MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2017.

Foto : http://www.robotbutt.com/2015/04/22/spring-aint-the-only-thing-thats-sprung/

OVAN :

POSAO : 
Dragi Ovnovi, tokom ovog meseca ste zaista vi ti koji će činiti promene. Sam mesec krenuće vam burno i dinamično, pa sve što radite, radite i za sebe. Bićete poprilično motivisani za pokret i poboljšanje svoje finansijske situacije; jer ako vi nešto ne preduzmete, a ko će? Vladar vašeg znaka nalazi se u Biku, što su šanse da nešto više zaradite tokom meseca aprila! S obzirom da izmedju vladara vašeg znaka, i planete iz polja karijere postoji dobar aspekt, neće vam nedostajati ni snage, ni elana da nastavite dobrim putem i izborite se za svoj pomak na poslovnom planu. Pozabavite se idejama koje imate, a niste do sad imali vremena da ih realizujete - te je pravo vreme za njih, i da ih unovčite. Prestanite da pričate o poslovnim planovima i u akciju!


LJUBAV: 
Na ljubavnom planu, Venera, koja je vladar vašeg polja partnerstva kreće se retrogradno te može vam po malo zamrsiti ljubavnu situaciju. Ona će se vratiti u vaše polje tajni, pa ako ste slobodni prijaće vam veza koja ima tendenciju da bude tajna, medjutim, ukoliko ste zauzeti, sa kvadratom Saturna, prošlost vam može ući u život i zahladniti trenutni ljubavni odnos. Budite jako oprezni, i pokušajte da sa sobom raščistite šta u istinu želite. Ljubavnog žara vam neće nedostajati, ali emotivno, itekako se možete naći sa osećajem usamljenosti iako ste možda ljubavno vrlo aktivni. Suprotne strane vam mogu doživeti kao pasivne i ne zainteresovane za ljubavnu dinamiku. 

BIK

POSAO: 
Većina Bikova ima dobar poslovno finansijski plan, te će i tražiti način kako da ga realizuju. Moguće su iznenadne saradnje sa nekim iz prošlosti, sa nekim sa kojim su bile dosta stabilne i donele dobre finansije. Planeta Mars se nalazi u vašem ličnom polju, i u vašem znaku, pa očekujte da tokom ovog meseca za vas na poslovnom planu nema stajanja. Ovo vam je mesec u kom vam ,,brzi novac-brzi poslići, može ići na ruku, ali i za njega znajte da će te se dobro fizički oznojiti. Čuvajte se tajnih ili nedovoljno ispitanih sporazuma. Svaki poslovni plan koji vam se ponudi, ispitajte pre nego se odlučite hoćete li učestvovati. Trudite se da ostanete fokusirani na svoje planove i ciljeve.

LJUBAV: Planeta Venera, vladar vašeg znaka, kreće se retrogradno i iz polja tajni, ulazi u polje prijateljstva. Moguće je da ipak neka tajna ljubav se pretvori u prijateljstvo, ma koliko se to vama ne dopadalo. Odnosi se mogu iznenada ohladiti i bez nekog posebnog razloga. Moguće je da se previše karakterno razlikujete, te da se u stavovima mimoilazite. Ukoliko ste zauzeti, ne zaboravite da vam je partnerka ljubav života a ne poslovni partner! Ne pokušavajte da partnerku prezaposlite kako vam se ljubavna situacija ne bi ohladila. Potrudite se da i suprotnu stranu počastite svojim vremenom i pažnjom, i videćete kako može pozitivno odreagovati!

BLIZANCI

POSAO: Dragi Blizanci, nervoza se u vama umiruje,te je vreme da sve karte položite na sto! Tokom meseca aprila, zdrav razum će vas voditi te i osetićete da je vreme da se pozabavite ozbiljnije sa svim onim što ste gurali pod tepih. Za vas bi ovaj mesec mogao biti vrlo tih i produktivan. Možete raditi u miru i sve po redu složiti onako kako vama odgovara! Vladar vašeg znaka će tokom aprila krenuti retrogradno, što vam u jednom momentu može duplirati posao, ali imaćete dovoljno snage i elana, da jedno po jedno sve rešite. Držite se utabane staze, i biće vam umanjenje greške. Mesec april je baš za vas mesec u kom možete sa sobom jasno rešiti u kom pravcu treba i najviše vam godi da idete.
LJUBAV Većina Blizanaca moguće je da će tokom aprila razmišljati o prošlosti.


Sjedinjavati utiske, i pokušati povezati mnoge dogadjaje. Kao da ste primetili da u ljubavi imate nekakve cikluse ponavljanja! No, neka vas to ne čini nervoznima, dobro je i primetiti da se nešto ,,sumnjivo,, dešava! Biće potrebno da udvostručite svoje napore da tokom ovog meseca zablistate na ljubavnom planu. Mešanje prošlosti i sadašnjosti retko daje dobre rezultate. Oslobodite svoju lepršavost, i videćete kako možete iznova zavoditi i bez poniranja u duboku istoriju! Ukoliko se nadate povratku neke stare ljubavi, tu se preispitajte Zbog čega želite da nešto ponovite? Budite što jasniji u svojim zahtevima tokom ovog meseca, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Igranje igara samo vas može učiniti ranjivijima. 

RAK

POSAO :  Većina Rakova će ovaj mesec osetiti kao poslovno i finansijski dobar mesec. Puni ste pozitivne energije, i vredi da je ulažete u dobru budućnosti. Mogući su pozivi i saradnje sa inostranstvom ili pomoć ukućana oko rešavanja krupnijih poslova i poslovnih planova. Ovaj mesec vam je dobitni, ukoliko uspete da se povežete i poslovno sa svojom porodicom. Što manje rizika, to je veća isplativost. Ovaj mesec vam je ceo radan, i vredan dodatnog zalaganja. Moguće je da ćete imati i neke nove ideje, koje će imati ukoliko se početkom meseca bar započnu, kasniju veliku isplativost. Tokom ovog meseca, takodje, obratite pažnju na dugovanja. Deluje da vam se je nešto mnogo nagomilalo i da će tu trebati dosta rada da se ,,razmrse konci,,. Posložite svu svoju dokumentaciju, i što je moguće pre, rešite sve pravne i državne zavrzlame kako se ne bi protegle u nedogled.

LJUBAV: Početak meseca govori o nekom ljubavnom udaljavanju. Kao da se preispitujete da li vaša ljubavna priča ide na dobro. Mučiće vas sumnje, pa će te u jednom momentu zauzeti status ,,quo,,. Postavite sebi pitanje Iz kog razloga se toliko povlačite? Možda ne bi bilo loše da malo poverujete svom partneru, i malo više se otvorite oko svega što vas muči. Nije rešenje da se samo povučete na poslovnu stranu i ostavite sve da odstoji za neko drugo vreme. Može se dogoditi da počne da vas guši i čini nervoznima. Druga polovina meseca je značajno vedrija, jer i vi bićete optimističniji u vezi sopstvenih želja. 
Slobodne Rakove moguće je da će privući osoba iz prošlosti. Postoje neke misterije koje će vas zanimati da odgonetnete. 

LAV 

POSAO : Privlače vas daljine inostranstva, ali iako ste dovoljno daleko od doma, ipak vam nešto nedostaje. Možda vam je vreme za neku poslovnu promenu - ili bar da preduzmete konkretne korake! Sve bi hteli, i ne bi. Šta god se učini povoljno da krenete, nešto ukoči i uspostavi se da i nije neka isplativost. Zato je ovo mesec za vas velikih ideja i ciljeva. Šta god da budete radili ,,na sitno,, neće biti isplativo. Preduzmite velike korake, angažujte sve u koje imate poverenja i poslovno vam može biti ovo uspešan mesec. U nekom momentu vam se mogu pojaviti situacije iz prošlosti, naročito one koje su vam oduzele najviše energije i para, ali sada ste već iskusni i znaćete da povučete prave poteze. Druga polovina meseca će biti znatno povoljnija, bilo da tražite posao ili želite da proširite svoju delatnost. Početkom ovog meseca se malo umirite, i napravite spisak svih planova koje želite realizovati u budućnosti. Klonite se sumnjivih delatnosti, i neproverenih ljudi. Novac ne zajmite i ne pozajmljujte, jer može se dogoditi da vam nit bude vraćeno, nit vi da imate da vratite. Povedite računa o finansijama. 

LJUBAV : Većina Lavova će tokom aprila gromoglasno govoriti partneru šta im sve nedostaje, i šta sve žele od te ljubavne veze. Kao da vam je nešto mnogo uskraćeno, pa se sad borite za svoja prava. Možda ste malo više gordi i sebični. Preispitajte i svoje korake. 
Druga polovina meseca je za vas već mnogo lepša. Izlasci i druženja će itekako doprineti boljem vašem raspoloženju, a što će naravno i uticati na tok u vašeoj ljubavnoj vezi. Slobodni Lavovi će tokom aprila podići svoje kriterijume i sebe mnogo više vrednovati. Potrebna vam je postojanost, i neće vas ništa sprečavati da pronadjete odgovarajućeg partnera. Prihvatite prošlost kakva jeste, i bez povratka u nju krenite u osvajanje nove ljubavne priče. Moguć je velik uspeh u zavodjenju. Tokom ovog meseca, osećaćete da privlačite neobično veliku pažnju. DEVICA

POSAO : Tokom ovog meseca, za vas mnogo posla, te prvo radite ono što vam pričinjava zadovoljstvo kako bi imali elana da izdržite ovaj mesec koji može itekako biti naporan za vas. U jednom momentu vam se može nagomilati sve ono što ste ostavljali po strani kao manje važno. Vaš vladar kreće retrogradno, pa ma koliko žurili, teško da će te sve obaviti na vreme. Prema tome, korak po korak je jedini način da ovaj mesec vam bude super produktivan. Zadovoljstvo poslom neće jenjavati; možda ćete u nekom momentu poželeti da promenite pravac, ali se to za ovaj mesec ne preporučuje. Vrlo je moguće da će vam se sredinom meseca ponuditi pomoć nekog starog prijatelja iz komšiluka ili saradnika.Takodje, inostranstvo i poslovi vezani za inostranstvu su vam u opticaju tokom ovog meseca aprila. Ovo je za vas mesec povezivanja starih i novih kontakata. 

LJUBAV :   Većina Devica tokom ovog meseca će pokušati da saberu sve utiske povodom ljubavi. Možda vam srce žudi za nekom novom romansom, ali sve će se vrteti oko neke nerešene istorije. Tek na kraju meseca su mogući neki noviteti. Ipak, osećaćete se dobro u svojoj koži, i humor vam neće nedostajati. Ovo je mesec u kom plenite pažnju neobičnom za vas strategijom - lucidnim humorom iz kog će prosto isijavati iz vas dobrota i spremnost da zaplovite novim jedrima.
Zauzete Device će ponovo zavoditi svog partnera, i uživati u svojim trijumfima.  


VAGA 

POSAO :  Od zatrpanosti poslom, vi nemate vremena da predahnete i malo se više sebi posvetite. To Vagama najviše nedostaje, pa kako vas ne bi mučila nostalgija za samim sobom, na vreme odvojite bar jedan sat samo za sebe. Planeta dobre sreće se nalazi u vašem ličnom polju, ali je u opoziciji sa Uranom - što ste rizikovali, rizikovali ste - sad se primirite i radite po starom šablonu i utabanoj stazi. Moguće je da će vas finansijska strana mučiti, ali prva polovina meseca prikazuje samo rad i zalaganje, isplativost je tek pri kraju meseca. Ovo je mesec u kom bi o svakoj novoj ponudi trebali dobro da razmislite, i napravite vremenski plan koliko i da li je moguće sve realizovati. Nije dobro ići protiv sebe, pa lepo rasporedite svaki posao, a u koliko ste u mogućnosti, napravite i neku preraspodelu posla ili potražite pomoć od prijatelja. 

LJUBAV : Ukoliko zaboravite na sebe i svoja zadovoljstva, verovatnoća je da će vam ovo biti dobar ljubavni period - minimalna. Moguće je i stalno preispitivanje svojih ljubavnih poteza, što vas može učiniti samo depresivnima. Što više se družite, i oslobodite stega. Za čim imate potrebu - to tražite. Zauzete Vage će osećati da im partner ukazuje premalo ljubavne pažnje. Slobodne Vage će ,,kopati,, po prošlosti i nadati se nekom obrtu situacije. Da bi bilo šta preokrenuli biće potrebno prvo malo sebe da sredite i svoj emotivni status. Odbacite svaku bol i patnju, i kupite sebi novu ,,haljinu''. 

ŠKORPIJA 

POSAO :  Ovaj mesec za vas je mesec spajanja ,,lepog i korisnog,, - ali isto tako i dobrih partnerskih poduhvata. Kakva god da vam se ponudi pomoć, prihvatite, jer sve će biti isplativo. Osećate novac u blizini, pa tako će vam i ići na ruku. Moguće je da će vas od sredine meseca već sve ,,mrzeti,, i da ćete se okrenuti zabavi - ali sad vam je dobro za posao, te ako sad uložite napor, možete duplirati zaradu. Imaćete i dobro, inspirativne ideje, tako da u celini, ovaj mesec za vas bi trebao biti itekako uspešan, ali više zahvaljujući, osećaju, nego zalaginjama kako vi inače znate da se založite.

LJUBAV : Moguće je nedostatak strasti i elana na polju romanse, pa preokupacija ljubavnim životom može uticati na sva ostala polja. Partnerova usporenost vas može itekako nervirati, te na početku meseca će te pokušavati da rešite sve nesuglasice. Ma koliko da sebe ulažete, kao da sve ide na pogrešnu stranu. Do polovine meseca, iako vam šarm neće zafaliti, nema nekih posebnih eruptivnih dešavanja - što neće vama smetati da nastavite da flertujete!  Takodje, se ne savetuje mešanje prošlosti sa sadašnjošću. Nova budućnost, nova pravila, da bi druga polovina meseca imalo daleko bolje izglede da vam suprotna strana odgovori na zavodjenje i da vaša ljubavna situacija bude konačno onako baš po ,,vašoj meri,,. 
Zauzete Škorpije će pritiskati partnera za nekom promenom. Moguće je da će te stvarati komplikacije i gde im nije mesto. Pokušajte da izbalansirate svoj višak energije. 


STRELAC 

 POSAO: Blago će biti vama na vašem optimizmu! Em je vladar vašeg znaka u retro hodu, em će Merkur krenuti retro, na poslovnom planu očekujte sve neočekivano! Retro Merkur će boraviti tokom aprila u vašem polju rada i svakodnevice, što govori da ćete biti u vrtlogu nesporazuma, ali neće rezultirati nekom katastrofom. To su sve situacije koje teže da vas usmere na neku drugu stranu. Kao da i sam povratak kući, vodi vas nekom drugom ulicom - ali ipak na kraju pronalazite put kući. Pokušajte već sad sve što imate u planu, da pribeležite u starom dobrom rokovniku, jer se može dešavati i podaci snimljeni da se iznenada obrišu, ili da vam komp. nešto podbaci. Koliko god je moguće, šetajte prirodom da vaš optimizam i dalje zrači Pobedom! 

LJUBAV : Pošto će vam poslovna strana i planiranje oduzimati dosta vremena, pokušajte bar na ljubavnom planu da se uistinu zabavljate. Izvedite na neko novo mesto partnera, budite što više u društvu - a ako ste slobodni - nova romansa je itekako moguća već sredinom meseca! Nemojte se obeshrabrivati, i pošto je planeta Saturn još uvek u vašem znaku - nikako nemojte preispitivati svaki potez suprotne strane. Možda će vas i sumnja u vernost partnera mučiti, ali pokušajte što je moguće više da sebe umirite i pronadjete odgovor Odakle u vama tolike sumnje? Nije vam dobro vreme za ishitrene poteze, ali jeste za primirje ili pokušaj mirenja. - s tim da to učinite već tokom prve nedelje aprila! 


JARAC 

POSAO : Poslovno - vi ste na potezu! Ovo je mesec u kom bi trebalo sva vaša zalaganja da rezultiraju poboljšanjem finansijske strane. Imaćete tokom celog meseca elana za posao, ali i za nove prilike ili proširenje posla. Ukoliko ste u potrazi za poslom - pravo je vreme da uložite još jedan napor i da se konačno na nekom poslu skrasite. Ovo je mesec u kom bi i vaše zasluge trebale biti nagradjene, te su i moguće pohvale od pretpostavljenih. Bićete zadovoljni sobom i svojom sposobnošću da blagovremeno utičete na tok dešavanja. Strpljenje vam je jača strana, te je moguća i neka ozbiljnija poslovna ponuda - jer izgleda da ste najlojalniji i najčvrši kandidat! Ostanite dosledni svom osećaju, i do kraja budite onaj ,, tvrd orah,, ali sa osmehom na usnama. 

LJUBAV :  Većina pripadnika ovog znaka na ljubavnom planu će imati potrebu za osamom i povlačenjem - no, nisam baš sigurna da vas emocije neće naterati da poradite na ljubavnom planu! Već vam se smeši nova ljubavna romansa, te dajte sebi malo i oduška od poslovne strane i svih briga koje ste imali u prethodnom periodu. Moguć je poziv od neke stare ljubavi, ali sa tim i mnogo velika preispitivanja. Kao da ste se našli izmedju dva fronta - svojih želja, i onoga što vam se samo nudi. Niste od onih koji volite sve ,,servirano,, naročito ne na ljubavnom planu, iako prirodno težite stabilnosti. No, ipak, bolje je da se nešto dešava, nego ništa. Takodje, moguće je da imate tajnu simpatiju, ali se oko nje mogu dogoditi neke nelagodnosti. Možda ste ipak precenili sebe, ili vam je suprotna strana slala nejasne signale. 
Zauzeti Jarci će preispitivati poteze partnera, ma koliko se suprotna strana trudila da malo ,,ublaži,,situaciju i učini je zabavnijom. Potrudite se da sagledate stvari i malo iz ružinog ugla. Ovaj mesec u celini, za zauzete je stabilan. VODOLIJA 

POSAO :  Prijaju vam promene, prijaju vam novi topli dani - sve se budi, pa eto i vas u najboljem izdanju! Bićete raspoloženi da proćaskate sa celim svetom, a isto tako i ostvarite neka kraća putovanja koja ste do sad odlagali. No, ipak, poslovna strana koja trpi, može rezultirati kako opadanjem, tako i finansijskim gubicima. Tokom ovog meseca vodiće vas dosta dobra energija, i svuda ćete zračiti pozitivizmom ma kakva da je situacija.No, ne prepuručuju se finansijski rizici u prvoj polovini meseca. No, ipak odluke su na vama a vi će te ih rado tokom ovog meseca menjati. Moguće su ponude i iz inostranstva. U svakodnevnim poslovima, moguće je da će vas gušiti rutina, ili neko stalno odlaganje, pa eto vam pravog trenutka da pokažete svoj sjaj inovatora!

LJUBAV :  Ovo je mesec u kom vam ljubav trpi zbog finansija. Kao da ste sve ostavili po strani samo zato što nemate dovoljno novaca za neki luksuzniji provod?! Ne bi trebalo da vam ljubav pati, zato što se vi preračunavate! Vodolije obično nisu škrte, ali ih tokom meseca aprila će voditi neki osećaj da im je vreme za štednju. Ne znam koliko će to biti moguće, kad su vidljivi unapred razni troškovi, ali vi opet bolje znate pa napravite i raspodelu sredstava - ali u to uključite i zadovoljstvo. Pokušajte da povratite stari tron ukoliko niste zadovoljni u ljubavi. Za ovaj mesec vam se ne preporučuje povlačenje, već naprotiv - izlasci i što je više moguće druženje sa prijateljima! 
Tokom ovog meseca Vodolijama se može baš dobro posrećiti na ljubavnom planu!


RIBE

POSAO: Većini pripadnika ovog znaka bi mesec aprila trebao biti poslovno zaista dobar. Sva ulaganja iz prethodnog perioda bi trebala konačno biti isplativa, a vi na dobrom putu da ostvarite svoje snove! Tokom ovog meseca moguće su vam male nesuglasice sa saradnicima, kolegama ili poslovnim prijateljima, ali bi one trebale i brzo proći. Bićete u svom elementu, puni optimizma i konačno zadovoljni u kom pravcu ide vaša poslovna sfera. Pronaćićete razne načine da dodjete do kontakata koji su vam potrebni. Pošto će planeta komunikacije biti u retro hodu, neke stvari i informacije mogu kasniti ili biti pogrešne, ali tokom ovog meseca ionako ćete se oslanjati na svoju intuiciju te sa tim i minimizirati sve što vam ne ide u prilog.  Za vas je ovaj mesec dobar, i pokušajte sve svoje znanje da unovčite, a ambiciju još povećate - jer uvek može bolje!

LJUBAV : Ukoliko ste nezadovoljni u ljubavi, u drugoj polovini meseca možete očekivati obrt situacije. Izgleda da će vam ipak zvezde biti naklonjene pa vam ukazati na novu, zanimljivu osobu. Osećaćete potrebu za nežnošću ali i strašću!  U aprilu se planeta Venera vraća u vaš znak, pa će vam dati priliku za romansom, ali i zauzetima za - iskušenje! Ovo je mesec maštarenja za vas o idealnoj, bezvremenskoj ljubavi. Moguće je da ćete težiti i neki ljubavni odnos, koji je do sad delovao nestabilno, da stabilizujete. Generalno, za vas, ovo je mesec u kome ćete sebi davati oduška i za izlete, i zabavu a i ljubav!


Milena Tijanić, astrolog
Zakazivanje konsultacije je na broj : 060 70 79 017 

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala