LJUBAVNI HOROSKOP (od 5. Juna - 1. Aug. 2017.)

https://www.pinterest.com/faedesang/astrology-is-the-psychology-of-the-universe/

OVAN : 

Za vas je ovaj mesec period u kom ćete ponajviše biti preokupirani porodičnim dužnostima. Iako ćete često prvo na sebe pomisliti pa na druge, ipak ne može se reći da nećete biti galantni u darivanju. Ovog meseca plenićete pažnju suprotnog pola, pa je moguće da će i zauzeti biti pred velikim iskušenjima. Osećaćete kako energija u vama raste i potreba da se suprotnom polu već na prvu' dopadnete. Tokom ovog meseca je moguće svim slobodnim Ovnovima da se opasno zaljube i požele mnogo više od avanture! Naročito u


drugoj polovini meseca su moguća uzburkivanja strasti. Zauzeti Ovnovi biće nešto više maštovitiji nego inače. Moguće je da će poželeti da obnove početnu zaljubljenost i zadive partnera!

BIK :

Većina Bikova će tokom ovog meseca biti pravi šarmeri, iako ne vešti u iskazivanju emocija. Ipak, od svega najviše će vam prijati ćaskanje sa suprotnim polom. Deluje da ćete isprobavati koliko ste još uvek u ljubavnoj formi i šta je još potrebno da učinite da bi bili još zavodljiviji! Slobodni Bikovi će ovaj mesec nameniti večernjim izlascima, pa je velika verovatnoća upoznavanja i nove romanse upravo u nekom noćnom klubu. Nešto će se neočekivano za vas dogoditi, neki ljubavni obrt! Zauzeti Bikovi će tokom juna uživati u blagodetima bilo braka, bilo ljubavne veze. Za vas je ovo mesec prave ljubavne idile, naročito u drugoj polovini juna!


BLIZANCI :

Za vas je mesec jun, mesec u kom uživate na svim poljima! Plenite pažnjom i svojom veselošću; ipak, ljubavno je moguće da ćete poželeti više od jedne osobe! Ukoliko ste zauzeti već od 10.juna vam počinje zaista dobar period za uživanje udvoje. Ukoliko ste slobodni - pored višestrukog flertovanja veoma je moguće da na nekom od putovanja upoznate veoma zanimljivu osobu. Osobu koja će na vama ostaviti dubok trag. Teško da ćete biti isti posle nje! 

RAK 

Vi verujete u porodičnu sreću, te ukoliko ste već u njoj ovo je mesec u kom učvrstićete svoja ubedjenja. Niste skloni avanturama, no ipak, druga polovina meseca može vam doneti vrlo magičnu romansu! Slobodni Rakovi će možda i više od svih tokom juna isprobavati letnje poslastice i razne koktele. Ide vam veoma zabavan period u susret, i mnoga druženja! Za vas je ovaj mesec, mesec prave letnje akcije! Shvatili ste da je život jedan, i vala, svima ćete pokazati koliko je vredan življenja!

LAV :

Za vas je ovo mesec - mesec bujne mašte pa će većina pripadnika ovog vatrenog znaka biti inspiracija mnogima. Uživaćete u zavodjenju, ali vi sami se nećete baš tako lako dati zavesti! Zauzeti Lavovi će se radovati zajedničkom putovanju sa partnerom, ili izletima i izneti mu na čistinu sve svoje tajne želje. Neka suprotna strana bude u potpunosti svesna da pored sebe ima osobu koju mnogi žele, i da nije mudro kockati sa sa ljubavlju.Slobodni Lavovi će ceo mesec flertovati, slikati se, preoblačiti se i potajno tražiti nekog zanimljivog! Pri kraju meseca je itekako moguć ljubavni cunami! - jer vaše obilje dobre energije pleniće pažnju gde god da krenete!


DEVICA :

Većina pripadnika ovog znaka će uživati u slobodnim aktivnostima, ali se i potajno nadati nekom novom izazovu.  Ovo je mesec u kom ćete malo zaustaviti razum, i malo više aktivirati Veneru - planetu ljubavi! Menjaćete svoj imidž, i isprobavati na drugima svoje novootkrivene čari. Sigurno je da ćete biti zavodljivi, možda i više nego se nadate! Neka nerešena enigma iz prošlosti može vam se na pragu pojaviti. Zauzete Device će na razne načine slati ljubavne signale svom partneru, ponovo ga/je zavodeći. Vi ste čvrsto rešeni da vaša veza ponovo obnovi strasti. Do kraja meseca će vam vala i uspeti! Slobodne Device će možda ući i nesmotreno u unakrsnu vatru sa zauzetom osobom! Krajem meseca čuvajte se komplikacija.

VAGA :

Za vas je ovo pravi ljubavni mesec, u kom uživaćete u svim varijantama. Privlačiće vas sve što je ukusno ili što nudi neku neodoljivu aromu! Prošli mesec za vas kao da je bio monoton, pa ste rešili tokom ovog meseca da sve menjate! Moguća avantura, ili nagli obrt u vašoj ljubavnoj vezi. Vaša privlačnost će tokom meseca da raste, a isto tako i ljubavni apetit. Zauzete Vage će tražiti nešto više slobode od partnera. Slobodne Vage i one u komplikovanim odnosima će u mnogo čemu odustati, ili bolje rečeno - više se zabavljati a manje brinuti! Ovo nije mesec usamljenosti za vas! - Očekujte neočekivano!

ŠKORPIJA :

Sensibilitet Škorpija rapidno raste, ali će vas porodica i porodična pitanja sputavati u nastojanjima da ostvarite svoje želje! Ovog meseca je moguće da ćete biti posebno emotivni, i željni pravog partnerskog odnosa a ne da se samo nešto traži od vas. Ljubavno, bićete spremni na pravu emotivnu vezu ali kao da će pravih osoba biti premalo na izboru. Za vas tokom ovog meseca, i ono malo vremena što će vam biti za druženja, obojiće po neka avantura. Potrebno je sačekati još malo, i itekako idu preokreti u vašem ljubavnom životu! Druga polovina meseca biće znatno bolja.
Zauzetim Škorpijama pri kraju meseca su moguće svadje sa partnerom. 

STRELAC :

Vi samo planirate i planirate, a velika je verovatnoća da će ispasti sve mnogo drugačije nego ste očekivali! Neka treća osoba vam se može vrlo lako umešati u život i uzburkati vam strasti! Ukoliko ste zauzeti povedite računa da opasno ne naljutite partnera. Ukoliko ste slobodni, malo više galantnosti, malo manje kriticizma i birkanja - i nova ljubav je na korak od vas! Ovo je mesec u kom je važno da obratite pažnju na ljude oko vas, naročito na poslu. Moguće je da imate tajnog obožavaoca! 

JARAC :

Većina pripadnika ovog zemljanog znaka će tokom juna stalno nekog ili nešto odbijati! Treba vam promena, osećate da je vreme za promenu ali kao da nemate snagu da se pokrenete! Ipak ćete privlačiti suprotni pol, pa će vam pozivi i porukice stizati, hteli vi ili ne. Ovaj mesec jun je odličan za novi početak na ljubavnom planu! Zauzeti Jarci mogu biti prava meta kritike od strane partnera, pa nije loše već od sad da se pozabavite uskladjivanjem želja za leto. Slobodni Jarci već sredinom meseca pa na dalje će biti spremni za novu ljubav i novu vezu! Neobično brzo vam se može svašta izdešavati na ljubavnom planu. Možda ste planirali pustinjački da provedete ovaj mesec, baveći se samo svojim zadovoljstvima, ali mislim da od toga nema ništa. Promene i uzbudjenja su vam na pragu!

VODOLIJA :

Početak juna za vas je već naslućivao ljubavne preokrete! Uglavnom ćete ih činiti vi; jer nećete moći da se nosite sa šablonima i uskogrudim ljudima. Ovo je mesec u kom vi birate svoj ljubavni ideal i krećete ka njemu! Neće biti lako vas osvojiti tokom juna, moguće je da ćete suviše biti zaokupirani svojim mislima, ili poslom! Tragaćete za nekim novim, a u stvari prava ljubavna dešavanja mogu vas zadesiti upravo u vašem domu ili na poslu. Ostanite otvorenog srca, jer ljubav vam je mnogo blizu!


RIBE :

Većina pripadnika ovog znaka će se preispitivati šta to do sad nisu dobro radili, pa ih nekako zaobilazi dobra sreća u ljubavi. To nije baš tačno; zavisi iz koje perspektive se posmatra. Tokom juna moguće je da ćete prkosno terati po svom i izazivati partnera do krajnjih granica. A mogli bi tokom ovog meseca obnoviti stare strasti i ponovo oživeti svoju harizmu i ljubav partnera! Slobodne Ribe tokom juna biće neuhvatljive! Ljubavna romansa sredinom meseca itekako moguća! Tad počinje vaša prava privlačnost da osvaja! Neka stara ljubav poželeće vas ponovo!No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala