MAJ - MESEČNI HOROSKOP

foto:http://www.thestudyabroadportal.com/studyabroadblog/6-interesting-facts-about-the-month-of-may-that-you-didnt-know/

OVAN : 

Ovo je mesec u kom ćete najviše misliti na sebe pa će vam biti teško da izbalansirate i sa porodičnom, i poslovnom stranom.
 Biće vam zaista teško da sve postignete a da na jednom polju ne izazovete nemir i rasprave, naročito oko novca. Poslovno kao da ćete biti bitku na dve strane. Očekuje vas stalan pokret, stalni pozivi i moguće poslovne promene. No, elana vam neće nedostajati a i deluje da ćete ovog meseca dobro zaraditi. Želećete da zaista zablistate i pokažete svoju pravu vrednost. Ipak, obraćajte pažnju i šta se unutar porodice dešava. Ljubavno, strasti biće vam u porastu. Mogući su česti pozivi na izlaske i druženja. Slobodnima, sredinom maja se smeška nova ljubavna priča. Neki stari ljubavni problemi tokom ovog meseca biće rešeni.

BIK: 

Vladarka vašeg znaka, Venera, tokom meseca maja boraviće u vatrenom Ovnu - spremni ste kako za poslovnu, tako i za ljubavnu akciju! Kao da je došlo vreme za vaših 5min! Tokom prve polovine meseca imaćete dodatne troškove, ali kako vreme ide, moguće su dodatne ponude za poslovne saradnje. Biće prilike da se još nešto zaradi. Moguća je takodje poslovna ponuda van grada, ili ćete poslovno češće putovati. Zabave vam neće nedstajati, jer ovo je vaš mesec za udruživanja i druženja. Tokom ovog meseca bićete posebno šarmantni i privlačićete pažnju više nego obično! Tokom celog meseca održaćete pozitivizam pa su vam šanse velike da nešto udvostručite. Na ljubavnom planu želećete više nego što ste do sada dobijali. Moguća je nova ljubavna priča koja je povezana sa poslom a izgledi su veliki i da bude tajna. Zauzeti će uživati u strastvenim noćima i izlascima sa partnerom.

BLIZANCI :

Početak meseca obeležiće vam pojačana nervoza, i bezbroj nesuglasica. U prvoj plovini meseca kao da nećete imati vremena ni da dišete, a kamoli da si priuštite neko zadovoljstvo. Kontakti i pozivi, kako poslovni, tako i od strane prijatelja će se udvostručiti i svi će samo nešto tražiti od vas! Stalno će biti nekih promena, te sreća što će vas poslužiti dobro zdravlje pa ćete imati snage sve da postignete. Pokušajte da pronadjete malo vremena i za sebe, i svoj mir. Ljubavno, kao da vas hoće samo avanture ili kao šta god da počnete a ono se pretvori u prijateljstvo! Tokom ovog meseca moguće je nekoliko ljubavnih ponuda da dobijete i to poznanstvom preko prijatelja. Naročito pri kraju meseca bićete ,,važnoj,, osobi posebno zanimljivi. Ovo je mesec u kom ćete moći da sprovedete u delo neku staru ideju koja je do sad bila ukočena. Ipak, sve što radite, proverite po više puta da li ste na dobrom putu. Očekujte poziv iz inostranstva od nekog starog poznanika.

foto: https://pixabay.com/en/love-in-love-boyfriends-romantic-1244310/

RAK :

Ovo je za vas lični poslovni mesec, ali doneće vam mnogo nervoze, zastoja i čekanja. U nekom trenutku bićete ljuti na ceo svet što eto vi morate stalno nešto da čekate! Ipak, stvari će se razvijati u dobrom pravcu! Vas vaši predosećaji ne napuštaju, te ostanite do kraja im dosledni. Na neke poslovne kontakte ćete morati da zaboravite, ali pojaviće se neki novi koji obećavaju. Većina Rakova će biti zdaovoljna kako ide stanje na poslu, mnogi će i promeniti posao za bolji. Nešto se ipak pokreće. Porodično ćete biti mnogo odsutniji nego što to liči na vas. Ljubavno, moguća je neka priča vezana za inostranstvo i upoznavanje preko posla. Ovo nije mesec u kom ćete uspeti da dovedete svoju ljubavnu priču u red, ali ipak, na kraju meseca videćete da je sve bilo zabavno. Pokušajte da uživate i što manje se opterećujte prolaznim stvarima, i pokušajte da ne mešate posao i ljubav.

LAV :

U mesecu maju ćete biti super produktivni! Novi poslovi, nove šanse! Ionako ste uvideli da možete mnogo više, i mnogo bolje nego što ste radili do sad! Očekujte neko dodatno poštovanje od pretpostavljenih, a isto tako i pohvale od prijatelja. Ovo je mesec u kom ćete moći napraviti neke dobre saveze, i izaći na baš dobar glas da ste zaista jedna pouzdana i kvalitetna osoba. Elana i energije tokom ovog meseca na pretek! Takodje dobro zdravlje! Ukoliko ste u potrazi za poslom - ovo je pravi mesec za vas! Većina Lavova će tokom ovog meseca razmišljati i o proširenju porodice. Nešto ćete osećati da je vreme da učinite krupno vredno pomena! Ljubavno, razmišljaćete dugo o svom životu i šta želite na emotivnom planu dalje. Šta je to što vi još niste ostvarili? Pojaviće se neke tihe želje za nekom uzbudljivom romansom. Na dobrom ste putu da ostvarite svoje snove! Srećno!

DEVICA :

Većinu Devica je retrogradni Merkur pomerio iz koloseka, pa će trebati vremena da sve u čemu ste okasnili, sada da ispravite. Poslovne promene su na vidiku, ali ići će vam na ruku! Ionako su vam prekopotrebne promene i generalno u životu! Osećate da imati mnogo više da ponudite, te je ovaj mesec sjajan da se pokažete u najboljem svetlu! Moguće su ponude za putovanja, ili će vas posao voditi na put. Biće dosta nervoze vama tokom ovog meseca, ali i uzbudjenja! Često ćete pričati o poslu, ali biće tu i dobrih poslovnih druženja i novih poznanstava! Pokušavaćete bar nešto da učinite stabilnim, ali ovo je mesec koji vas uči o avanturizmu! Tražiće se od vas da rizikujete, pa pokušajte i to. Maj za vas je dobar mesec za poboljšanje kondicije i uvodjenje nekih novih navika. Potrebna vam je promena i režima ishrane. Ipak, zračićete nekim dobrim magnetizmom pa očekujte razne ljubavne ponude. Strasti biće vam u porastu ali i sećanje na neku davnu ljubav vas može mučiti. Pokušajte da gledate futuristički.

VAGA :

Ovo je mesec u kom ćete se najviše baviti ljubavnom stranom života. Ako ste u braku, ovo je mesec u kom obnavljaćete strasti i ponovo se zaljubiti u svog partnera! Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete konačno preboleti neku staru ljubav i prepustiti se nekoj novoj romansi! Moguće je pojavljivanje nekog novog iz inostranstva, i stalna komunikacija preko interneta. Ipak, moguće je i duplo flertovanje. Želećete da se zabavljate, i sklanjaćete iz svog života sve koji vas čine nervoznima! 
Finansijska strana vam nije sjajna za ovaj mesec. Moguće je da ste preterali sa troškovima, pa sad plaćate dugovanja. No, kraj meseca će vas nečim već obradovati. Ide na bolje za vas i ostanite pozitivni! Vladarka vašeg znaka je u vatrenom Ovnu u polju partnerstava - nije sve tipično kako ste navikli, ali prijaće vam promena i neka nova strast u vašem životu! 

foto: https://elearningindustry.com/aligning-learning-to-business

ŠKORPIJA :

Za vas nema mirovanja tokom celog meseca! Poslovni planovi se uvećavaju, a tako i posao. Vodite računa o svoj papirologiji, ali isto tako i o saobraćaju. Moguće je da ćete često osećati umor, pa pokušajte šetnjama da se relaksirate. Povedite računa o troškovima, možda ne bi bilo loše da malo sredite svoje finansije.  Zauzete Škorpije će se često žaliti na svog partnera, jer evidentno će vam biti potrebna pomoć oko vodjenja poslovanja ili nekih poslovnih prilika. Imaćete pomoć prijatelja, ništa ne brinite. Vi ste oni koji su poznati kao lojalni prijatelji, pa tako od svakog kog budete potražili pomoć - naćiće vam se! Pronadjite mir u sebi. Ljubavno, slobodni će uživati u flertovanju a i nije vam nešto mesec za ozbiljne vode. Pre je za avanture i zabavljanje- Zauzeti će dobiti od partnera neku povoljnu ponudu. Vreme vam je da obnovite i strasti a ne samo posao! Uživajte i popustite ponekad. Srećno!

STRELAC :

Još uvek vas muče neke stare priče? Još niste raščistili šta je to što od ljubavi želite? Ipak, ovo nije mesec koji će vam vratiti neku staru ljubav, već naprotiv - nova, strastvena se smeši! Uzburkaće i vama neko strasti, i bićete spremni za nove izazove! Na samom početku kao da će te pokušavati da se distancirate i sve preračunate, ali čisto sumnjam da će vam uspeti ljubavnu scenu da iskalkulišete! Saturn se još uvek nalazi u vašem znaku, ali radiće ovog meseca za vas! Učiniće vas stabilnom osobom i svaki nemir pretvoriće u mir. Naučili ste već da se oslanjate na sebe, pa ovaj put biće nekih olakšica i moćićete malo da predahnete! Nije dobar mesec za pozajmice, o svemu više puta razmislite. Na poslu moguće su promene. Čuvajte se grešaka, ali i optužbi od strane nekih kolega. 

JARAC :

Nova snaga, i dobar elan za vas od meseca maja! Osećaćete neku moć u sebi, i nešto sa čime plenite pažnju! Imate tajnog obožavaoca, i ogroman unutrašnji magnetizam. Strasti će vam biti rapidno uvećane, i sigurno je da ćete biti u potrazi za odgovarajućim partnerom. Tokom ovog meseca privlačiće vas nešto tajno, misteriozno, nešto drugačije u ljudima. Kao da ste se umorili od istih lica i načina života. Ovaj mesec daje vam šansu da zaista pokažete svoje unutrašnje vrednosti, ali isto tako i da promenite ono što vam smeta. Moguće je da ćete nailaziti na više zabuna i nesuglasica nego obično. Neke će vas i dodatno nervirati, ali naćiće se način da se sve sredi mirno i bez svadja. Poslovno moguće je uvećanje posla ali isto i novca. Ipak radite za novac, jel da? Ukazaće vam se prilika za nekim boljitkom. Ljubavno, prijaće vam strasti ali u domu i iza zatvorenih vrata. Moguće je uvećanje emocija i simpatija ka nekom s posla. Dobar mesec za igre na sreću, za sadnju i zabavljanje sa društvom. 

VODOLIJA : 

Muke vaše niko ne zna! Stalno neke promene, i stalno vam neko menja planove! Nikako da se dohvatite stabilnosti! Sve kao da lebdi u vazduhu i samo neko nešto obećava, pa promeni mišljenje. Sredinom meseca će se već stabilizovati situacija, imajte malo strpljenja. U porodičnom domu su moguće nesuglasice i problemi sa jednim ukućanom. Pokušajte stvari razgovorom da rešite. Druga polovina meseca je znatno bolja za vas, kako poslovno, tako i porodično. Moguć je neki veći novac i dobici. Bićete aktivniji nego u prethodnom mesecu, i imaćete više želje da se zabavljate. Možda ste se previše opteretili stanjem u zemlji i svetu. Mislite više na sebe i svoj život. Slobodnim Vodolijama moguće je novo poznanstvo na nekom putu. Smeši vam se strastvena veza. Zauzete Vodolije će zavoditi svog partnera, jer kako vreme prolazi, tako ćete sve više osećati svoju privlačnost i vrednost! Budite sigurni da ćete ovog meseca privlačiti neobično puno pažnje javnosti. Dominiraćete u skoro svakoj situaciji svesno ili ne!
foto: http://weknowyourdreams.com/love.html

RIBE : 

Još uvek ste br.1 na listi najšarmantnijih! Kad bi samo malo više imali samopouzdanja zablistali bi kao najlepša zvezda!  Vama se mesec maj ,,vrti,, oko novca i uvećanja sopstvene sreće - i vreme je bilo! Ulagaćete u sebe, svoj novi stil, i nećete žaliti sve što se može platiti. Ljubavno ćete tražiti nekog drugačijeg, strastvenijeg, posebnog! Moguće je da vam je mnogo bliže osoba za novu ljubav, nego što zamišljate! Biće nekih poziva od starih ljubavi, ali ništa nije obećavajuće. Možda će vas samo to dodatno opteretiti. Fokusirajte se na sebe i svoje želje. Imati vi snova za pola sveta, pa krenite u sprovodjenje bar jedne! Dobar je mesec za posao, ulaganje u posao i skupljanje novih kontakata. Moguća je i pomoć od rodbine, ili komšiluka. Neke neočekivane ponude biće pri kraju meseca. Energiju možete obnoviti tokom ovog meseca na nekom putu, putovanju ili prosto vožnjom bicikle. Uvedite neku sportsku aktivnost u svoj život i videćete kako se možete dobro osećati! Pokušajte da se ne naljutite na nekog bliskog; dva put razmislite pre nego što odgovorite ili odlučite.


S Ljubavlju,
Milena Tijanić, astrolog
mob.060 7079017
No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala