MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2017. - OVAN, BIK, BLIZANCI, RAK, LAV, DEVICA

U mesec mart ušli smo sa Venerom, Mesecom, Uranom i Marsom u Ovnu. Sunce ( od 2-4) je imalo konjunkciju sa Neptunom, pa sa Merkurom, gde će Merkur biti spaljen od Sunca sve do 13.marta odn. prelaska u znak Ovan. 
Konjunkcija Marsa i Urana je u opoziciji sa retrogradnim  Jupiterom, što je nagoveštaj poslovno finansijskih promena, turbulencija i problema. Biće potrebno da se brzo reaguje/odgovara na zahteve tržišta da bi se održao opstanak zadovoljavajućeg poslovanja. Od 4.marta Venera počinje retrogradni hod; Od 10. marta Mars ulazi u znak Bik-a. Merkur od 26 ulazi u svoju senku i priprema se za retrogradni hod koji će se dogoditi 10.aprila. Takodje, 26.Merkur će napraviti konjunkciju sa Uranom. 25.marta Sunce i retro Venera će biti u konjunkciji. 
OVAN : 
 Vladar vašeg znaka nalazi se u vašem ličnom polju što vama donosi obilje energije za borbu na svom terenu. S obzirom da je u konj.sa Uranom i opoziciji sa re Jupiterom, biće vam zaista potrebno svostrpljenje sveta da bi svoje ideje sproveli u delo. Jer ovo je jako kompleksna pozicija, koja može na poslovnom planu biti i rušilačka ukoliko budete sebe smatrali najboljim i neprikosnovenim. Nailazićete na mnoge prepreke, prvenstveno koje se tiču novca i ulaganja. Gde god da se budete okrenuli od vas če se tražiti novac i konkretni dokazi o valjanosti/verodostojnosti vašeg rada i onoga što pričate. Može delovati da budete previše buntovni, i sa svojom kipećom energijom komplikovani za saradnju. Povedite računa o odnosima sa kolektivnom i pretpostavljenima. Prva polovina meseca može vam biti poprilično stresna ukoliko budete pokušavali da iznosite svoju pravdu.
Na ljubavnom planu, strasti su vam takodje u porastu ali i odredjena doza posesivnosti. Voleli bi da sve držite pod kontrolom i o svemu da vi odlučujete. Zauzetim Ovnovima je odlična šansa da obnove strasti jer će Venera, planeta ljubavi, tokom marta biti u retrogradnom hodu. Medjutim, ne zaboravite da se kompletan odnos poboljšava ne samo strastima, već i tolerancijom, kompromisima i dogovorima.  Slobodni Ovnovi će uživati u flertovanju i osvajanju, a moguć je i povratak neke stare ljubavi.
Druga polovina marta biće znatno mirnija Ovnovima. Poželeće da se dobro odmore i uživaju u plodovima svojih borbi.

BIK:
Moguće je da vas muče velike dileme oko vodjenja svog posla ili oko poslovnog stanja uopšte. Kao da ste izgubili malo pravac, pa sad pokušavate da se vratite. Izmedju onoga što volite da radite, i onoga čime se bavite može biti veliki raskorak te i previše investicija utrošenog na nešto što će možda u budućnosti zatrebati - i to na dve strane! Pokušajte da ostanete fokusirani na trenutne potrebe, i na konkretni cilj. Ovaj mesec vam može doneti finansijska poboljšanja, ali je potrebno i da obratite pažnju gde vam sve novac odlazi; kako se u jednom momentu ne bi osetili da ste ponovo na nuli a uložili ste ogroman rad i trud. U poslovnoj sferi moguće su i zamršene situacije sa kolektivom i saradnicima. 
U Ljubavi, od Bikova se uvek očekuje maksimum, ali oni znaju biti previše opterećeni materijalnom stranom te i ne vide šta se zaista oko njih dešava. Ovaj masec vam je sjajan za pokretanje na ljubavnom planu. Izbijaće iz vas strastvena strana vaše ličnosti i želja za blagostanjem u partnerstvu. Vaša vladarka kreće retrogradno, te ćete više obraćati pažnju na partnera nego inače. Opomenuće vas gde sve grešite i šta je sve potrebno da uradite kako bi poboljšali svoj ljubavni život. Možda ste se previše udaljili svojim zahtevima u ljubavnom odnosu, te zaboravili da je ljubav dvosmerna komunikacija. Slobodnim Bikovima je šansa ovaj mesec za strastvenom ljubavnom romansom, iako možda na početku može delovati da je druga strana zainteresovana jedino za svoje potrebe.

BLIZANCI :
Želite nešto dugoročno, prepuni ste planova i ideja ali nikako nekako da se krene sa realizacijom. Mnogo nejasnoća i nepotrebnih problema. Kao da je sve samo čekalo odjednom da krene i da se zamrsi koliko god je moguće. Ukoliko su vam potrebne promene i osećate da vas nešto guši i da nema napretka, ipak sačekajte kraj ovog meseca za riskantne poteze. Za sada će se od vas ''tražiti'' da što manje emocija ulažete u poslovni odnos, a da što više trezveno razmišljate i donosite sud. No, moguće je da ćete imati problema sa koncentracijom, pa se potrudite da šetate prirodom što više i odmarate svoj um. 
Mart mesec vama doneće niz nekih neubičajenih situacija. Pokušajte da ''plivate'' do kraja iznad ''vode''. 
Ljubavno, emotivniji ste nego inače a problemi samo izranjaju ni od kuda. Partner vam može delovati kompleksan i težak za vašu veselu narav. Poželećete više da izlazite i pronadjete nešto što bi vas moglo relaksirati i oraspoložiti. Druga polovina meseca može vam doneti niz novih poznanstava a i neku posebno zanimljivu osobu. Moguća je strastvena avantura, ali isto tako i pokušaj povratka neke stare ljubavi. Kako će se vama inače ovog meseca činiti sve mnogo komplikovano, pokušajte da ''hladite'' situaciju sa što manje obećanja. Ovo vam je mesec kada će te možda ''uleteti'' i u neku paralelnu vezu, ili taman kad udjete u vezu a vama se dogodi da vas privuče neka druga osoba; iz tog razloga je možda bolje da u samom startu se ne odajete  previše, već sve usmerite na prijateljstvo i zabavu. 
Mogući su problemi sa nesanicom. 

RAK :
Rakovima je mesec mart od poslovnog značaja i vrlo poslovno aktivan. Moguće je angažovanje na više strana, ali koliko se bude radilo toliko može biti i problema sa naplatom. Bar vi pokušajte da se ne zadužujete tokom ovog meseca. Isto tako se ne savetuju ni pozajmice drugima. Ovo je mesec u kome će biti teško održiv finansijski balans, ali zato poziva sa svih strana neće biti manjak. Moguća je i neka poslovna saradnja sa inostranstvom, ili neka ponuda iz inostranstva, ali obratite pažnju na ugovore i ugovaranja rokova. Biće na vama da zaista dobro napravite procenu rizika izmedju ulaganja, bilo sredstava, bilo energije i isplativosti angažovanja. Šta god budete radili, obraćajte pažnju koliko je suprotna strana u mogućnosti da vam realno isplati sva vaša potraživanja. 
Ljubavno, mešaju vam se prošlost i sadašnjost. Kao da ste se našli na klackalici šta vam je činiti? U toku prve polovine meseca, može vam delovati sve suviše komplikovano i stresno, medjutim, kako vreme odmiče, tako ćete biti opušteniji i spremniji za važne ljubavne odluke. Pokušajte da se fokusirate na budućnost i na vaše želje. Veza sa prošlošću može biti samo kratkog daha, dok nova ljubavna priča itekako može ''zamirisati'' na nešto vredno pažnje. Ipak će vam biti potrebno dosta strpljenja i koncentracije na šta se u vašem svetu ljubavi zaista dešava. Zauzetim Rakovima mesec mart donosi stabilnost, te se možete bez zebnje prepuštati ljubavnim čarima.

LAV :
Lavovi, držite se! Deluje kao da ste klonuli duhom i da vam nedostaje energije, te da sa sobom ne možete da izadjete na kraj! Vladar vašeg znaka je u konj.sa Neptunom, a i u Ribama je, te sve deluje kao neprirodno za vas i vaš entuzijazam. Ipak, to je trenutno stanje, već od druge polovine meseca oporavljate se i vraćate na svoju ''lavlju'' poziciju. Za sad se potrudite da ostanete budni, da vam ne bi promaklo nešto važno. Poslovno, takodje uspavana situacija. Ne savetuje se do druge polovine meseca da ulažete u novine. Najbolji period za vas je kraj meseca kada će retro Venera napraviti konj.sa vašim vladarem - Suncem! (25.mart) - tad je vreme u kom osetićete ritam svog srca i da je šansa za povratak na tron! Tad počinje ''vaše vreme'' u kom će biti moguće da realizujete svoje snove. 
Ljubavno, moguće je da ćete biti preosetljivi te da će te partneru meriti svaku reč. Pokušajte da od ''muve'' ne pravite ''slona,,ipak je ovo samo period koji će se brzo promeniti. Ako već ne budete imali snage da se borite za ono što želite od veze, bar pokušajte da ne unosite još nepotrebnu tenziju. Moguće je da ćete više nego obično razmišljati o prošlosti, naročito ljubavnoj. Nedostajaće vam neki stari prijatelji, ali pogled na prošlost delovaće kao da je sve to bilo pre decenije. U nekim momentima prijaće vam tišina i osama. No, ipak, pri kraju meseca povratićete snagu i pokrenuti niz novih kontakata i dešavanja. Slobodnim Lavovima moguća je ljubavna ponuda, ali tek narednog meseca je verovatnoća za realizaciju. Mesec mart za vas je kao period maštarenja. 
Mnogo stvari će vas mučiti, ali delovaće kao da su vam vezane ruke da bilo šta učinite. Pokušajte da se fokusirate na ono što je zaista važno, i tu prvo delujte. Korak po korak, i uspešno ćete završiti sve što ste započeli, samo polako i sa strpljenjem. 

DEVICA :
Devicama je mesec mart period kada će se na poslovnom planu ponajviše preispitivati. Da li vam je potreban novi pravac? Neka promena..nova inspiracija? Kao da se sve očekuje od vas, a vi i od svega za šta se zalažete ne vidite adekvatne odgovore, niti finansijsku satisfakciju. Retrogradni Jupiter vam je u polju finansija, što uglavnom upućuje na veće troškove od zarade; a još kad i retro Venera bude uzela maha, finansijska strana može vam biti zabrinjavajuća. Retro Venera ukazuje da ćete najviše na svoja zadovoljstva trošiti novac, te da možete u tome izgubiti svaku meru i granicu. To je netipično za Device, pa može delovati i kao neki prkos naspram života. Da bi uspeli da napravite iole zadovoljavajući balans, pokušajte na neku drugu stranu da se usmerite; no isto tako preispitajte i saradnje koje imate i udvostručite svoje napore da se sve vrati u neki red.
Ljubavno, većina Devica tokom marta će biti okrenuta svojim potrebama. Mnoge nejasne situacije će tražiti jasnoću, ali teško da će te je naći a da se ne ''uvućete '' u neku igru strasti. Moguće je da će vam se u jednom momentu preklopiti ljubavno poslovno finansijska strana, naročito oko 18.marta. - period kada će vaš vladar napraviti konjunkciju sa retrogradnom Venerom. Počećete da prispitujete svoja osećanja, a vrlo lako se možete u toku druge polovine meseca i opasno zaljubiti. Zauzete Device će u drugoj polovini meseca se truditi da obnove ljubavne strasti sa partnerom. Moguće je da ćete biti više nego obično motivisani da pokrenete burne strasti kod suprotne strane. 
Tokom ovog meseca teško da ćete se zadovoljavati osrednjošću ili skromnošću. Poželećete mnogo više od života nego što trenutno imate. Pokušajte da održite svoju reputaciju ,,dobre Deve,, koliko god je moguće; jer kad vam se budu strasti povećale, teško ćete obuzdavati svoje skrivene želje. Za vas je ovo mesec transformacije svog ljubavno - sexualnog života.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala