ZODIJAK JE PUT SUNCA

http://www.upi.com/Health_News/2016/05/25/Paper-based-sensor-may-help-people-avoid-overexposure-to-sun/7791464201885/

Sa rodjenjem ste dobili odredjenu vibraciju koja se sastoji od kombinacije etarskih vibracija koje postoje u ovom trenutku. Ova vibracija vas odredjuje kao notu u orkestru, koliko vas prožima, i sa njom ste kao igla na gramofonu. Kako je prenosite, tako isto i upijate.
Vreme rodjenja odredjuje prirodu i intenzitet vibracija koje su očigledne u svojim mentalnim, moralnim, duhovnim i fizičkim karakteristikama. - a to opet ukazuje na karakter, životnu sredinu, kao i mogućnosti koje će doći do vas.
Mogućnosti koje će biti predstavljenje i iskušenja koja će doći. Ne poriče se samoopredeljenje, niti faktor slobodne volje. Možete se prepustiti i živeti vibracije koje ste dobili rodjenjem, a možete ih i menjati.
Posebna priroda vibracija koje ste primili pri rodjenju su samo orudje u rukama onog ko vlada zvezdama, i koji ne žali što mu je pružena  violina a ne harfa, jer sve što je dobijeno je i od velikog značaja, kao delić puzzle u velikoj slagalici.

U vama postoji sve sa čime možete prevazići okruženje i nasledje. Da li postoji nešto uopšte što  vas može sprečiti da menjate svoju sudbinu? Još naročito ako ispred sebe imate svoju Natalnu kartu! Sa svojom Natalnom kartom, vi unapred možete spoznati sve zamke i opasnosti koje stoje pred vama!
Strah je jedina prepreka za realizaciju promena koje želite.

https://www.pinterest.com/lynnetteroberts/frequency-vibration/

Kada je Sunce u aspektu sa bilo kojom planetom, priroda pojedinca i kvalitet planete je povezan sa zemaljskim magnetizmom. Otuda znak, prostor u kome različite planete se kreću, a od svakog datog elementa ( voda, vatra, zemlja, vazduh) se sastoji vaše telo.
Sunce je distributer celokupnog života; s'toga sadrži suštinu od kojih su sve planete sačinjenje.
Vibracije dobijene od Sunca predstavljaju princip besmrtnosti. One su kao čisto biće ili sam život.
Vibracije dobijene od Meseca su ,,smrtne,,ili sve ono što čini jednu ličnost.
Tako se vibracije od Sunca i Meseca manifestuju kao vibracije duha i materije, duše i tela.
Vibracije Merkura se manifestuju kroz intelekt ili um;
Od Venere - emocije i ljubavi.Od Jupitera - kao saosećanje i predanost;Od Saturna upornost i istrajnost; Od Urana - obnove i promene; od Neptuna - religije i misticizam;i Zemlje kao materijalizam i dezintegracija.
Drevni su znali Mesec kao Isis,  kao Kraljicu Neba. Ona predstavlja majku ženskog principa života i suštinu žene. Može se nazvati i kao davalac forme.
Mesec utiče na plimu i sadnju; Neobičan uticaj Meseca na žene je dobro poznat.I lekari su shvatili da po ciklusima Meseca nastane većina bolesti, koliko on jako utiče.  Ta činjenica je bila dobro poznata mudracima svih prošli vremena!
Svetlo, temperatura, boja, struja, vegetacija, sve što vas okružuje i sa čime ste u nekakvoj interakciji utiče na vas, i obrnuto. S tim da će dobre ili loše planetarne kombinacije koje su u Uporednom horoskopu, egzaktne ili u konjunkcijama imati još jači uticaj, jer su dve osobe spojene odn.privučene srodnim, ukrštenim ili uklještenim vibracijama. Vibraciju okruženja možemo najjednostavnije promeniti promenom boja ili mirisa, dok odnos sa nekom osobom sa kojom smo se mentalno ili emotivno povezali ne možemo baš sa takvom lakoćom promeniti. Potrebno je celo svoje okruženje kompletno promeniti, da bi nadjačao uticaj sredine našu vibraciju te i nas bar delimično promenio vibraciono ( jer bi ušli u drugu simboliku), da bi mi mogli neke odnose sa drugim ljudima menjati. Naravno, sve to u skladu sa najboljim mogućim tranzitnim planetarnim vibracijama preko Natalnih pozicija.
Pošto planete se kreću, te i relativno menjaju svoj položaj s vremena na vreme, odnos njihovih vibracija se menja, te i menja se njihov uticaj na vas. Neke vibracije se povećavaju, dok neke smanjuju. Zato je važno tačno vreme rodjenja, prvi momenat vašeg udaha, kako bi moglo da se pronikne u sve ono što će vas tokom života snalaziti, te na vreme se pripremiti šta je to što je moguće, i šta nije moguće promeniti - šta je to što je na suptilnom nivou duboko utisnuto u vas, a što će promenom lokacije planeta biti moguće menjati.

Zodijak sa svim svojim bezbrojnim mogućnostima je put Sunca, kao što se vidi sa Zemlje. Ostale planete su kao specijalizovani centri odredjenih vibracija, gde je ipak Sunce sam izvor napajanja za nas Zemljane. Astronomski, masa Sunca, navodi se da je i oko 700 puta veća od svih njegovih* planeta zajedno.
Sunce ima četiri ključne tačke :
  • izlazak - znak ili konstalacija koja je na usponu ili u prvoj zoni ima u sebi sve mogućnosti koje se kasnije mogu manifestovati, baš kao što količina energije bačenog kamena u vazduh ima kasniju manifestaciju.
  • podne - Sunce je dostiglo najviši položaj. Energija koja je počela u zoru je dostigla svoj vrhunac. Ova pozicija na rodjenju predstavlja najviši položaj, dostignuća, vlast, dostojanstvo, publicitet, slavu itd..
  • zalazak - što je suprotno od izlaska. Te dve tačke su par uravnotežene suprotnosti i predstavljaju slično.
  • ponoć - predstavlja izolovanost, odmor. To je vreme u kom su psihički i astralni uticaji najjači. 
Znak u kome ste rodjeni, je sunčev znak. Ako ste rodjeni u vreme znaka Vage, znači da se je Sunce  našlo u tom znaku u trenutku vašeg  rodjenja , pa možete reći - moje Sunce je u znaku Vage!
Znak u kom vam se Mesec nalazi, je mesečev znak.

Poput Sunca, Mars, Venera, Mesec, Saturn i ostale planete zrače svoje posebne vibracije kroz karakteristike, te njihov uticaj se ogleda u karakteru onih koji su pod njihovim uticajima vibracija.
Venera je oduvek smatrana boginjom ljubavi, te osobe koje su pod jakim uticajem ove planete su ljubazni, zadovoljni, finih manira, i puni razumevanja.
Mars je poznat kao bog rata - te je njegov uticaj hrabrost, odvažnost, smelost, agresivnost, neustrašivost isl.
Merkur je glasnik ili vesnik, a njegov uticaj se ogleda kroz intelekt, komunikaciju, veštinu, sposobnost zdravorazumnog rasudjivanja isl.
Uticaj Jupitera je filantropski, velikodušan, moralni, iskren, dobrotvorni...Uticaj Saturna je mudrost, istrajnost, opreznost, rezervisanost isl.
Uticaj Urana se proteže od genijalnosti do specifične ,,doze,, ludila. Mogu se ukrštati krajnjosti, kao i specifična talentovanost, originalnost isl. Uticaj Neptuna može biti ćudljivost, mističnost ali isto tako i intuitivnost, inspiracija isl.
Svaka planeta ima svoju snagu delovanja u zavisnosti od ugla koji formira na Zemlji. No, kako je i svaka oblast, kao i svaki grad odredjen pod nekim znakom Zodijaka, tako opet vi možete menjati svoj život prateći najbolje planetarne pozicije koje ima odredjena planeta na odredjenu zemaljsku oblast, te i grad.
Nastaviće se......


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala