ČEMU POKLANJATE PAŽNJU? ( Abrahamovo učenje)

Sve ono čemu poklanjate pažnju prouzrokuje da emitujete vibraciju, a te vibracije koje polaze od vas ravne su traženju, a ono je, opet ravno, vašoj tački privlačnosti.
Ako želite nešto što trenutno nemate,, potrebno je da usmerite svoju pažnju na to, i prema Zakonu privlačnosti, to će vam doći; jer dok razmišljate o toj stvari  ili iskustvu koje priželjkujete, emitujete vibraciju, a tada, prema Zakonu, ta stvar ili iskustvo moraju da vam krenu u susret.

Medjutim, ako želite nešto što trenutno nemate, a vi pažnju usmeravate upravo na to stanje nemanja, tada će Zakon privlačenja tražiti podudarnu  vibraciju nemanja i vi ćete da nastavite da nemate ono što želite. To je Zakon.

Kako da znam šta privlačim? 

 Da biste u svoje iskustvo uveli ono što želite, ključno je da dostignete sklad s onim što želite. A najlakši način da taj vibracioni sklad i ostvarite jeste da zamislite  da ga već posedujete, da se pretvarate da je već u vašem iskustvu, da usmeravate svoje misli prema uživanju u iskustvu, a praktikujući ove misli i počinjujući da postojano emitujete ovu vibraciju, naći ćete se u položaju  da dopustite da taj sklad udje u vaše iskustvo.

Dakle, obraćajući pažnju na to kako se osećate možete lako da saznate da li pridajete pažnju svojoj želji, ili je pridajete svom odsustvu želje. Kad se vaše misli u vibracionom smislu poklapaju sa vašom željom, osećate se dobro - raspon vaših emocija može da se kreće od zadovoljstva, preko očekivanja i žudnje, do radosti.

Ali, ako pažnju poklanjate svom pomanjkanju ili odsustvu želje - vaše emocije će rangirati od osećanja pesimizma, preko zabrinutosti, obeshrabrenosti i gneva, do nesigurnosti i depresije.

Prema tome, postavši potpuno svesni svojih emocija, uvek ćete znati kako stojite sa dopuštanjem u svom Kreativnom Procesu. Vaše emocije predstavljaju odličan sistem za navodjenje  i ako obraćate pažnju na njih, bićete u stanju da dovedete sebe do bilo čega što želite.Izvor : Odlomak iz knjige ,,Traži i dobićeš'' Ester i Džeri Hiks, Abrahamovo učenje, str.24 i 25
Foto : https://www.vortex-success.com/10-things-you-need-to-know-about-the-law-of-attraction/

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala