RAK - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Kako se Sunce jos uvek nalazi u vasem polju posla, tako imate snage da izdrzite svu radno poslovnu dinamiku. Moguce je da cete poslovno biti aktivni na vise strana, ali nemojte zaboraviti i na sopstvene potrebe i potrebe ljudi koji od vas zavise. Moguce je da vasa nekad potisnuta ambicija vas sada zestoko nagoni da se dokazujete, napredujete vise nego sto ste do sada, i da se pokazete u najboljem svetlu! Ali koliko god vi poslovno napredovali, vase okruzenje i porodica nece imati mnogo razumevanja za vasa angazovanja. Bar ne do tada, dok sami ne budete pokazali konkretne rezultate u vidu novaca. 7 i 8. decembra ce Jupiter lepo aspektovati Sunce, te tada ocekujte dobitke sa kojima cete se moci pohvaliti i pokazati vrednost svojih zalaganja. Sunce ce tada biti u spoju sa Saturnom, pa ce vam biti od znacaja podrska porodice. Takodje je vazno da tada obratite paznju na svoje zdravlje a i moguce troskove 11 i 12. decembra.

Emotivno, narocito posto je vladar vaseg znaka Mesec, 14. i 15. decembra ( na Pun Mesec) budite spremni na nagle preokrete i budjenje ljubavnih zelja. Iako ste mozda do sad samo sanjarili o novim poslovnim projektima, preokreti ce vam staviti fokus na ljubavne zelje i buducnost. Pocecete da razmisljate o porodicnim pitanjima, i gde ste vi u svemu tome. Vecina Rakova ce tokom decembra zaista pokazati pravu srcanost za svoju porodicu i partnere, iako nece biti lako uskladiti sve obaveze sa zadovoljstvima.
Slobodnim Rakovima moguce su kratke ljubavne veze, prozete pretezno strastvenim nocima. Budite spremni i na povecanje drustvenih aktivnosti.
Srecno!

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala