OVAN - HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Ovnovima mesec decembar stavlja fokus na posao i povecanje poslovnih aktivnosti.  Moguce je da ce vam zelja za vecom zaradom menjati poslovne planove, ili ce se oni prosto iznenada prekidati. Koliko god se trudili, kao da vam se ne da. Medjutim, kolo srece se okrece, pa od 19.decembra moguci su nagli zaokreti na bolje. Do 1.januara prati vas dobra planetarna sreca, pa pokusajte da u tom periodu date maksimum od sebe, i videcete vrlo brzo isplativost vaseg zalaganja. Ne cekajte da vam samo prolazi vreme, u prirodi Ovnova je da stalno teze napred i boljitku. Vladar vaseg znaka nalazi se u Vodoliji, sto vama daje prednost da prvi ugledate Nove sanse. Medjutim, vladar vaseg polja posla od istog tog 19.decembra krece retrogradno; pa ukoliko ste u potrazi za poslom bice potrebno da po vise puta posaljete vasu biografiju! Tada strogo obratite paznju na sve sto se trazi i pripremite se za nove intervjue. Moguce je da ce vas kontaktirati i neko od koga ste odavno digli ruke ili cete povratiti neki stari posao. Na vama je da iskoristite sanse koje ce vam se ukazati!

Ljubavno, vecina Ovnova bice u potrazi za novim uzbudjenjima. Vec od 21.decembra oseticete promenu plime na polju ljubavi. Moguci su novi kontakti i nova poznanstva. Prijace vam flertovanje i raznolikost ljudi. Moguce je i poznanstvo sa nekim novim preko interneta.
Decembar je mesec u kom ste otvoreni, drustveni i puni pozitivne energije.
Sigurno je da cete zraciti nekom neverovatnom snagom, i promenom! Ukoliko ste zauzeti, budite slobodni da od partnera trazite ljubav kakvu zasluzujete! Bice potrebno da malo svog partnera podstaknete na akciju, ali kako ce iz vas zraciti obilje energije, verujem da ce vase zelje biti uslisene i vi na kraju imali jedan aktivan i buran, kako poslovan tako i ljubavan period!
Srecno!


AstroMela 060 70 79 017


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala