MNOGO TOGA SE MENJA...

Dragi moji, evo nam prelazak Venere iz elegantne Vage u strastvenu Škorpiju! Znak Vaga je Veneru darovao najboljim osobinama. Bilo je lepote u odnosima, otmenosti i elegancije. Bilo je kompromisa i umerenih reči.
Medjutim, sada se situacija značajno menja. Škorpija nije poznata po kompromisima, niti ,,vaganju'' izgovorenih reči, niti umerenosti..Sada, dok je u Marsovsko Plutonovskom znaku težiće se odnosima na ,,Sve ili ništa!
*****************************************************
Ulazimo u buran ljubavni period!
*****************************************************
Mars nalazi se u Vagi.te je dispozitor Venere u Škorpiji. Ali imamo još jednu promenu a to je Merkur u Strelcu, a njegov dispozitor je Jupiter u Škorpiji!
*****************************************************
Pri samoj pomisli da ovom sadašnjom Venerom vlada planeta rata Mars, daje nagoveštaj vrlo dinamičnog ljubavnog života!

Naglašene strasti mogu sabotirati razum i do jučerašnje mirne osećaje. Može se takodje javiti neko nadmetanje u ljubavnom odnosu, želja za eksperimentisanjem ali i povećanje ,,niskih strasti'' i ljubomore.
Obraćaće se pažnja na ono erotsko u osobi. Koliko je strastvena, čak i u onome kako priča i u onome šta naglašava. Ovo može biti težak period za one osobe koje su po prirodi stidljive, jer mogu naići na blokadu izmedju nametnutih  želja od strane partnera i sopstvenih mogućnosti. Merkur će tražiti proširenje vidika, malo opuštenije ,,kočnice'' i uverenja.

https://www.facebook.com/FrankJagowFotografie/photos/t.100001656665274/489150254455421/?type=3&theater

Biće velikih preispitivanja i promena u ljubavnim odnosima. U ,,klimavim'' vezama može doći čak do neverstva! Dok u onima koje su jake, ovo je period u kom će ,,gaziti'' po ustaljenim granicama'. Rasplamće se strasti i uživaće se u preterivanju! Svakom! Od hrane, pića, opijata....

Ipak, koliko god izazovan period bio, Venera u Škorpiji može doneti ,,venerične bolesti'' i razne probleme u seksualnom životu i zdravlju...štitite se na sve moguće načine! Ne ulazite u rizične odnose ako niste u potpunosti sigurni dokle ste spremni da idete...
Ukoliko vam je nečega ,,previše'' sečite. Budite realni prema svojim mogućnostima....Ipak, emotivno se nemojte zatvarati, da ne bi u sebi počeli da ,,ključate''..
Ono što nije za očekivati tokom ovog perioda a to je razmena nežnosti i razumevanja. Moguć je čak osećaj da se gubi ljubav, naklonost voljene osobe, da osoba je nekako previše okrenuta sebi..a vi bi da svi pogledi budu upereni u vas i vaše potrebe! .... a vi bi da vas neko mazi i voli...u periodu smo Škorpije - gde vladaju sasvim drugi zakoni! -Zakoni bez zakona. Zakoni koji će se zaobići. Zakoni koji pozivaju na rizik i probijanje limita! - kako u erosu, tako i na finansijsko poslovnom planu.No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala