RETROGRADNI MERKUR U BIKU

Trenutno je Merkur stacioniran, ali od sutra Merkur kreće retro (9.april) pripremite se za turneju! :) Kreću zbrke, nesporazumi,na pogrešnu adresu poslate poruke, kolaps u saobraćaju, kvarovi sa uredjajima, telefonima, računarima ( svom tehničkom opremom). Putovanjima slede odlaganja ili problemi oko nabavke karti, pa čekanja, pa vraćanja - isto tako sa mejlovima, pa pozivima (pucanje veze, iznenadni prekidi) - pa jedno pričamo, drugo mislimo a treće radimo :)
Ako nešto morate da potpisujete, proverite 5 puta da li ste dobro sve pročitali, pa gledajte gde i šta potpisujete.
Od sutra se ne kupuju uredjaji, ili se bar više puta provere (ispravnost), obavezno uzimajte garanciju šta god od tehničke robe da kupujete. Ako kupujete preko neta, zapišite svaki dogovor i proverite svaku uplatu da li ste dobro napisali br.računa isl.
Ono što je dobro, od prošlog re Merkura, nastavljamo nedovršene poslove. Sve u čemu smo kasnili, što nismo stigli da uradimo,šta smo polovično uradili - uradićemo u narednom periodu. I dobro je sve završiti, svaki posao, ispoštovati svaki dogovor ( pa makar i 5 puta zvali i nešto zakazivali) - kad se bude završio ciklus re kretanja, sigurno je da bićemo zadovoljni, jer krećemo sa nečim ispočetka i ne koči nas nešto iz istorije.
Ali do tad - naoružajte se živcima i strpljenjem

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala