U sinastriji, Saturn partnera u 12p. Škorpiona, partnerke
Kušač ili greh? Andjeo pada, ili Andjeo uzleta? Koliko jako mora lupiti ovaj čekić (saturn) da bi vapaj ove duboke, hladne reke se podigao ka Nebu? Gordom je najteže priznati greh, i gnev naspram života.....Koliko duboko se mora spustiti da bi se otrov isprao, i očistio ove tanane niti duše, koja bori se i kad ne diše...
Mrak mrakom se nikad ne očisti, ali je siguran put do najblistavijeg pokajanja.
Demon se drugim demonom nikad ne otera, ali uz putovanje Saturna kroz 12p.udarci su tako jaki, da je neminovno zaplakati. A gde suza zablista, tu se i osmeh radja. Jer suza lice čisti, ono drugo lice, nevidljivo.
Jer čovek je taj bunar 12p. Kada je Saturn tu, on vodi osobu do samog dna, ne bi li zajecala..ne bi li se prepustila..ne bi li se greha oslobodila..zauvek,,baš kao da prolazi kroz sva hrišćanska mitarstva..Samo se čista može Nebesima predati...Samo se čista može zavoleti, i kao srna nežna i meka prepustiti..
Strašni demon, kao najstrašniji greh koji razdire, baš kao i što se priželjkuje da se dotakne dno, ne bi li se pokajalo, ne bi li bol već jednom prestao!...a kada se to desi, Saturn, kao sveštenik ispoveda grehe suprotne strane - jer kroz 12p. otvara nam sve tajne, u Škorpiji, izvlači svo zlo, čemer i jad iz najdubljeg dela podsvesti (12p).....
i šapuće....čista i snena dodji mi...dodji, ja volim te kao najlepši san,kao izvorom iskonskim okupano srce..jer Neptun je vladar 12p. prirodnog polja Ribe...samo iskrena vera, ono drugo ogledalo Neptuna prožeto Jupiterom može povikati - volim te! Tako silno, tako jako Volim te!....i stižem Ti.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala