VAGA - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

U vasem znaku i dalje se nalazi planeta srece i obilja, pa tako i naredni period za vas bice ispunjen radnim aktivnostima, i redovnim prihodima. Moguce je da imate nekih nejasnoca sa pretpostavljenima, moguce je cak da ste naisli i na neki poslovni problem, ali ne brinite - resenje ce vam doci u najpovoljniji po vas cas! Ostanite na poslovnom fokusu da iskoristite do kraja dobre planetarne uticaje, i zaradite sto vise je moguce. Ukoliko ste samostalni preduzetnik, eto vam sanse da tokom decembra zaista ostvarite maksimalan prihod i tako sebi obezbedite sigurnost tokom praznicnih dana.
Mnoge Vage ce osetiti pravu podrsku u pravo vreme, te dobiti ''vetar u ledja'' za mozda nesto novo sto su do sad oklevali da urade. Sama druga polovina meseca trazice neke promene, pa najlakse i najbolje ono sto mozete da uradite je da ulozite u sebe - nova znanja, vestine, obuke, seminare, eventualno saradnike.

Razna drustvena desavanja ce vas prosto uvlaciti u svoj kolosek, ali i vi cete rado prihvatiti nove predloge jer su i u vasem interesu. Mars ce od 19.decembra tranzitirati kroz znak Riba, te ukoliko niste resili neke poslovne nejasnoce, situacija vam se moze ponoviti i stvoriti vam zbog retro Merkura jos veci problem. Ostanite fokusirani o cemu god se radilo i potrudite se da ispravite sta je god moguce da se ispravi.
Ljubavno, do polovine decembra ocekujte razne nejasne' situacije. Ako ste neviknuti na neki miran zivotni tempo, mogu vam se dogoditi ljubavi koje bi vas poprilicno probudile i prodrmale. Ako vam to deluje nemoguce, sacekajte da vidite promene koje ce se dogadjati. Druga polovina decembra je znatno emotivnija, ali i mnogo jasnija. Ono sto vas je bunilo, mozda oko necije privlacnosti, postupaka ili nagovestaja - tada cete vec znati ''na cemu ste'' .
Svakako bice za vas zanimljiv ljubavni period. Mozda cete poceti da gledate na ljubavna desavanja iz malo drugacije perspektive.
Srecno!

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala