VODOLIJA - MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2016.

Kako je planeta Mars u vasem znaku, sigurno je da ulazete u potpunosti sebe na poslovnom planu, a moguce i dosta zivaca! No, uskoro planeta harmonije Venera ulazi u vas znak, pa ce biti pomirenja i izmirenja ( dugovanja i duznika) Moguce je da ste malo preosetljivi na poslovnom planu, ali to vas nece spreciti da i dalje cinite ''za opste dobro'' i dajete maksimum od sebe!
Za Vodolije vazi - Gde svi vide drvo, Vodolija vidi sumu! - pa samo malo takta i diplomatije kad bi uneli u svoje poslovanje, pa cudo bi tokom decembra napravili! Venera je i finansijska planeta a i planeta popularnosti - pa donela bi vam jos mnogo novih kontakata i prijateljstava,novaca, a i ucinila bi vas neodoljivim suprotnom polu!
Nova poznanstva vas nece zaobici tokom narednog perioda, al bar neka da postanu trajnija i kvalitetnija.

11 i 12 polje su vam naglaseni - polje prijatelja, i polje preispitivanja. S'obzirom da je Venera ukljucena u celu pricu, moguca je na pomolu nova ljubavna prica! - i to preko prijatelja!
Ukoliko ste drustveno aktivni, znacajno poznanstvo se moze dogoditi preko neke organizacije, npr. ''nevladine''.
Bice jako tesko da opstanete u celoj ljubavnoj prici, zbog poslovnog ili drustvenog angazovanja; ali ako usporite malo, sve je moguce!
Takodje je moguca zanimljiva ponuda preko interneta ( drustvene mreze), te ukoliko ste slobodni - ostanite otvoreni za razne varijante!
Zauzete Vodolije ce uzivati u krugu porodice ( ocekujte da cete biti angazovani oko svakog dogadjaja) ali verujem da ce vam biti sve zadovoljstvo, jer cete i uzivati u naklonosti bliznjih! Svakakve ideje mogu vas se ''pojaviti'' upravo tamo gde ih najmanje ocekujete!
Srecno!

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala