DNEVNI HOROSKOP za 12.10.2017.god.


Mesec iz Raka danas je u opoziciji sa Plutonom...
Ovan : Razgovori u porodici oko nekih važnih pitanja. Očekivanje neke odluke. Pomalo ste nostalgični.Pokušavate biti mirni, želite neke stvari da raščistite jer su već stigle do plafona.
Bik: Raspoloženje vam se poboljšava, odvija se nešto vama važno u dobrom smeru. Želja za harmonijom nadjačava neke buntovne misli.
Blizanci: Stalo vam je do nekih odgovora koji vas muče. Nervira vas tišina, jer adrenalin u vama raste. Svako ko vas nešto koči danas je na ,,Off''.
Rak: Malo gubite kontrolu nad svojim emocijama. Nemiri u porodici, ali poslovno dobre vesti. Neko vam čuva ,,ledja''.
Lav: Vreme vam je da se opustite i odmorite. Možda je bilo nekih uznemirujućih vesti, ali večeras je dobro da o svemu lepo porazgovarate.

 Devica: Vibrirate kao strujno kolo. Pokušajte sa sobom nešto da se dogovorite. Danas nije pitanje ,,cilja,svrhe i poente'', već onoga što osećate.
Vaga: Dobar dan za razgovor sa partnerom, ali nije za razgovor o poslu već o vašim emocijama i svemu što vam smeta. Koristite tihi ton da ne bi došlo do rasprave. Budite mudri.
Škorpija: Intuicija vam je pojačana na maksimum! Nešto što ste predosećali počinje da se dešava. Pogledajte širu sliku svega ali ne dozvolite da vas ona emotivno uguši.
Strelac: Savetovanje i lepi razgovori sa prijateljima. Prija vam pažnja i razumevanje. Sensitivnost i intuicija izuzetno jaka. Danas sve zapažate.
Jarac: Potreba da kontrolišete svoj ljubavni plan, ipak emocije iz vas vibriraju. Fokus vam je danas na polju partnerstva. Želja da se ističete. Energija i inspiracija u vama je ogromna.
Vodolija: Danas se malo više brinete o sebi. Zdravlje vas zaokupira ali i neki lični zazov. Možda malo preterujete u svojim zahtevima i brigama.
Ribe: Danas je neki poslovni izazov pred vama. Puni ste energije, ali danas kao da nema šanse sve da se postigne. Emotivno prava bura, malo gubite snagu u kočenju i strpljenju.
MT

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala