DEVICA - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Device ce napokon tokom decembra povratiti svoj elan, i svoju snagu za nove radne pobede! Planeta Haosa vas je u proteklom periodu dosta poljuljala i poremetila planove. Ali i tome dolazi kraj vec od 7. decembra! Budite spremni na nove poslovne ponude vrlo izazovnog karaktera! Bice potrebno da budete slobodnijeg duha i prigrlite neke nove tehnologije, ili nov nacin rada. Moguce je i da cete svoj sam rad pozeleti da ucinite zanimljivijim tako da uzivate i zaradjujete istovremeno. Oslobodite se starih kocnica, propalih strategija i neispunjenih nada - jer od vas ce se ocekivati da ''lecite sva bolesna mesta'', da istovremeno budete i kreator i iscelitelj i organizator! S obzirom da sam i sama Devica, nisam sigurna kako cemo uspeti da svoj karakter uskladimo sa strujama koje ce nas neminovno nositi, zeleli mi to ili ne...ali jedno je sigurno - vreme je da pokazemo svoju pravu vrednost i ne zalimo u davanju sebe! - jer ce nas Nebo itekako pogledati kada dodje vreme da i mi malko predahnemo.

Ljubavno, mnoge Device koliko su bile emotivno poljuljane, toliko ce tokom decembra shvatiti sta zaista zele. Period je u kom nece biti mnogo mesta za kompromise, situacije ce se prosto nizati i kreirati tako da iskusenja sama se pojavljuju. Zauzete Device bice u jako velikim dilemama ''sta dalje'', dok slobodne ocekuje, mozda i iznenadjujuce za Device - moguce paralelne ljubavi ili neobicno slobodne.
Vas magnet iz srca radice' neobicno snazno. Tako da, ukoliko do sad niste sreli svoju srodnu dusu - budite otvoreni za nova poznanstva, jer mozda cete iznenaditi sami sebe koliko ljubavi u sebi nosite, i koliko ste zeljni i da je pruzite!
Takodje je i jako dobar period za menjanje navika. Ostanite do kraja otvoreni prema svetu i ocekujte Cuda!
Srecno!

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala