RIBE - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Mnogim Ribama ce zaista biti potrebna pomoc oko organizacije, da bi postigli sve obaveze koje ce se nametati. Finansijska strana se poboljsava, pa bi u zadnjoj nedelji meseca decembra trebala da se vrati u normalnu, te ostane stabilna. Moguci su novi kontakti i nove poslovne saradnje. Narocito zanatljijama bi trebao biti mesec decembar veoma uspesan. Bice vam potrebna i dobra strategija i marketinska potpora ukoliko imate u planu da se upustite u nove poslovne vode'.
Ribama koje su sasvim samostalne i tokom novembra nisu dozivele nikakav fijasko, sledi mesec sasvim poslovno i finansijski miran.
Moguce su cak i nove ideje za prosirenje posla. Ali, ukoliko ste u drzavnoj sluzbi, ocekujte pretrpanost poslom i da ce svi nesto zuriti, dok vama se sve usporava,

Turbulentan je mesec Decembar, ali i sjajan za nova planiranja. Vecina Riba do kraja meseca ce biti na izmaku snage, pa dajte sebi oduska ako ste u mogucnosti - nekim putovanjem! A moguce je da ce biti i neki poziv od strane prijatelja, nesto sto ste jos ranije planirali - sada na delu! Inostranstvo moze biti vrlo lako u pitanju.
Ljubavno, zauzete Ribe ce redovno pronalaziti mane svom partneru, i bicete vise nego okupirani stvarima koje vas iritiraju. U drugoj polovini decembra cete se vec ohrabriti da iznesete sve sto vam smeta i kazete u lice sta vas boli. Ako je nesto vec pocelo da gori, pitanje je samo momenta kada ce doziveti kulminaciju. Ipak, za sam docek NG bicete posebnog raspolozenja, i uzivacete na sebi poseban nacin.
Slobodne Ribe ce uzivati u izlascima i drustvenim aktivnostima. Dozvolite sebi maksimum zabave, i ne dozvolite sebi vracanje u proslost!
Nostalgija nije predpraznicno osecanje! Narocito kada vam neko uporno nudi svoja romanticna osecanja - samo pogledajte oko sebe! Ljubav vam je mnogo blize nego sto trenutno deluje!
Podignite glavu i upijte svu snagu Kosmosa - videcete kako ce zivot poceti na bolje da vam se menja!
Srecno!

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala