VILINSKI SIMBOL SREĆE - KALER ADALI

Magazin ,,Veštičja Revija '' - KALER ADALI: SREĆA – autorka: Marjetka Jeršek
(Iz knjige KanDelar uz dozvolu autorke – prevod sa slovenačkog: Isabel Irons (Milena Mela Tijanić, astrolog)
Vilinski simbol sreće se zove Kaler Adali. Možemo da ga upotrebljavamo samostalno, ili u kombinaciji sa drugim simbolima. Zajedno sa simbolom ljubavi će nam doneti sreću u ljubavi, a udružen sa simbolom obilja, na primer, sreću na poslovnom planu.
Kaler Adali je zapis čiste pozitivne energije, koju prikazuje vertikala moći, sa presekom u sadašnjem trenutku (u sredini). Njegova ključna tačka nas podseća da je sreća trenutno stanje duha, koju ne možemo preneti ni u prošlost ni u budućnost, nego izvire iz punog stanja svesti i jedinstva sa kosmosom, baš u tom momentu, u kom ga udišemo sada.
U sadašnjem trenutku mi smo potpuni kreatori svoje sudbine i kovači svoje sreće, koja će
se sada lako preliti napred i izliti nazad. Altana, smer na vrhu simbola, podseća na strelice koje su usmerene na pozitivnu stranu na gore i ka nebu, ka kraljestvu duha, koje je u najvišoj čakri našeg eteričnog tela, u krunskom energetskom središtu, iznad temena punog radosti za nas.
Na dnu simbola se, kao dve kosmičke ,,uši,, sakupljaju lukovi, koji apsorbuju pozitivnu energiju Univerzuma, i usmeravaju je tamo gde je to najviše potrebno.
Kaler Adali nam pomaže da držimo korak sa pozitivnom, umnom i osećajnom prirodom, koja privlači sreću u naš život, i koja nam pomaže da se održimo. Upotrebljavamo ga u obliku zapisa na listu papira, nacrtanog na kamenu s pozitivnom energijom, na parčetu tkanine, ili ga nacrtamo u vazduhu.
Možemo takođe sa rukom da ga nacrtamo u predelu srčane, ili krunske čakre, kada se osećamo melanholično, tužno, besciljno, žalostno ili nesrećno.
U meditaciji možemo lako programirati svoj kristal, koji najviše volimo, sa moćnom energijom ovog simbola, tako što u smirenom, duhovnom i telesnom stanju, prenesemo vizualiziranu njegovu sliku u unutrašnjost kristala, pa onda u mislima tri puta ponovimo njegovo ime i zamolimo ga za pomoć, prizivajući sreću u našu svakodnevicu. Na kraju mu se zahvalimo.
Naravno, moramo pre svega temeljno da očistimo kristal od svih drugih energija koje je upio, tako da ga nekoliko sati potapamo u slanoj vodi, pa potom ga ostavimo na suncu, da se osuši i napuni s njegovom energijom pozitivne svetlosti.
Kaler Adali ne deluje kod igara na sreću, kao što su loto, rulet, kockanje ili kartanje,odnosno,
nigde gde je cilj jednostavno zarađivanje novca.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala