MLAD MESEC U VAGI

Zodijački znak Vaga je pod vladarstvom planete Venere, boginje lepote, ljubavi i harmonije. Po korespodenciji, pod vladarstvom je Arhangela Anaela.
Kada se Mlad Mesec nadje u Vagi, vreme je da učinimo nešto za harmonizaciju prostora u kome najčešće boravimo. Preporuka je da se nosi rozen kvarc koji je i direktnoj simbolici Venere ili zeleni aventurin kako bi u život privukli svakakvo obilje, bilo duhovno, ljubavno ili materijalno.
Pošto je Venera vladarka i drugog polja horoskopa, polja Bika, dobro je u svoj dom uneti/kupiti dolar drvo ( ukoliko već niste) ili neku biljku koja će u budućnosti cvetati. Od Mladog Meseca kreće rast, pa otuda simbolika cveća koje će da raste,razvija se i da cveta. Kako ona raste i cveta, tako će i materijalno stanje u tom domu sve više bujati. Na stolu u najlepšoj činiji koju imate ostavite raznovrsno voće kojim ćete u večernjim časovima ukućane počastiti.
Takodje je dobro u večernjim časovima sebi pripremiti cvetnu, mirisnu kupku ali isto tako i preko dana doterati se, namirisati, našminkati.
U domu upalite mirisne svećice, prebrišite pod, prebrišite sve elemente od prašine. Neka vam dom odiše pravim blagostanjem! Posredite odeću. Ono što više ne nosite, poklonite nekom, da bi energija kružila i da bi svako bio na dobitku. Vi ćete se dobro osećati a i energija u vašem domu ( kao i u vama) će iz dana u dan sve više da raste)
Ukoliko ste u mogućnosti, počastite sebe nekim komadom nakita. Kad god se ulepšavamo magnetišemo svoju Veneru što je naravno dobro ukoliko smo u potrazi za ljubavlju ili imamo potrebu za privlačenjem dobrih prilika u naš život.
MT

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala