MANE I VRLINE ZNAKOVA ZODIJAKA

http://www.fansshare.com/news/kate-beckinsale-excited-for-release-of-her-new-movie-love-friendship/

OVAN : 

Ovnove kroz život vodi bog rata, planeta Mars. Sa lakoćom se probijaju kroz ma kakvu džunglu, masu sveta ili mesta koja nikom drugom ni pala na pamet ne bi da je posete. Ono što su zacrtali, neće se smiriti dok ne dobiju. Neuspeh ih pogadja strašno; često i da ne mogu da se pomire sa situacijom, već uporno nastavljaju dalje. Znaju biti gordi i nemilosrdni u ratu, u osveti ili kada zavide.A zavide onom boljem, ko im je trenutno nedostižan. Sigurno je da tražiće načine da osvoje i taj teren, mnogima sasvim nepregledan i dalek.


Karakteriše ih jaka energija, borben duh i plamen u duši.Holeričnog su temperamenta i vatreno govore.  Brzo reaguju, i na njih se je moguće u konkretnom problemu osloniti. U ljubavi su strastveni, ali često i posesivni. Fer borbom dolaze do ,,plena'', tako da svaka laž i skrivanje ih užasno ljuti. Nemaju oni vremena za igre i igrice, iako se ne može reći da ih ne privlači ,,igra strasti i zavodjenja''! Ovan je strastveni avanturista, teško uhvatljiv i uvek sa njim u ,,makazama''. 


BIK

Bikove kroz život vodi njihova vladarka, planeta Venera. Sa lakoćom zavode, šarmantni su ali mogu biti i proračunati. Kao da za sve imaju mernu jedinicu. Prema ciljevima ponašaju se s poštovnjem - neće rizikovati ako je šansa mnogo veća da izgube! Vole igre na sigurno, i vole podršku partnera - naročito u materijalnom. Uvek se brinu oko finansija, jer vole lagodan život. Ukoliko se nadju u haosu, kao da im život maše crvenom zastavicom! Mogu biti itekako nezgodni kada su izazvani, ali da oni prvi napadaju vrlo retko. Njih zanima dal tu može neki posao da se napravi, ili ako nema posla, bar neka poslastica - bilo kolač, bilo ljubavna mogućnost. Znaju u svemu uživati, ali isto tako se i potruditi da se i svi oko njih dobro osećaju. Ne vole konfliktne situacije, niti bilo kakvo narušavanje mira. Mogu biti strašno tvrdoglavi kada se tiče teme njima omiljene, iako možda nisu u pravu. Teško odstupaju od svojih pravila i ubedjenja. U ljubavi su postojani, često i na sopstvenu štetu. 


BLIZANCI

Blizance kroz život vodi planeta Merkur. Vole razgovore u svim varijantama. Kada ne bi bilo druženja, putovanja, raznih promena našli bi se u velikom emotivnom problemu. Teško im je biti statičan, prihvatiti rutinu svakodnevice ili ljude koji im povoljno ne utiču na ideje. Znaju biti veoma lukav i vešt sagovornik. I  uvek pokazuju svoje lice prema okolnostima. Teško je do njihovog srca dopreti, sem ukoliko se ispred njih ne stavi slagalica. Vole da ,,mozgaju'' i razmatraju - ali i to uvek u ,,hodu''. Znaju imati puno interesovanja, te se često mogu nalaziti na raskrsnici sa ,,Šta dalje?''. Retko slušaju savetovanja, mada dobro pamte. Nervozni su kada nisu u pokretu. Život im uvek mora biti dinamičan i izazovan. U ljubavi često igraju duple igre, ali kada im je srce osvojene spremni su baš na put oko sveta da bi došli do osobe koja im je sasvim zaokupirala um!

https://pixabay.com/en/fantasy-fantasy-woman-fantasy-girl-1390177/

 RAK

Rakove kroz život vodi Mesec koji simboliše dušu, svet, emocije ali kod njih je sve to usmereno na porodicu i porodične odnose. Svu svoju energiju uglavnom i usmeravaju na porodicu, i kada su tu nezadovoljni mogu pokazati itekako svoju oprečnu stranu osetljivosti - neosetljivost, pa čak i grubost! Veliki su zaštitnici svojih voljenih, ali mogu biti pravi stidljivci, naročito ako im je Mesec u horoskopu ugrožen pa se emotivno povlače ili ih je stid od sopstvene emotivne eksplozije! Vole da uživaju, kako u ukusu, tako i mirisu. U životu itekako znaju preterivati u stvarima koje vole. Skloni su vezivanju, i emotivnom odmoru. Kada nemaju vremena za odmor i relaksaciju postaju razdražljivi. U ljubavi, kada steknu puno poverenje u partnera prepuštaju se do kraja. Ipak, iako srce kod njih bira, i porodica se pita za sve ostalo.


LAV 

Lavove kroz život vodi Sunce, pa oni sebe vide upravo u njegovom sjaju. Vole da im se drugi dive, dodvoravaju i hvale. Kada niko ne obraća pažnju na njih, traže načine da se po nečemu istaknu - jer Lava ne primetiti bio bi smak sveta! Oni smatraju da im je prirodno dato da budu lideri, jako uspešni i da se za sve pitaju. Vole raskoš i udoban život. Za Lavove je najtužniji period onaj u kom moraju nešto da istrpe. Dobri su organizatori, ali i vrlo zahtevni. Znaju biti pravi tirani kada su nezadovoljni, jer oni moraju isterati svoje. Moraju se nekako osloboditi nezadovoljstva da bi ponovo zablistali! Kada su ostavljeni i ogorčeni itekako osećaju potrebu da vrate - bol za bol! Vole udvaranja i udvarače, mada u ljubavi itekako mogu biti lojalni i biti i u dobru i u zlu.Sposobni su da osete i uhvate dobre prilike. U sebi osećaju snagu da baš sve mogu - po tome i imaju dosta pratioca. Problem može samo nastati kada požele da svima upravljaju i kada se previše oslone samo na sebe.- jer onda im i može biti sve prepušteno pa da se nadju u nekom drugom problemu.


DEVICA

Device kroz život vodi planeta intelekta - Merkur - niko još nije otkrio kako im ne dosade tolike analize?! Poznata je po cepidlačenju, često i škrtosti ali sa druge strane - što Devica može da odradi posao, niko drugi ne može! Baš zbog detaljisanja. Device teže perfekcionizmu, ali ne znači da ga uvek i postižu. To ih čini jako nezadovoljnima. Naročito ako je nešto ispalo iz forme, analiza i prouzrokovalo probleme. Ne vole rizike, niti iznenadjenja. Inače, umeju biti veoma lojalne, požrtvovane a na iznenadjenje svih - i vrlo zabavne! Ali, drugu stranu Device je jako teško videti. Ne otvaraju se dok ne osete krajnju potrebu za tim. Nisu naročito emotivne, ali kada su ljubavno probudjenje mogu biti spoj svih znakova  u jednom! Obično je Devicama svet crno beli, odnosno ono što dozvoljava da se vidi. Dobri su pratioci, užasava ih postavljanje u centar zbivanja! Nisu materijalisti, ni komfornisti nego više ih zanima praktična strana života. Ipak vole sitne poklončiće; da poklanjaju pažnju i da im bude adekvatno uzvraćena.VAGA 

Vage kroz život vodi planeta Venera - za razliku od Bikova kojima daruje ova planeta osećaj za ,,miris i ukus'' Vage je darovala okom estetike. Prefinjenost je sinonim za Vage. Obično uz to ide i neka vrsta narcisoizma. Vole da su posmatrane, lepe, doterane i finih manira. Užasava ih grubost, a brine neodlučnost - vlastita! Što jedna Vaga može da zamrsi niko ne može! Znaju biti ljubomorne ukoliko nečija sreća bolje blista. Ali i same teže da ostvare tu sreću i sklad u svom životu. Pogadja ih višak kilograma i neadekvatna odeća. Vode računa o svom stilu, ali isto tako i o svom okruženju. Imaju ukusa za ,,lepo'' ali često znaju samo time i da se vode, bez nekog dubljeg osmatranja. Trude se da budu pravedne, ali ako one nekom sude itekako znaju biti surove! Zaljubljuju se lako i sanjaju o večnoj ljubavi. 


ŠKORPIJA 

Škorpije kroz život vode dve planete - Mars i Pluton - bog rata i bog hada! Najbolji špijuni rodjeni su u ovom znaku. Uvek o svemu obavešteni iz tajnih izvora. Obiluju prikrivenim eruptivnim strastima, u kojima uvek postoji i otrovna oštrica zvana - ljubomora! Sjajni su prijatelji i vrlo nezgodni u ratu. Znaju dugo da pamte i da čekaju momenat da se osvete. Teško im je nekog novog prihvatiti u svom životu, ali ako se pokaže da je osoba vredna truda onda je prihvataju u potpunosti! Kada nekog ne vole uvek koriste momente da nešto primetno urade što bi izazvalo protivnika. Poslovno su obično jako uspešni, jer se poslu koji vole da rade prepuštaju do krajnjih granica - baš kao i u ljubavi. Kod Škorpije su smrt i život usko povezani. Zavodnici su veliki i uvek privlačni suprotnom polu. Obiluju jakom seksualnom energijom koja ih čini neumornima kako u ljubavi, tako i na ostalim područjima života.


STRELAC 

Osobe rodjene u znaku Strelac vodi kroz život planeta ekspanzije - Jupiter! Kako on sve širi, tako i često širi njihove hirove u svemu. Znaju biti neumereni i imati velike oscilacije o bilo čemu se radilo - od toga da preteruju, do totalnog kolapsa i povlačenja. Ali za kratko! Ideje i pozitivizam ipak uvek od negde izvlače! Ne predaju se lako, jer njima ipak ideali zauzimaju značajno mesto u životu. Vole da putuju i upoznaju svet u celovitosti. Širina ih uvek privlači i kada se dogodi da nešto ih neće, neće odustati. Entuzijazam je njihovo drugo ime. I kad negde nema nade, ipak za njih uvek postoji svetlo na kraju tunela. Vole da upoznaju druge ljude ali ne mogu sa svakim na duže staze. Znaju da budu brzopleti, i obično ih to dosta košta u životu! U ljubavi su uvek u uzbudjenju i iščekivanju iznenadjenja! Nisu sebični, ni škrti. Vole svakakva darivanja i raduju ih pokloni. Ipak od svega najviše ih raduje sloboda. Život bez slobode je za njih ponor bez dna. JARAC 

Planeta koja Jarce vodi kroz život je Saturn - kada bi preveli : disciplina, lojalnost i umerenost. Mada većina Jaraca dok sebe uspe da disciplinuje mnogo grešaka naprave. Ipak, uvek se vraćaju početku da bi saznali koren problema. Znaju biti beskompromisni i zapovedački nastrojeni. Ambicija im je drugo ime, iako to ne znači da će uvek uspeti u svojim ciljevima. Dobro bi im bilo kada bi se naučili i davati, kako na ljubavnom planu se ne bi našli u problemu. Erotsko su privlačni, iako često nisu toga svesni. Iza njihove hladne lepote može se naći obilje snage i strasti - samo ako su dovoljno inspirisani. Igrači su na duge staze, i vole sigurnost. Iznenadjenja ih mogu ozbiljno ,,poljuljati'' jer znaju da se utope u sigurnost. Nedostaje im istraživački duh, jer znaju se opteretiti samo onim što im je od trenutnog značaja. U ljubavi kada im se srce dotakne spremni su na žrtvu i ljubav do kraja. Medjutim, ukoliko su povredjeni mogu na duže vreme da se osame i da ne prihvataju ničiju ponudu. 


VODOLIJA 

Planeta koja Vodolije vodi kroz život je Uran - planeta istraživača! Slobodoljubive i znatiželjne Vodolije češće brinu o miru u svetu nego o svojoj porodici. Sanjaju velike snove i teško se suočavaju sa realnim problemima. Dok im se ne nadju na pragu. Oni smatraju da uvek ima većih problema koje treba rešiti od ,,sitnih'' tekućih i nevrednih pominjanja. Vole nezavisnost, svakakvu pa i finansijsku iako im novac retko zaista nešto znači. Možda ukoliko imaju neku višu ideju koju treba isfinansirati. Rado daju novac u humanitarne svrhe, a isto tako i pomažu prijateljima. Vole velika društva pa ih može karakterisati nepostojanost, odn. nelojalnost jednom krugu. U ljubavi imaju bujnu maštu i skloni su da prate svoje snove. Srce ih često vodi na dalek put. Nije ih lako zadržati na jednom mestu, možda jedino ako to ,,mesto'' prate stalne novine i uzbujenje! 


RIBE 

Ovaj zodijački znak kroz život vodi planeta mašte - Neptun - te ih često i učini začaranima u svom svetu. Probuditi Ribe značilo bi joj oduzeti hleb, jer oni su ljudi snova i zanesenosti. Ukoliko se pronadju u nekom poslu, naprave carstvo u kom uživaju i dobro zaradjuju! Najnepostojaniji su znak, iako su jako lojalni. Kada su zaljubljeni skloni su više da pate nego da vole. Uživaju u romantici i romantični su. Umeju da se žrtvuju za voljene, ali i da predramatizuju ako se je nešto loše dogodilo. Ne vole grubost, pasivni su i često ih je teško naterati na akciju. Venera je egzaltirana u Ribama, pa od ljubavi žele savršenstvo i ostvarenje ideala. Teže da imaju pouzdane ljude kraj sebe i često i imaju prijatelje za ceo život. Moraju uvek u toku dana imati po koji sat za sanjarenje. Jer ako im izostane svet snova, mogu se naći u velikom problemu emotivne prirode. Ribe su najdobronamerniji znak,šarmantni su, praštaju i rado darivaju poklonima. Umeju se bahato ponašati kada dodju do novca, i prekomereno ga trošiti. Potreban im je stabilan partner, i po mogućstvu onaj koji ume da raspolaže finansijama. 


Milena Tijanić, astrolog
Zakazivanje konsultacije je na broj : 060 7079017

1 comment:

Ostavi komentar. Hvala