OVAN - LJUBAVNIK IZ SNOVA!

Ako ste se zaljubili u pripadnika ovog vatrenog znaka budite spremni - na stalni izazov!
Znakom Ovan, upravlja planeta Mars, bog rata. U genezi mu je stalna potreba i potraga za novim 'ratistima' i osvajanjima. Njega nista zaustaviti nece da se probije kroz guzvu ne bi li vas samo upitao nesto. On ce napraviti prvi korak budete li ga zanimali. Vase je samo da budete primeceni.
Vase je samo da mu ne trcite u susret, i reagujete na svaki njegov poziv.
Za Ovna ne postoji opcija ''Ne'', tako da nema potrebe da se plasite da ce odustati ako ste datum sastanka pomerili za neki drugi dan. I ocekuje se od vas da budete zauzeti, da imate svoj posao i svoj zivot. A njegov je zadatak da vam donese uzbudjenje i entuzijazam koji ovaj znak prirodno nosi sa sobom, kuda god da ide. 
Da li bi bila ljubavna veza sa Ovnom uzbudljiva - Svakako da bi! A da li ta veza sa sobom nosi odredjene zamke - Naravno da da.


Koliko on svojim prisustvom u vasem zivotu donosi novine, toliko i sam trazi stalne novitete. Njega sputava rutina. Njegovu strast ogranicava ponavljanje jednog te istog. Njemu je potreban stalni izazov, kako bi njegova energija vecito pracena unutrasnjim nemirom nesputano tekla. On se boji da stane. Kao da zivot prestaje bas onda kada vise nema mogucnosti da iskaze svoje osvajacke vestine. On ima potrebu za stalnim dokazivanjem, pa tako ako ste primetili da je zaboravio da vam donosi romanticne poklone i paznje, znajte da se nalazite u ''problemu''. Jer moguce je da je ljubavnik vasih snova pronasao novo ''bojno polje'' koje rasplamsava njegovu mastu, i uzbudjuje njegove zanose.
Ovan ne zaboravlja nikad vazne datume - do god su mu u interesu da zna. Do god ste mu vi i jedino vi u vidnom polju.
A do god ste mu vi u vidnom polju, bezbedni ste i sigurni u svakom pogledu.
Ovnovi su poznati kao brzopleti muskarci. Kao oni koji su neprekidno aktivni. Oni vecito nekud jure, nekog zovu, o necemu raspravljaju. Cesto izazivajuci sami po sebi nemire i svadje, jer strast u njima moze do te mere da se rasplamsa da zaborave na svaki vid kocenja'. Gotovo da rucna kocnica' ni ne postoji. Ako su krenuli u raspravu, ocekujte tek kulminaciju i ukoliko niste ucesnik iste, povucite se na vreme i nedajte prostora za njegov napad. Jer on uvek u glavi ima rezervnu strategiju, iako cesto deluje instiktivno. Bar ratnicki je opremljen dovoljno da uvek reaguje momentalno. Na jednu vasu rec, dobicete bujicu recenica od ko zna gde i kad izvucenih.
Da je potrebno uvek biti Izazov - potrebno je, a da je potrebno izazivati Ovna na duel - pa bas i nije.
Da bi Ovna zadrzali kraj sebe u onom pozitivnom smislu da je strast u porastu, ali bez izazova na ''rat'' bilo bi pozeljno da samo pratite ono sto on radi. A on uglavnom nije kod kuce.
 Ovnovi su veoma aktivni muskarci koje vole sport i drustveni zivot. Vole da prate desavanja, i obicno su jako dobro informisani - tako da i vi se potrudite da imate svoja interesovanja. Ako ste ljubitelj nekog srodnog njemu hobija, onda ste na odlicnom putu da usmerite sve njegove strasti na vas - jer cete mu biti partner u razmatranju strategije, bilo cega. Sto ga zanima, naravno. Kao sto je fudbal, ili odbojka - pristupite sa dovoljno informacija i strasti njegovom timu i videcete kakvog ljubavnika mozete dobiti! Ovnovi su u svojoj sustini romanticni i u vecnoj potrazi za zenom svojih snova - bas onom koja se umnogome ne razlikuje od njih samih, ali koja ima i dovoljno misterioznosti u sebi kako ce njegova strast biti u stalnom pokretu i nikad jenjavati.
Za Ovnove ne vazi - Jednom osvojen, zauvek osvojen.
Za Ovnove vazi ljubav i rat su u stalnom susretu i prozimanju.
Imati Ovna za ljubavnika, znaci imati stalno uzbudjenje u svom zivotu. Ukoliko niste spremni na rizik da se pojavite, ostavite trag i nestanete (prividno) izaberite drugi znak Zodijaka svom srcu.
Srecno!

Mela Tijanic, astrolog
Fotografija : DevianArt


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala