JARAC - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Jarce jos uvek vodi ambicija da naprave zaista nesto krupno u zivotu! U toku ove 2016.god. ste zaista mnogo naucili, pa sad je vreme da stupite na scenu i zalozite se za sebe! Vec u drugoj polovini decembra bi trebalo da budete zapazeni, pa eto sanse da osetite boljitak na poslovno finansijskoj strani!
Trebalo bi da do kraja godine zaista uvidite svoj pravac i svoja istinska interesovanja, kao i svoje vrednosti.
Tokom decembra ce vas intuicija fantasticno voditi, pa ne bi trebalo da naidjete na poteskoce. Moguce je da cete osecati da uprkos svemu, nesto nedostaje - ali ostavite i nesto za Januar - kada ce se vec pokazati mogucnost i za realizaciju nekog tajnovitog sna. Jer Sunce koje predstavlja nasu svest, jasan pravac i nasu volju nalazi se u 12 polju Zodijaka - sto je polje tajnovite Ribe.

Kada nam se tu nadje svetlo kao sto je Sunce, cesto su nam potrebni stadionski reflektori da bi videli ispred sopstvenog nosa - ali, kada nam je jedno svetlo zamagljeno, onda je na delu nesto drugo a to je instikti i intuicija.
Pozeljno je da tokom decembra oslusnete sebe, i budite sigurni da ste na pravom putu!
Ljubavno takodje - stalno neki izazovi, ali nista konkretno. Kao da i tu nesto izmice bas kad vam se ucini da je sve ''reseno''. Neka potraje jos malo ta neizvesnost, jer do kraja meseca bicete prava pravcata buktinja rasplansanih strasti - sto ce naravno privuci odgovarajucu' osobu! Zanimljivo je da ce vecinu pripadnika ovog znaka privuci osoba sasvim drugacijih pogleda na zivot od njih, ali eto sanse za prosirenje novih duhovnih horizonata!
Svakako tokom decembra necete biti usamljeni. 'Akcija' vec kuca na vasa vrata!
Srecno!

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala