KARTA DANA 9.Jun 2017.

Tarot karta za danas je osmica (8) Maska : Ova karta zahteva akciju i borbu, pod vladavinom je Marsa.Malo se slabije vidi, ali na karti imamo masku, krug odn.točak na kom se smenjuju Mesec i Sunce. Zavesu koja pokriva jedan deo točka; kovčeg i štap pod pravim uglom postavljen odmah do kovčega.
Ako je neko stavio masku na lice želi nešto da sakrije, ili nešto da sačuva. Kovčeg uvek ima tajanstveno značenje; štap govori o prikupljanju iskustva, Pa, ovakva bi poruka za danas bila :
Ako si u ljubavi osloni se na iskustvo bez dvoumljenja. Sačekaj pravo vreme ako želiš suprotnoj strani nešto da kažeš.Možda misliš da je nečemu došao kraj, a u stvari doći će samo do neke promene. Biće potrebno da se izboriš za ono što istinski želiš. Za sada, neka ti je maska na licu, jer pravi ratnik ne otkriva se lako. Ono što nudiš i imaš ( u kovčegu) teži da bude otkriveno ali to ne znači da treba da se podari svakom. Čekanje nije gubljenje vremena, već davanje sebi slobode za pravi trenutak delovanja i pravi izbor.
MT

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala