MLAD MESEC U VAGI - HARMONIZACIJA LJUBAVNIH ODNOSA

foto : http://7-themes.com/collections/hdq-love-images/

 Na ljubavnom planu, promene će najviše osetiti pripadnici znaka Vaga, Strelci i Ovnovi.
Mnoge Vage u prvim danima kad Mesec počne da raste, osetiće povećanje želje da svoju sadašnju ljubavnu vezu učine ozbiljnom i onom dostojnom bračnih obećanja. Medjutim, za razliku od Vaga, Ovnovi će osetiti povećanje nemira kao da na trenutke neće znati šta više da očekuju od svoje ljubavne priče. Mučiće ih velike dileme i na koju stranu da okrenu svoje kormilo.
Strelci će osetiti pravu plimu osećanja; baš onih koji odišu stabilnošću. Bićete zadovoljni novonastalim dešavanjima na ljubavnom planu. Škorpijama će najviše fokus biti na sopstvenoj sreći, i koliko je imaju na planu ljubavi. Ono što je delovalo do juče da koči, danas već popušta i neke ratne sekire se lagano mogu sklanjati.
Jarcima nove poslovne ideje i mogućnosti, ne samo novac, već nagoveštavaju i novu ljubavnu priču ili stabilizaciju postojeće. Romantičan period vam ide u susret.
Vodolije na planu ljubavi i emocija mučiće velike dileme. Potrebno je da poradite na boljoj komunikaciji sa suprotnom stranom. Nešto vam vrlo brzo za rešavanje ide u susret - budite spremni!
Ribe će mučiti poslovni plan, pa će malo okretati glavu od ljubavne strane na poslovnu. Ipak, vaš eros će iz dana u dan da raste, što će vama doneti pravu igru zavodjenja sa suprotnom stranom.
Bikovi kao da već nisu ni na nebu, ni na zemlji. Vama je jasno da vam promene slede. Osećate ih već neko vreme. Biće brzi okret sa vašim dobrim potezima! Ljubav ka poslu, ljubav preko posla.
Blizancima će sve više da prija igra ,,vatrometa''. Nešto što je bilo u ,,mirovanju'' sad stupa na scenu! Ljubavni period za vas ide u jeku!
Rakovi će najviše biti zainteresovani za harmonizaciju postojećeg odnosa, te stabilizaciju porodičnih kritičnih tačaka. Ulepšavanjem svog doma, vraćate svoju emotivnu stranu u balans.
Lavovi, Kratke relacije, nova energija u vama. Slede vam neočekivani dobici, i iznenadna naklonost suprotne strane. Na polju komunikacije bićete neprevazidjeni! Mogući susreti sa rodbinom i velika druženja, izleti i sl.
Devica : vama poslovna strana doživeće promene. A sa tim promenama kreću i ljubavne peripetije. Želja da kontrolišete stvari će se u vama pojaviti. Predlog je da vikend provedete obavezno negde u prirodi, da napunite svoje ,,baterije'' i malo se prepustite ljubavnim čarolijama.
MT

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala