MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2017.


OVAN : 
Pripadnicima ovog vatrenog znaka, februar počinje burno na ljubavnom planu. Zračićete jakom sexualnom energijom, te ako ste slobodni, sledi vam tokom ovog meseca buran ljubavni život. Zauzetima takodje neće biti ni malo dosadno - ovo je pravi mesec za vas da ponovo šarmirate svoju partnerku i budete joj prvi na spisku svih zadovoljstava! Ako ste tokom januara imali teže nesuglasice sa partnerom, pravi je mesec da poradite na poboljšanju odnosa. Videćete da može samo zavodjenje biti interesantno, i da svadjama tu nije mesto.Poslovno, ovo je mesec u kom biste trebali da ubirate plodove svog truda. Sam početak meseca možda vam bude nervozniji zbog čekanja za pohvale svih vaših zasluga, ali kako mesec odmiče - novi elan doneće sam sa sobom i sve što očekujete a za šta ste se zalagali tokom januara. Moguća je neka poslovna ponuda preko prijatelja ili putem interneta otkrijete novi način za zaradu i poboljšanje finansija.
Zdravstveno, energija vam se vraća u normalu, no ipak obratite pažnju na moguće bolove u zglobovima.

BIK: 
Većina pripadnika ovog zemljanog znaka, tokom februara će tražiti partnerku sa kojom će moći da se povežu i na duhovnom planu, pored sexualnog. Voleće da istražuju nove ljubavne horizonte i koliko duboko može ići jedna emotivna veza, a da ne zapadne u krizu. Moguća je i tajna ljubav, ili nova simpatija koja će inspirisati. Kao da tražite *muzu* koja će podsticati vaše stvaralaštvo. Zauzeti Bikovi će biti senzualniji nego inače, i velika je verovatnoća da će obnoviti svoju ljubavnu priču. Kao da sve kreće ispočetka!
Poslovno, ukoliko vam je sve kasnilo tokom januara, sada već počinje da stiže. Stvari lagano počinju da se razvijaju. Februar bi trebao finansijski znatno bolji da vam bude od januara. No, rizik u prvoj polovini februara nije mudar. Moguće su i pohvale ili neko unapredjenje na bolje radno mesto,ili na viši nivo. Ovo je mesec u kom možete da zablistate i pokažete u pravom svetlu svoje kvalitete!
Zdravstveno,  moguće je zbog pojačane nervoze na početku meseca ubrzan rad creva i pojačana osetljivost na odredjenu hranu. Ali, nije za brigu, samo malo više sna i odmora i biće sve ok.

BLIZANCI :
 Većina pripadnika ovog vazdušnog znaka će tokom meseca februara imati fokus na rešavanje konkretnih životnih pitanja. Moguće je da ćete uveliko biti opterećeni uvećanjem finansija, i pokušajima da poslovno napredujete. Moguće je da ćete morati zbog posla da otputujete, ili da saradjujete sa nekim iz inostranstva. Prva polovina meseca vam nije povoljna za učenje novog jezika, ali već u drugoj bi mogli da poradite na toj temi. Jer postoji mogućnost da vam se ukaže prilika za posao u inostranstvu, ali biće potrebno da znate jezik te zemlje u koju putujete.
Ljubavno, možda ste malo klonuli duhom tokom januara - ali sad već osećate da ste ponovo u igri! Moguć je pokušaj povratka stare ljubavi, ali preispitajte dobro da li želite ponovo da ulažete u neki odnos koji je već pokazao svoju lošu stranu? Biće prilike za novu romansu.
Zdravlje, dobro raspoloženje donosi i dobro zdravlje! Moguć je blagi problem sa cirkulacijom i bolom u stopalima. Odmarajte što više - druga polovina februara za vas je mnogo dinamičnija!

RAK :
Rakovima je mesec februar poprilično radan. Sve što ste tokom januara odložili kako bi se zabavili, sada vas stiže. No, ipak, vaš napor rezultiraće poboljšanjem finansija a i samog statusa u poslovanju. Moguće je da će vam tokom ovog meseca biti isplaćeni zaostali novci, vraćeni dugovi ali ipak, sam početak meseca nije povoljan za druge pozajmice ili kredite. Još malo se strpite. Tokom februara moguće su nove ponude za saradnju, bilo bi dobro da ostanete *otvoreni*, jer pored dobro obavljenog posla, stećičete i nove prijatelje.
Tako da je moguće da ćete spojiti posao i zadovoljstvo.
Ljubavno, većina Rakova će zaboravljati da nije samo posao život, te da to nije jedina strana u koju treba ulagati da bi bila kvalitetna. Moguće je da ćete zapostavljati partnera, što nije uobičajeno za Rakove. Ipak, kako vreme odmiče, zadovoljstvo na ljubavnom planu će ipak dobiti na značaju. Moguća je tajna ljubavna romansa. Zauzeti Rakovi će biti zadovoljni situacijom kakva jeste, i ne bi ništa tu menjali.
Zdravlje, stres oko posla, kao i umor, vam mogu narušiti zdravlje. Pojačajte vitamine, i izbalansirajte ishranu kako bi vam što manje organizam trpeo vaš emotivni status.

LAV: 
Pripadnici ovog vatrenog znaka će tokom meseca februara uživati u partnerskim odnosima, bilo ljubavnim, bilo poslovnim, bilo prijateljskim. Okružili ste se pravim ljudima, obnovili stare kontakte, uz sebe stvorili oazu ljubavi i prosperiteta, tako da ovaj mesec za vas je čist dobitak! Možete krenuti sa realizacijom svojih poslovnih planova, jer uz podršku pravih prijatelja i ljubavnog partnera, možete biti samo na dobitku! Prave poteze ste povukli, tako da možete biti ponosni na sebe iako deluje da ćete vi mnogo više biti ponosni na sve druge koji vas okružuju. Medjutim, davanje nikada ne rezultira nepovoljnim glasom - kada dajete,uvek ste na dobitnu! Videćete da će vam vreme samo doneti rezultate.
Slobodni Lavovi će tokom februara imati neuobičajen šarm.Privlačiće vas sve nekonvencionalno, mada ćete težiti da ma kakav odnos da je, može prerasti i u nešto ozbiljnije. Tako da, samo sledite svoju intuiciju i ne može biti greške!
Zdravlje - odlično!

DEVICA :
Pravi je period da poradite na svom ljubavnom zračenju! Obnovite svoju odeću, svoj kutak i zamirišite najbolje što možete! Vreme je da pokažete i svoje ljubavne kvalitete, a ne samo umne. Izbegavajte kritiku, usmerite se na vlastite ciljeve i ljubavno zadovoljstvo mora doći. Možda previše birate na osnovu *zdravog razuma*, ali ste valjda uvideli da je srce ono koje istinski bira,i zbog koga je čovek srećan ili nesrećan. Moguća su nova poznanstva, i ponude za druženje. Potrudite se da i izlazite malo, jer baš kroz neobavezna druženja možete upoznati osobu koja će vam biti od velikog značaja u životu!
Poslovno, Device će blistati tokom februara. Nove ideje, nove saradnje, sjajan period za pokretanje novih poslova i projekata! No, to ne znači da će novac padati sa neba, već da će nešto rezultirati nečim, kasnije. Druga polovina februara finansijski bi trebala biti znatno bolja, a i vi zadovoljniji što vaš rad i trud dobijaju pravu cenu.
Tokom ovog perioda možete zablistati i u menadžerstvu, pokazati svoje veštine i znanje u pravom svetlu. Pokušajte da imate više tolerancije, i strpljenja sa ljudima sa kojima radite.
Zdravlje, obratite pažnju na bolove u predelu krsta*, i zglobova generalno. Pokušajte što više da se krećete, i što više vitamina da unosite.  


VAGA :
Početak februara donosi pripadnicima ovog znaka romantična osećanja i posebnu osetljivost na ljubavnom planu. Moguće je da ćete idealizovati partnera, beskrajno opasipati darovima i uživati u celokupnoj atmosferi. Medjutim,kako vreme bude odmicalo, tako će vaša racionalna strana početi da dolazi do izražaja. Tražićete mnogo više od onoga što dobijate. Delovaće kao da vam stalno nešto nedostaje, ili izmiče. Bićete i slobodni da kažete šta vam je sve potrebno da biste se vi osećali potpuno i srećno.
U toku februara, pokušajte da budete tolerantniji prema ukućanima. Razumeće svi da je vama potrebno samo vreme za vas, no ipak, njima će nedostajati vaše obasipanje pažnje. Čuvajte se nepotrebnih svadja i nervoze.
Poslovno, mnoge Vage će pokušati da ostvare svoju kreativnu stranu. Dodatni posao je itekako moguć,a doneće ogromno zadovoljstvo - jer radićete upravo ono što volite! Potrebno je da tokom meseca februara zaista pokažete svoje kvalitete, ukoliko mislite da poboljšate svoj kućni budžet. Ukoliko ste u potraza za poslom, ovo bi trebao biti povoljan mesec za zaposlenje.
Zdravstveno, moguće je da će vas tokom ovog meseca privući alternativna medicina sa kojom bi mogli uspešno da rešite neke zdravstvene probleme koji vas odavno muče.


ŠKORPIJA :
Sam početak meseca može za vas biti itekako nervozan, jer mogu vam saradnici kasniti, ili tražiti nešto dodatno, ili biti nezadovoljni onim što vi radite. No, ipak - čuvajte se ishitrenih reakcija! Stićičete sve na vreme da odradite što se od vas traži, a pri tom i dodatne možete zaraditi. Ovaj mesec za vas znači treniranje - samokontrole! Prijaće vam da radite više u miru, samostalno - u tišini! Ali, neće vam to mnogo polaziti za rukom, setiće vas se ljudi iz ko zna kog perioda i to sa svakakvim ponudama! Tako da, ovaj mesec za vas je radan i sjajan ako imate nešto novo da ponudite!
Tokom februara možete pronaći rešenje za stabilizovanje svojih finansija. Možda dobijete zaposlenje za stalno, ili neki dugoročni projekat.
Ljubavno, Škorpije uvek plene pažnju, medjutim ovaj put možete delovati kao željni mira i slobode - pa je velika verovatnoća da ćete se pre odlučivati za druženja i zabavu, nego za neki novi ljubavni poduhvat. Ipak, šta god vi odlučili, ukoliko ste slobodni - ljubav će potražiti vas - i to preko najblizih, rodjaka, ili se možda doseli baš u narednu ulicu. Tako da je romansa itekako moguća!
Zauzete  Škorpije će pokušavati da bolje organizuju svog partnera, i pokušaju da ga zaposle. Naravno, gde bi nego kod sebe.
Zdravlje, obratite pažnju na sinuse i čuvajte se prehlada.


STRELAC :
Tokom meseca februara, većina pripadnika ovog vatrenog znaka će dobiti nove poslovne mogućnosti, sjajne nove saradnike ili dobre preporuke. Medjutim, kako vreme odmiče, shvatićete da ma koliko dobre savete dobijate, kad se to prenese u praksu, ni malo lagano nije. Biće potrebno da prihvatite novitete, i jovo nanovo novu edukaciju ako je potrebno. Ipak, koliko god da vam mesec bude naporan, na kraju ćete uvideti da ste se i sjajno zabavili a i probali niz novih stvari.
Vi ste nosioc svoje sreće, tako da, nema potrebe ni u jednom momentu da posumnjate u nju! Moguće je da će vam teško ići nove stvari. Moguće je da ćete imati poteškoća za razumevanje noviteta, ali sve je to za vaše dobro i vaš bolji finansijski status - naravno ukoliko težite nekoj promeni.
Ako vam je za utehu  što će vam mesec februar biti poprilično radan - preko posla možete upoznati osobu za pravu romansu! Pravo iznenadjenje i osveženje! Koliko god na početku nešto deluje teško, vreme pokaže da ima i svoju vedru,dobru, stranu.
Zdravlje, moguć problem sa zubima i sa lošom cirkulacijom.

JARAC :
Sasvim ste se dovoljno preispitivali gde grešite, vreme je da pokažete i u čemu ste zaista dobri! Mesec februar , naročito prva polovina, je dobra za traženje posla ukoliko ste nezaposleni. Ali, ukoliko radite, onda su moguća poboljšanja finansija. Trebalo bi da vam februar bude finansijski stabilan, bez previlikih oscilacija.
Inače, ovo je mesec u kom ćete želeti više da odmarate, i uživate u zaradjenom. Više će vas privlačiti mir, i mirna mesta generalno. Kao da ćete početi da izbegavate svu buku sveta, pa tako i sve bučne ljude. Nerviraće vas bahato ponašanje, i malo ćete se zasititi razumevanja prema svima.
Ljubavno, moguće je da ćete tokom ovog meseca preboleti neke stare rane i dane, te potruditi se da zaista poradite na nekom odnosu, koji za sad možda deluje samo prijateljski. Na početku možda bude tajna, ali vrlo brzo ćete tražiti razotkrivanje.
Zauzetim Jarcima, ljubavno, ovaj mesec je stabilan bez posebnih noviteta.
Zdravlje, u celini dobro s obzirom da će vam dom biti omiljeno mesto tokom februara, pa se i nećete puno izlagati raznim infekcijama, te tako ćete i sačuvati dobro zdravlje.

VODOLIJA :
Većini pripadnika ovog znaka, početak februara će početi burno sa krupnim promenama. Možda ćete želeti novi posao ili bolji status, kako god - vreme je da reagujete odmah! Imate dobrih ideja i dovoljno energije da tokom ovog meseca krenete sa realizacijom i ostvarite željeno!
 Februar je mesec vaše lične afirmacije i pokazivanja ko ste.. Ipak, to nije razlog da zapostavite porodicu i prijatelje. Deo ideja možete preneti i na ljude sa kojima živite, kako bi dobili svu moguću pomoć i ne bili rastrzani izmedju posla i kućnih obaveza.
Ljubavno, moguća je kratkotrajna romansa. Dobro se preispitajte u šta želite svoju energiju da ulažete i da li vam je vreme da možda porazmislite o nečem trajnijem.
Moguće su vam i česte, nagle promene dešavanja tokom ovog meseca. Bilo bi mudro da napravite planer svega što želite, kako ne bi propustili dobre planetarne uticaje - a sada vam jesu, za ma kakvu revolucionarnu promenu.
Zauzete Vodolije će poželeti neko ljubavno putovanje. Prijaće ponovni osećaj bliskosti sa voljenom osobom, medjutim, ovaj put, izgleda da će vama biti više do zabave nego do razrešavanja neke problematike iz prošlosti.
Umorni ste od zaustavljanja u svemu što želite - pa, eto, došlo je i vreme da pokažete svoju vrednost, svoje želje i ambicije.
Zdravlje, pojačana nervoza ali u celini dobro.

RIBE :
Pripadnici ovog vodenog znaka, početkom meseca mogu se osećati usamljeno, te potražiti zabavu na internetu kako bi pronašli kome sve mogu ispričati o svojim snovima, i skrivenim ambicijama, te olakšati dušu. Žudećete za novom romansom, onakvom po duhu, pošto vam je kontradiktornosti i previše različitih ljudi u životu verovatno preko glave! Nerviraće vas pridike i suvišni komentari. Shvatićete da u životu više poštujete ljude koji znaju da prećute, od onih koji sve glasno govore.
Medjutim, polje finansija može ozbiljno da vas zabrine.Kao da, ma koliko da se trudite racionalno da trošite, novac iznenada iščezava! Moraćete tokom februara znatno da se potrudite i pronadjete rešenje i za troškove oko zadovoljstava, i onih drugih, životnih.
Svoje finansije, i poslovne mogućnosti bi mogli poboljšati nekonvencionalnim metodama - nečim što je drugačije od drugih ponuda ili preko veza sa inostranstvom. Posavetujte se sa ljudima koji se bave neubičajenim zanimanjima, ili pak umeju dobro da kalkulišu. Pokušajte sa partnerom da ne ulazite u sukobe zbog novca, već zajedno poradite na stabilnosti. Kraj februara bi već trebao da donese rezultate i poboljšanje.
Zdravlje, vreme je za promenu navika. Uvećajte unos tečnosti i vitamina. U celini, dobro.

Srećno!

Milena Tijanić, astrolog
060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala