MARS U VAGI

Foto: https://www.pinterest.com/pin/379709812309551383/
MARS U VAGI - KOJU IGRU IGRAŠ?
22.oktobra 2017 - 9.decembra 2017.- tranzitni Mars boraviće u zodijačkom znaku Vaga.

Mars u Venerinom znaku nije oličenje kakve agresije, uzavrele strasti ili potrebe za borbom, ali jeste interesantan za ljubavne igre i sentimentalni život u celini.
Mars je ratnik, te ako bi ovog marsovca posmatrali na kom to boju bitku bije, bilo bi - na ljubavnom! Ali i ne samo na ljubavnom, ako bi gledali da je Vaga znak sedmog polja zodijaka koja prikazuje ,,Javnost'' već upravo i na kakvoj sceni od društvenog značaja.
Da, ovo je lep i ugladjen muškarac, lepih manira i crta lica. Ovo je bela ruža na njegovom reveru, i bračni prsten sa obećanjem. No, ne mora da znači

će uvek u njegovom braku cvetati ruže. Naprotiv, on će i  dalje ,,bitku da bije'' na polju ljubavi, pa je ,,vruće i hladno'' njegova večita igra.
Pa šta nam može doneti tokom ovog perioda ovaj Njegov tranzit?
Očekujte ljubavne igre svih vrsta! Očekujte napad kada ne primetite dovoljno ono što se očekuje od vas da primetite i pohvalite! Očekujte da ćete zavedeni biti baš u momentu kad ste se spremili da napadnete, kad ono, stvari se okrenu da i ne znate zašto ste bili ljuti. Pa počnete da plačete, pa počnete da grlite i sa takvom lakoćom sve oprostite, ma kao da rasprave nije ni bilo! Predali ste se - ali u Ime Ljubavi!
Ipak, ove Njegove igre mogu uneti poprilično nemira u ljubavne odnose. Moguće su i česte svadje, ali zato da bi se podsetili šta je to što vas je privuklo tom partneru, i šta je to što vas i dalje drži u toj ljubavnoj vezi ili braku?
Možda ćete poželeti da odete iz sadašnje ljubavne veze a možda će vam sve izgledati suviše lepo da bi bilo stvarno pa ćete preispitivati pravo stanje stvari. Sve će biti iole dobro dok ne posumnjate u nevernost....
Zna ovaj Mars biti itekako ženskaroš! A znaju i žene tokom ovog tranzita baš takve i birati! Ume ovo biti tako zavodljiva energija, da i kad se sve zna, opet se nekako za tu opciju odluči. Da, ima neke neodlučnosti u ovoj poziciji, ali ima i svojevrstnog lukastva! Mami lepota tela, više od najlepše poezije!
Mami i stil odevanja i kultura u ophodjenju.
Mami i umeće u ljubavnom zavodjenju! 
Tako da, ušli smo u period u kom će se podjednako nadmetati i muškarci i žene, u najboljem mogućem predstavljanju sebe.
Ne znači da sve što je u izlogu ima i neki poseban kvalitet, ali tokom ovog perioda i nije to toliko važno. Najvažnije je da je primećeno.
Pa, budite primećeni. Dajte od sebe maksimum tokom ovog tranzita da pokažete najbolju verziju sebe, i uberete najlepši plod. A biće nadmetanja, i vrlo dobre konkurencije. Ko bude svoju ,,robu'' umeo najbolje da plasira, taj će najbolje proći. A premija je : 1001 čarobna ljubavna noć!
Ako ste ,,Za'' - neka igra počne! ;)

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala