AUGUST - MESEČNI HOROSKOP

MESEČNI   HOROSKOP 

             - AVGUST -

 

OVAN :

Ovo je mesec u kom ćete poželeti da uradite nešto što još niste probali! Pozivi od prijatelja, pozivi od potencijalnih partnera, stalno neka dešavanja i od Punog Meseca ( 7.aug) vaša energija se rapidno menja i vi se osećate kao da su sami Solomonovi ključevi baš u vašim rukama!
Bićete raspoloženi za ćaskanja i otkrivanja novih horizonata. Privlačiće vašu pažnju mnogi revolucionarni poduhvati, mnogi svetski noviteti i poželećete da u neki važnim dešavanjima se nadjete i vi. Vreme vam je za prave promene. Ovo je mesec koji će svim vatrenim znacima doneti razbuktavanje važnih životnih polja, a naročito Ovnovima!

Pričajte o svojim snovima. Pratite svoje snove, i mnogi će poći za vama! Imaćete podršku od prijatelja, prosto vaša energija pleniće druge da se nadju u vašem društvu!
Jaka će vam biti intuicija tokom ovog meseca i menjaće vam dosadašnju percepciju uma. Vodićete mnoge zanimljive razgovore i sa slučajnim prolaznicima; shvatajući da oni i nisu tu baš slučajno. Svaki novi razgovor vodiće vas do novih otkrića - a ima ih toliko mnogo na ovom svetu! - što će i probuditi vašu maštu sa kojom ćete kasnije i osvajati suprotan pol.
Da, ovo je mesec koji doneće vam raznovrstna ljubavna iskustva. Ukoliko ste u vezi, obratite pažnju na partnera. Moguće je da će mu biti potrebna vaša podrška ili samo vaše mišljenje. Svejedno, bićete potrebni. Vaša duša osećaće potrebu za srodnošću, za zajedništvom,povezanošću i pravom ljubavlju.
Poslovno, moguć je iznenadni prihod, ili poziv na dodatni posao. Ovaj mesec je prekretnica za vaš znak na polju finansija. Ako vam je do sad bilo teško, sad dolazi vreme da svoj budžet znatno uvećate. Biće mnogih srećnih okolnosti za vas.


                                                    

                                                        BIK


Većini Bikova, mesec august biće turbulentan i naporan. Očekuju vas promene u talasima, budite spremni na saradnju. Teško će vam ići da prihvatate novitete i promene na poslovnom planu, ali bojim se da tokom ovog meseca nećete imati neku vedriju soluciju. Ukoliko budete uspeli da se uskladite sa svim promenama i počnete da gledate za širi i zajednički interes - ovaj mesec vam može uvećati prihode i na neki način vam doneti neke nove mogućnosti. Ukoliko imate sopstveni biznis, možda je vreme da ubacite nekog stručnjaka za marketing. Novi kontakti vam mogu doneti proširenje obima posla. 
U nekom momentu mogući su sukobi sa nekim autoritetom. 
Ljubavno, eklipsa tokom ovog meseca može vam doneti zanimljivu osobu u vaš život. Moguće je da će biti sasvim drugačija od vas, sa drugačijim stavovima i pogledima na život; ali mislim da to neće umanjiti vašu želju da je bolje upoznate. 
Zauzeti Bikovi će razmišljati uveliko o proširenju porodice. Osećaćete da vam nešto nedostaje, pa će te se i dodatno zalagati da poboljšate postojeće odnose. Ljubav je na vašoj strani ovog meseca! 


BLIZANCI


Ovaj mesec za vas je u znaku odlučivanja! Da li ćete razmišljati o selidbi, ili poslovnoj promeni to je na vama; ali ono što za vas je važno  da ćete osećati ogromnu potrebu da poskočite i preskočite sve što vas koči i nervira. Moguća je tokom augusta posebna poslovna prilika - nemojte je propustiti! Dobra energija će vas pratiti tokom ovog meseca!
Kada vladar vašeg znaka Merkur, bude krenuo retrogradno, obratite pažnju na svoj planer, da slučajno niste nešto važno propustili.
Sredina meseca augusta bi trebala biti ljubavno čarobna za vas! Obratite pažnju na nove osobe na nekom prijateljskom skupu. Moguće je da će baš tamo biti vaša srodna duša! Ostanite otvoreni za nova poznanstva! Mesec august za vas je u suštini harmoničan, sa puno druženja, izlazaka i noviteta,


RAK

Venera, planeta ljubavi,  je ušla u vaš znak i čime god da se budete bavili, tražiće od vas da u sve unosite svoje srce. Sve što budete radili iz ljubavi, strasti i viših ciljeva rezultiraće velikim uspehom. Budite obazrivi tokom ovog meseca da malo više ne dopuštate drugima, a na sebe da zaboravite. Moguće je da ćete započeti neke teže, drastične mere u promenama svog načina života - ali sve dokle pratite svoje osećaje, na pravom ste putu!
Ne dozvolite da neko manipuliše vašim izborima i da vam menja planove izazivajući u vama osećaj krivice.
Ljubavna strana vam je u transformaciji i evoluciji! Venera će stajati nasuprot Plutona, i zahtevaće dublju analizu postojećih odnosa ili novi pogled na ljubavna dešavanja. U vama bi trebalo da se probudi nešto sasvim novo. Neke nove želje i zamisli. Poželećete mnogo više strasti i ljubavi nego što sada imate. Na vama je da preduzmete korake - planete vam idu u susret!

                                                           LAV


Ovog meseca bićete velika inspiracija i podrška drugima. Sve će vam ići sa lakoćom, jer ćete i shvatiti da sve što radite, radite prvenstveno iz ljubavi i za sebe. Obilje energije će vas voditi na različite strane, ali sve će to biti radi istraživanja i novih spoznaja. Vodićete duge razgovore a ljubavna strana će vam biti posebno interesantna. Ceo mesec će vam biti pretežno i fokusiran na ljubavnu stranu. Ovo je mesec u kom ćete razmišljati i o svim partnerstvima i prijateljstvima koje ste imali u životu. Uvidećete da u stvari nikad niste bili ni bez prijatelja, ni bez podrške. Uvek se je uz vas nalazio neko. Možda ste nekad bili prezahtevni, možda previše subjektivni; možda ste čak i zamerali i ljutili se; svejedno, to nije oteralo ljude od vas! Vi imate odredjenu popularnost u društvu, a tokom ovog meseca bi trebalo da pokažete još jači sjaj! Ukoliko ste u ljubavnoj vezi ili braku, pokušajte realno da sagledate stvari da možda niste prezahtevni?! Ne mogu svi da prate vaše obilje energije i snage, ali to ne znači da se udaljavaju od vas, možda im samo treba odmor.  Moguća je želja za uvećanjem porodice, ili obilasci familiji. Nedostajaće vam neki stari kontakti.
Slobodni Lavovi, tokom augusta bi trebalo da dobiju veću pažnju od suprotnog pola. Mogući su i pokloni, i zanimljiva ljubavna udvaranja. Ostanite otvorenog srca!

 DEVICA


Vladar vašeg znaka, Merkur, će tokom ovog meseca biti retrogradan što će vama doneti mogućnost dubljeg sagledavanja prošlosti i uticaja prošlosti na sadašnjost. Kao da ćete često putovati napred i nazad. Intuicija će vam biti drastično povećana, ali možete u nekom momentu imati problema sa samopouzdanjem. Da li da poverujete svom dobrom glasu razuma ili intuiciji? Ne bih ja olako odbacila vredne osećaje. Osećanja uvek pre dovedu do pravog cilja, no ma kakav proračun.  Za vas je ovo mesec u kom stičete odredjeno poštovanje, ukoliko ga već nemate. Vaš rad i trud konačno biće vrednovan onako kako zaista zaslužuje. Nakon 12.augusta kada Merkur krene retrogradno naglasiće vaše veštine i sposobnosti. Medjutim, u tom periodu obraćajte posebnu pažnju kome šta pričate.
Venera, planeta ljubavi će vas tokom ovog meseca povezati sa raznim udruženjima i organizacijama. Bićete pozvani za neki grupni rad ili za učestvovanje u nekim društvenim aktivnostima. Ceniće se vaše mišljenje i znanje, a naročito nesebična pomoć koju dajete.
Ljubavno, slobodne Device će možda osetiti privlačnost ka vazdušnim znacima. Moguć je baš pronalazak prave ljubavi u okviru neke grupe ili tokom nekih odruštvenih dogadjanja. Zauzetim Devicama je ovo harmoničan ljubavni period, vaše strasti se obnavljaju!

VAGA 


Većina pripadnika ovog znaka će imati potrebu da tokom augusta u po svaku cenu održe ravnotežu! Sigurnost i posao su vam na prvom mestu, iako nećete oskudevati u pozivima avanturističkog karaktera. Izazov će vam često biti pred očima, pa u drugoj polovini meseca moguće je da ćete biti spremni na rizik. Moguć je put i inostranstvo, ali i želja za duhovnim rastom.
Ovaj mesec za vas je u znaku povezivanja društvenog života i posla. Moguća je šansa za započinjanje sopstvenog posla ili neka promena na sadašnjem poslu. U sve što radite unosićete svoje srce, pa je moguć nagli skok na društvenoj lestvici.
Ljubavno, moguće je povezivanje sa nekim preko interneta. Ovo je period u kom ljubav na ,,daljinu'' može imati mnogi jači efekat i posvećenost. Bićete opčinjeni novim idejama i drugačijom filozofijom života suprotne strane. Kroz duge razgovore, saznaćete mnoge stvari o sebi. Planeta harmonije ovog meseca vas vodi do najznačajnijih stvari za vas. Putokazi biće vam svuda vidljivi, a zanimljivi prijatelji biće vam prava inspiracija za sopstveni napredak.    


ŠKORPIJA 


U toku augusta, sa vašim zodijačkim znakom kao da se priroda igra! Velike promene na poslovnom planu, nateraće vas da na posao počnete drugačije da gledate. Kao da se sve okreće naopačke, te trebaće vam malo vremena da se saberete. Ali kako vama nije u prirodi da odustajete, tako ćete i vrlo brzo svaku promenu okrenuti u svoju korist. Izbegavajte drastične mere promene, već pokušajte korak po korak da radite. Budite otvoreni za razne sugestije i savete prijatelja.
Ljubavno takodje turbulencija. Intenzitet emocija svakog dana će se povećavati, pa u jednom momentu će delovati kao da ste spremni da ,,puknete''. To su strasti koje ste okrenuli samo na posao, medjutim Eklipsa će vam ovaj put promeniti fokus, i izaći će na dobro. Istraživački karakter tokom ovog meseca kod vas imaće primarnu važnost, takodje i intuicija. Moguće je da ćete otkriti stvari koje do sad uopšte niste primećivali, a imaju veliku važnost za vaš život. Ne očekujte veliku pomoć od drugih, već iskoristite potencijal koji nosite u sebi.

STRELAC


Tokom ovog meseca bićete u prilici da spoznate koliko ste zaista hrabri! U sebi nosićete puno elana i dobre energije, i učinićete dobru transformaciju u svom životu. Ionako vam je vreme da učinite krupne korake u svom životu - ovaj mesec je upravo pravi! Izadjite u društvo, ne odlažite put koji ste planirali - ugodite sebi kako bi vaša kreativna snaga dala maksimum ovog meseca!
Ipak, da biste ostvarili svoje snove za ovaj mesec, biće potrebno da saradjujete i sa drugima. Vaše liderske veštine izaći će na videlo, ali pokušajte da budete tolerantni prema onima koji neće moći da vas prate. To ne znači da trebate nositi teret drugih na svojim plećima, već da se samo bolje pozabavite organizacijom i preraspodelom posla.
Ljubavno, ovo je odličan mesec za povezivanjem sa ,,suprotnom stranom'' na dubljem nivou. Moguće je proširenje porodice i radosti u okviru porodice. Slobodni Strelci bi mogli svoju srodnu dušu da upoznaju preko posla ili preko nekog udruženja. Puno dobre energije za vas tokom ovog meseca - ne kočite, već se prepustite!


JARAC 


Za većinu pripadnika ovog zemljanog znaka, august može biti mesec rastanka sa nekim starim ranama'. Želja za trajnom i dubljom ljubavlju stalno će vas pratiti. Pokušavaćete na razne načine da poboljšate odnose koje već imate, jer za vas ovo jeste period transformacije. To nikako nije lagano vašem znaku, ali ovaj mesec vam daje šansu da zaista pronadjete ,,to nešto'' što vam srce traži. Pokušajte da budete otvoreni za neke nove opcije, da bi vam promena vašeg statusa mnogo pre krenula na bolje. Kako vi budete spremni da činite promene, tako će i one nagradjivati vas mnogo boljim životom. Venera, planeta ljubavi, će tranzitirati vašim poljem partnerstva tokom ovog meseca. Mnogi parovi će krunisati svoju ljubav i spremiti se za novu porodicu, dok oni slobodni biće spremni za novu vezu, unapred usresredjeni na moguću trajnost i ozbiljnost.
Poslovno, vreme je da napravite skok! Vreme je da se zaista založite za poboljšanje svojih finansija! Imaćete sjajnu procenu za ,,pravo vreme'' u kom treba da iznesete svoje zamisli. Imaćete ideje za nove poslove, ali i u postojećem poslu ne bi vam trebalo biti loše. Naročito što vi niste neko ko beži od rada, tako da, u sve se možete uklopiti i pomoći u napretku. Moguća je šansa za preseljenjem.


VODOLIJA


 Za vas, ide period velikih odluka! Eklipsa će obogatiti vaš um novim spoznajama i idejama. Budite fokusirani na prioritete, a sve nove spoznaje darovaće vam već same ,,kluč'' u ruke za rast i boljitak. Društveni život bi trebao da vam bude obogaćen novim, zanimljivim ljudima. Imaćete dublju svest o potrebama drugih, te i potrebu da ih korigujete i pomognete. Vaše mišljenje će se ceniti, a pomoć nagradjivati.
Tokom ovog meseca obraćajte pažnju šta vam emocije govore, kako vam se zdravstveno stanje ne bi ,,poljuljalo''.
Mars koji se kreće uz Sunce, vama daje posebnu vatrenost a u poslovnom pogledu - neverovatnu konkurentnost! Možda će vam delovati u nekom momentu kao da vi niste vi, ili da živite u nekom paralelnom univerzumu, ali bićete na pravom putu za posao vaših snova! Pratite emocije, dobru energiju i kreativne ljude - biće vam od pomoći!
Ljubavno, moguće je produbljivanje odnosa na duhovnom nivou sa nekom osobom. Možda bez ikakvih namera se povežete ali će izgledati kao da se poznajete celog života! Poznanstvo ili razotkrivanje srodne duše može biti preko posla ili nekog zajedničkog interesovanja. Ostanite otvoreni, ide vam vrlo zanimljiv period u susret!


RIBE 


Vladar vašeg znaka, Neptun, nastavlja svoj čudnovati put kroz vaš znak i vama daje mogućnost za različita duhovna iskustva. Možda ćete se u nekom momentu osetiti usamljenim, ali Venera, planeta ljubavi - vas pomaže čitavog meseca! Pravo vreme vam je da poradite i na svom fizičkom izgledu ali i na povećanju svoje energije. Dobrom vibracijom privućićete nove okolnosti u vaš život!
Neptun i Venera otvoriće vam put ka vašim snovima! Vaše je da nastavite da u kontinuitetu radite. Bićete kreativni tokom ovog meseca, ali i spremni za novu romansu. Želja za ljubavlju i toplinom će u vama da raste iz dana u dan. Druga polovima meseca vam može biti nešto teža, i zbog toga je važno da održavate svoju kondiciju.
Ljubavno, ovo je mesec za duhovno partnerstvo. Moguće je da ćete sresti osobu baš prema vašem srcu i to na mestu na kom se najviše zabavljate. Delićete interesovanja i smejaćete se istim stvarima. U fazi ste ljubavnog budjenja, te u jednom momentu ćete povući i radikalne poteze. Bićete otvoreni i za nove eksperimentalne poduhvate. Činićete sve kako bi održavali svoje srce budno - jer i sami znate da Put za ostvarenje snova je upravo preko čarolije srca!


Milena Tijanić, astrolog

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala