SKORPIJA - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Mnoge Skorpije ce tokom narednog perioda biti maksimalno poslovno angazovane, tako da do polovine decembra vrlo malo bice vremena za odmor. Iskoristite period dok je Mars u Vodoliji, da se maksimalno izreklamirate, svoj posao, svoje ideje i svoj rad - bice itekako isplativo! Ukoliko ste privatni preduzetnik, na trzistu tokom decembra ce itekako vase ime dobiti na ceni, a vas posao se uvecati. Do kraja meseca bi trebalo da budete sasvim zadovoljni, kako napretkom, tako i porastom finansija.
Takodje su moguci i razni predlozi i nove poslovne ponude. Organizujte dobro svoje vreme, da se ne bi dogodilo da vam radne aktivnosti oduzmu i noc i svaki minut obecanog odmora.
Drustveno, privlacicete paznju svojim entuzijazmom gde god da se pojavite - a vi cete prosto biti nadahnuti da svakome objasnite kako i sta treba da radi kako bi ostvario maksimum dobiti iz delatnosti koju obavlja.

Sijacete poverenjem pa cete i ljubavno pleniti i zavoditi. Moguce je da cete se za kratko vreme vec naci u ljubavnom zagrljaju! Koliko god se vi poslovno angazovali, desice se neko ko ce biti brzi i znati precicu do vaseg srca! Da,da, mnoge Skorpije ce se tokom decembra ozbiljno zaljubiti! - A kako cete sve uspeti da uskladite a da pri tom ne privucete na sebe gnev zvezda sa negativnim ''Ne mogu vise,, a kako sve da postignem?,, Mnogo mi je i ovo sto imam......- daje vam se sada, uzivajte u svakom momentu!
Porodicne i zauzete Skorpije tokom decembra ce biti pravi kavaljeri, a i povratice svoj stari sarm tako da i njima sledi zaljubljivanje i uzivkanje na ljubavnom planu.....
Jos kad krenu zimske pahulje....pa bice to prava zimska carolija :)
Srecno!

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala