biti pokrenuta prava lavina u vama! - a vi spremni na pokret i osvajanje!
Zauzeti Bikovi ce tokom meseca decembra vise obracati paznju na svog partnera/partnerku. U vama ce se obnoviti mozda malko zamrle strasti i romanticna osecanja! Nece vam biti potrebno mnogo da svoju vezu ili brak ponovo pokrenete, kao prvog dana!
Srecno!

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala