MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.

Dragi moji, izašao je novi broj magazina ,,Veštičja Revija br.16'' i od mene za vas MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR!PROČITAJTE ŠTA VAS ČEKA U NOVEMBRU!

Pratite link i pročitajte horoskop 

 http://vesticjarevija.com/?page_id=8288#vesticja-revija-br-16/strana-br16-46-strana-br16-47


,,Kao paukova mreža kad se razgrana, tiho i nečujno, a opet povezuje, rasule su se po celom svetu mitovi i legende, i uprele svoje niti u razne priče o postanku sveta, o biću muškom i ženskom, o rađanju i umiranju, o zemaljskom i nezemaljskom, o Prirodi, o Univerzumu... Iz broja u broj, hvatamo se za nit po jednu, i prateći odakle izvire i dokle seže, izlivamo na stranice čas – opisa, gradeći mozaik od svilenkastih niti u jednu sliku koja je vidljiva i jasna, oku koje vidi, uhu koje čuje, i onom ko razume.
U noći kada je veo najtanji i spaja vidljivo i nevidljivo, živo i neživo, mi znamo da je to noć suočavanja sa svim onim što je oko nas, iznad nas i ispod nas, da smo deo sveukupnog postojanja, i da se treba zahvaliti, svojim pretcima, bićima koja nisu više sa nama, a dali su nam ovo što imamo sada: znanje, ljubav, život sam. Vreme je Samhaina. Vreme je da se setimo odakle smo došli, gde smo sada i kuda ćemo sutra krenuti.
U ovom broju imaćete priliku da se upoznate sa važnim aspektima Samhaina. Otkrićemo vam čari Meseca i kako njegovi ciklusi utiču na nas. Otkrićemo vam ko su mistična bića iz Sveta petog astrala, „koji su ponovo prešli prag naše paralelne stvarnosti, koristeći svoje znanje i sposobnosti da pomognu i podstaknu humanost na Zemlji, u periodu dubokih promena koje se dešavaju“... Zavirili smo u život i rad poznate veštice, prošetaćemo vas Bratsigovskom regionom u Bugarskoj, i upoznati vas sa svetim mestima i kultnim obredima iz tog područja, koje nije do sada nigde objavljivano... Saznaćete da li je kult miševima posvećen inkarniranim dušama predaka i kako se i gde slave Mišji dani... koja je to biljka „života i smrti”... kako prepoznati energetske vampire među nama... Otvaramo Adut Snaga za vas, runu veštica Oko, kako se crta vilinski simbol za zaštitu koji će vam ukloniti sve strahove, kako su vam zvezde naklonjene u novembru... i mnogo, mnogo toga...
Želimo Vam ugodno putovanje i sretan i blagosloven Samhain!''
Vaša i naša Veštičja Revija
Slavica Otović

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala