PUN MESEC U STRELCU (jun 2017)

https://abstract.desktopnexus.com/wallpaper/853921/
Pun Mesec u Junu pada 9.juna 2017.god. na 18 stepenu  znaka Strelac ( opozicija Strelac-Blizanci). Strelac pripada elementu vatra; intenzivan je, vedar, okrenut višim znanjima. Vladar je 9 polja prirodnog horoskopa. Kada Pun Mesec padne' u ovom vatrenjaku možemo očekivati da će krenuti mnogo toga na bolje, jer ćemo se i mi osećati bolje, imaćemo više vere, bićemo vedriji. Gledaćemo na stvari i situacije sa više optimizma.  Sunce u Blizancima sa Merkurom u Blizancima probudiće svu radoznalost u nama da otkrijemo šta se je to tačno pre dve nedelje dogodilo i kako da lakše dodjemo do ciljeva koje smo tada isplanirali.

Moguće da će nas ovaj Pun Mesec okrenuti u nekom drugom pravcu; možda ka nekim novim poslovima, možda ka inostranstvu, novim putovanjima i istraživanjima ili će nas pak uputiti na neke nove školice, seminare jer želja za novim saznanjima će iz dana u dan da raste. No ipak, kada je sam Pun Mesec ne započinje se ništa novo; već se sabere sve staro, pregleda, donese neki zaključak i pusti. Sa Punim Mesecom završavamo jednu fazu. 

Ostanite otvorenog uma i pokušajte da osetite radost u svemu što vam se dogadja. 

Od retrogradnih planeta tog dana imamo rx Saturna i rx Plutona. Ogromna šansa da loše stvari transformišemo u dobre uz dodatak korisnosti. rx Saturn nas upućuje na zadatke koje nismo uspeli da ispunimo te da je  šansa da u narednom periodu to učinimo i zatvorimo jedan ciklus dogadjanja.

rx Pluton nam otvara neke stare rane kako bi u narednom periodu uspeli da ih iscelimo.

U toku samog Punog Meseca budite otvoreni za ekspanziju na energetskom planu. Jupiter,vladar znaka Strelac, je planeta koja sve proširuje, planeta rasta - pravi dobrotvor! 

Ovo je šansa da se umiri um, razmrse sve situacije koje nisu rešene i da se sa novim elanom krene dalje - bilo u nove poslovne poduhvate, bilo na ljubavnom ili zdravstvenom planu da se oseti prava radost što mnogo toga može da se ,,leči'' i što je sve rešivo kada smo otvoreni.  

Ostanite pozitivni, jer na svaku vašu pozitivnu misao i sam Kosmos će pozitivno blagodetima odgovoriti!


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala