STRELAC - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Dragi Strelci, ukoliko ocekujete poboljsanje finansija, sacekacete jos malo. Tek kad Sunce udje u vase polje finansija, vama slede finansijski dobici, a to je u zadnjoj nedelji meseca! - Bar cete praznike provesti lepo i bezbrizno! - Do tad bice vam potrebno dosta snage i dobre organizacije da sve neodlozno' obavite i svoju radnu godinu zakljucite bez dugovanja.
Mnogim Strelcima ce naredni period biti dosta naporan, ali pokusajte stvari da gledate sa neke pozitivnije strane - moguce je da ste pravi miljenik kolektiva! Na vas se obraca paznja, ali zbog prisustva Saturna u vasem znaku, verovatno ste previse zaokupljeni brigama da i ne vidite lepotu koja vas okruzuje!
Pokusajte da pozitivizam pronadjete i u malenim desavanjima. Eto, moguce je vec od druge polovine decembra da vas neko, mozda malo mladji ili prijatelj vaseg rodjaka, pozove na izlazak!

Zacudili bi se koliko se je lako zaljubiti, samo kad ste otvoreni za neku promenu, bez predrasuda i gledanja na sat! Stari okovi ce se tokom decembra vec sami skidati, a pred sam kraj meseca, vecina Strelca ce biti drustveno aktivnija a i u ljubavnom zagrljaju. Mozda nece to biti osoba kojoj se nadate, jer na putu su da se dese neke neobicne, nesvakidasnje stvari, ali ce vam biti zabavno i probudice u vama toplinu sto je itekako korisno za samo zdravlje.
Zauzeti Strelci ce tokom decembra uzivati u paznji i naklonosti partnera. Zaista mnogim Strelcima ce biti lep i topao period, iako smo u zagrljaju vec zime!
Srecno!

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala